درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر مجتبی شنبه ۶ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    با سلام!در سونوگرافی دو سنگ 3و 4میلی متری در کالیسهای تحتانی و یک کیست 13میلی متری با جدار نامنظم در قسمت فوقانی کلیه راست مشاهده شده آیا نیازی به پیگیری هست لطفا راهنمایی فرمایید .با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۶ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مجید جمعه ۵ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 232 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دکتر
    بنده یه 8 ماهی هست ترشح دارم از التم هم زرد کم رنگ هم سفید غلیظ هم ابکی(رابطه ای نداشتم قبلش یعنی دخولی صورت نگرفته ولی التم تحت فشار بوده پشت التم...) اوایل پشت ختنه گاهم درد سوزش داشتم تو ادرار هم یکم سوزش بود آب منی هم دو رنگ بود یکم سفید مانند بعدش یکم رنگ زرد هنوز هم همینطوره ترشح قبلا کمتر بود فقط بعد خواب صبح بود ولی الان دو هفتس طول روز قطع نمیشه اگه لوله الت فشار بدم یکم همیشه هست ترشح این دو هفته همراه با خارش بدن پایین تنه بیشتر و هم تغییر رنگ الت و جوش قرمز کم رنگ روی سر الت که اگه حالت نعوز باشه بیشتر معلوم هستش و هم پست التم تو این حالت تیرگی زیاد مشخص هستش سوزش هم دارم هنوز خارش هم روی انگشت دستم دونه سفید زده بود بعد خارش زیاد داشتم که نخاروندمش خوب شد ولی پایین تنه روی پا ،باسن و ساق خارش زیادی دارم دکتر هم ازمایش ادرار دادم عفونت نبود یه قرص ciprofloxacin 500 و دوتا پماد داد که باهم قاطی کردم مالیدم بهتر نشد 1ماه تقریبا قبل این دو هفته که اینجورش شدم رابطه داشتم بدون استفاده از کاندوم یعنی ممکنه خونم الوده شده باشه؟ خطرناکه؟ لطفا راهنماییم کنید نمیدونم چیکار کنم!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۵ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      به متخصص پوست مراجعه کنید چون همرا با خارش تنه و اندام همراه هست
  • تصویر کاربر امیررضا جمعه ۵ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر میخواستم آلت تناسلیم بزرگتر بشه تیتان ژل دارویه خوبی هست؟یا شما چی پیشنهاد میکنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۵ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید
      https://drjabbari.com/1954
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۵ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من مدتی(حدودا یک سال و نیم) هر وقت که دستشویی میرفتم به مدت حدود 5 دقیقه با اب داغ الت تناسلی را میشستم. میخواستم بدونم این مسئله که در حال حاضر کنار گذاشتم میتونه سبب ناباروری همیشگی بشه یا نه صرفا حرارت بالا و مرطوب سبب اختلال موقت در تولید اسپرم میشه و جای نگرانی وجود نداره؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۵ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهرداد جمعه ۵ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 188 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین.من مدتیه که تحریک پذیری التم چه حس خودش و چه به نعوظ رسیدنش کم شده.دیر انزالی دارم و فقط در یک حالت به ارگاسم میرسم.داروی خاصی هم مصرف نمیکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۵ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط