درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر میرمحمد شنبه ۲۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید قرص های که برای زود انزالی هست زمان انزال را به چه قد تاخیر میندازه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      در هر فردی متفاوت است و قابل پیش بینی نیست

  • تصویر کاربر سحر شنبه ۲۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    سلام .من ده ساله ازدواج کردم و تا الان دچار کوچکترین مشکل یا عفونتی نشدم. اما مدتیه قسمت بالا و داخلی واژنم دو سه تا برجستگی کوجک جوش مانند زده.البته موهای زاید اون قسمت هم خیلی ضخیم تر از جاهای دیگه است. نگرانم ک زیگیل تنالسی باشه.مخصوصا الان ک دیدمشون احساس میکنم دچار خارش دارم میشم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.

  • تصویر کاربر امید شنبه ۲۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من 23ساله بیضه هام خیلی کوچکن ازمایشم دادم اسپرمم صفر بود ایا ممکنه ک خوب شم چون دکتر رفتم گفتن نمیتونی بچه دار شی یه عملم انجام دادم میکروتست اما خوب نبود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      اگر در میکروتسه اسپرمی نبوده است بعیده که خوب شوید.

  • تصویر کاربر امین شنبه ۲۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    من پسری ۱۶ساله هستم هنگام خوابیدن۵یا۶سانتی متر هست هنگام نفوظ۱۰سانتی متر هست کوچیکه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      خیر طبیعی است.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 202 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر..وقت بخیر
    اندازه پنیس من در حالت ارکشن کامل حدود 11 سانت هستش...ولی چربی زیادی در ناحیه پوبیس من هستش..لازم به ذکره که قبلا خیلی چاق بودم..ولی علی رغم لاغری تاثیری چندانی نداشت روی چربی اون منطقه..طوری که وقتی با دست لمس میکنم حدود 4 5 سانت میره تو...برا این مشکل به نظرتون من چیکار میتونم بکنم؟ اگه عمل باشه نحوه ی عمل و شرایطش رو بگین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ مهر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      بایستی معاینه شوید تا براساس شرایط جسمانی تان بتوان در مورد عمل و نحوه و میزان اثربخشی آن نظر داد.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط