درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر سيمين سه شنبه ۲۶ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    سلام دكتر وقتتون بخير
    ببخشيد من يك سري عكس ميفرستم خدمتتون شما بفرماييد اينها زگيل هست يا بافت طبيعي لابيا مينور؟
    حالت گوشت اضافه داره خيلي ريزه و زماني كه به ديواره لابيا ميچسبه موقع جدا كردن كش مياد.
    در ضمن باردار هستم به دكترم نشون دادم گفتن من چيزي نميبينم دستيارشون هم همين حرف رو زدن توروخدا با دقت به عكسهام نگاه كنيد و جوابم رو بديد
    براتون از خدا بهترينهارو ميخوام
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۶ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      عکس ها تار و زائده ها قابل قضاوت نیست
  • تصویر کاربر نیما سه شنبه ۲۶ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    سلام من ۲۲سالمه .که مبتلا به این بیماری هیپوسپادیاس هستم.که جراحی نکردم.ولی هیچ گونه درد ومشکلی ندارم .به نظر شما پزشکی گزینش ناجا به این مشکل گیر میده.بتتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۶ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      اطلاعی از قوانین ناجا ندارم
  • تصویر کاربر سهیل سه شنبه ۲۶ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    با سلام ، من 48 سال دارم و به مدت 6 سال می باشد که هر 6 ماه یکبار جهت چکاپ آزمایش کامل می دهم . 1-الان مدتی می باشد که بعضی وقتها در آزمایش مربوط به ادرار خون را trace نشان می دهد و بغضی از اوقات هم Negativeاست که در هر دو حالت رنگ ادرار را در آزمایش yellow نشان می دهد .
    2-درضمن کراتین خون من هم به مرز رسیده است .
    دکتر عمومی من می گوید که با توجه به نتیجه سایر آزمایشها چیز نگران کننده ای نیست و به خاطر ورزش می باشد که انجام می دهم و باید آب زیاد بخورم .می خواستم نظر شما را بپرسم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۶ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      ترجیحا سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات نیز انجام دهید و اگر سیگاری هستید سیتولوژی ادرار در ۳ نوبت نیز انجام دهید.
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۲۶ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام
    من ماهاست ک رابطه ای ندارم اما بکباره طی چند روز اینها ظاهر شد و رشد کردن آیا این زگیل تناسلی است واگر بله چ باید کرد .من کلی استرس دارم.ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۶ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      خیر زگیل نیستند
    2. تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۲۶ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ممنونم میشه بدونم این ضایعات چه هستند ?
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۶ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      فیبروم های پوستی ختنه گاه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر zzz سه شنبه ۲۶ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    لطفا به کد r422124597 جواب بدید چون پاسخی دریافت نکردم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۶ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      من که جواب دادم اگر پاسخی دریافت نکرده اید متن سوال را مجددا ارسال کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط