درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر سلام جمعه ۲۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    این آزمایشات مادر پیر من می باشد
    چند وقتی دردی در قسمت کلیه را احساس میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم بابت درد پهلوها سونوگرافی از کلیه ها انجام دهید در این آزمایشات کمی خون و مختصری کم کاری کلیه ها دیده می شود.
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 203 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر: در بیضه سمت راست ام مایع هیدروسل جمع شده، آیا به غیر از عمل جراحی جهت تخلیه مایع، از طریق مصرف دارو میشه باعث از بین رفتن مایع هیدروسل شد؟ / باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      در بیضه سمت راست ام مایع هیدروسل جمع شده، آیا به غیر از عمل جراحی جهت تخلیه مایع، از طریق مصرف دارو میشه باعث از بین رفتن مایع هیدروسل شد؟ ..........................خیر فقط جراحی تنهاا راه درمان قطعی است
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    ادرس مطب ایا درس شدنی هست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      آدرس مطب:خ میرزای شیرازی , نرسیده به خ شهید بهشتی, کوچه شهدا , پلاک 22 , طبقه 4, واحد 20 :
      تلفن:88713632
      09109819050
  • تصویر کاربر پرهام جمعه ۲۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    باسلام دکتر جباری
    من الت تناسلیم با طول 13cm و محیط 13cm دارم
    میتونم سایز رو بزرگتر کنم از طریق روش ورزشی پنیمور یا لارجر باکس یا هیچ راهی نداره ؟
    تا اخر عمر همینه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      پنیمور و لارجرباکس تاثیر چندانی ندارند و با جراحی 2 سانت افزایش طول خواهید داشت. برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید
      https://drjabbari.com/1954
  • تصویر کاربر Alireza جمعه ۲۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 17 سال سن دارم سه سال پیش از روی نادانی یک بار مانع از خروج مایع منی شدم و بار دیگر استمنا کردم و الآن پشیمانم. تا پنج ماه حالم خوب بود تا اینکه در بیضه ها و اغلب در مجاری درد احساس کردم و بعد یک آزمایش ادرار دادند گفتند هیچیت نیست ولی 1ماه دوباره رفتم آزمایش دادم گفتند خون تو ادرارته. تا دو ماه خوب بودم ولی هر موقع میرفتم دستشویی تا میودم بشینم دوباره دستشویی میگرفت. گذشت، پنج ماه بعد که حالت بدی بود هم دستشوییم میگرفت هم درد داشتم هم تو ناحیه پا هم درد داشتم بعد 1 ماه رفتم آزمایش دادم دیگه اثری از خون توی ادرار نبود ولی هنوزم همین علائم رو داشتم،رفتم دکتر برام سونوگرافی کلیه و مثانه و پروستات نوشت. کلیه ام سالم بود،مثانه ام همین طور فقط 67cc ادرار دیده شد، پروستات هم دارای ابعاد طبیعی بود.ولی هنوز همون علائم رو دارم. اخیرا موقع مدفوع احساس پارگی میکنم و بعضی موقع ها هم به ندرت احساس درد در مقعد میکنم. خواستم بپرسم چیکار کنم؟ خواهش میکنم جواب من را بدید.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      این مشکلات شما بیشتر جنبه ی عصبی دارد و به نظرم باستی به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط