درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۳۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید اقای دکتر من پوست التم خیلی سیاهه یه قسمت مثل ذغال سیاه شده چیکار کنم و چه چیزی استفاده کنم تا سفید شه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      با متخصص پوست مشورت کنید ولی به نظر من نمیشه کاریش کرد
  • تصویر کاربر اعظم یکشنبه ۳۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 187 مشاهده پرسش
    پسربچه ای دو ساله دارم که دو هفته است بیضه اش ورم کرده گاهی آویزان است و گاهی سفت در ضمن می خواستم ببینم که آیا بالای بیضه هم سفت است مریضی خاصی است یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم حتما سونوگرافی از بیضه ها انجام دهید شاید هیدروسل یا فتق باشد
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۳۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 214 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام
    من حدود یک سال پیش از داروهایی برای رشد مو به مدت سه ماه استفاده کردم وبعد از آن دچار مشکل نعوظ آلت شدم در این مدت نه ماهه با استفاده از وایمکس(مصرف 60قرص بصورت روزانه یک عدد) برای دوماه مشکلم بصورت موقتی در زمان مصرف حل میشد ولی بعد از قطع ان دوباره دچار مشکل نعوظ شدم الان برای هر بار رابطه از قرص ویاگرا استفاده می کنم که مشکلم را حل نموده است.آیا راه حل درمانی دائمی وجود دارد؟ باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید.
  • تصویر کاربر وحیدخواجه یکشنبه ۳۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    علی:
    سلام.من مادرزادی بیضه هام بالا بودن.ودرسن یازده سالگی عمل کردم اوردن پایین.الان اندازه الاتم خیلی کم است ودرحالت راست شده 6 سانتیمتراست است.وقطرش هم خیلی کم است.الان 24سال سن دارم دارم.واگه عمل کنم خوب میسم یانه..وتاچه سنی باید عمل کنم.چون هزبنه عمل راندارم الان.ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      عکس بفرستید
  • تصویر کاربر Amir یکشنبه ۳۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    سلام دكتر خسته نباشيد من 2سالي هست خود ارضايي مي كنم والتم به علت رعايت نكات بهداشتي كثيف شده چيكار كنم كثيفي ها رو از بين ببرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      حمام بروید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط