درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر داود پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    یک هفته است،،، بعد از انجام مقاربت کمی سوزش ادرار بعد از تخیلیه ادرار دارم،، حجم پروستات بعد از سنو 26 است،،، سن من 43
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      آزمایش کشت ادرار و‌کامل ادرار انجام. هید

  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . خواستم بپرسم وقتی سر آلت تناسلی کمی افتاده است قابل ترمیم می‌باشد یعنی کج میشه وقتی به نعوذ میرسه . انگار موقع ختنه پوست زیر کله آلت جمع شده و اجازه بلند شدن کامل مثانه نمیده امکانش هست با عمل درست بشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

  • تصویر کاربر رامین پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 4045 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده 19 سال دارم و ی مدت خود ارضایی میکردم که دو ماه میشه ترک کردم و عوارض روحی و روانی از بین رفتن اما مشکلی به مرور برای پوست آلت ایجاد شده که ی حالت خشکی و ترک داره اما بدون درد و خارش و ترشح به صورتی که فقط ظاهرش نگرانم کرده.آیا مشکلم حل میشه؟ روی پوستم برجستگی های خیلی ریز جوش مانند هم هست نمی‌دونم چیه. بیشتر هم قسمت های که موقع خود ارضایی پوستش بیشتر در معرض سایش قرار داشت اینجوری شده به صورتی که زیر آلت که بخاطر مایع روان کننده ترشح شده از آلت اصطکاک کمتری داشت آسیب کمتری دیده.خجالت میکشم حضوری پزشک برم و نمیتونم برای خانوادم توضیح بدم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      خودارضایی را ترک‌ کنید شب ها بمدت ۲ تا ۳ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و صبح ها به مدت 6 ماه از کرم اوسرین و بعد از استحمام به آلت تناسلی بزنید و همچنین مادام العمر از صابون گلیسرین برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید.

    2. تصویر کاربر رامین پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام ببخشید چه نوع کرم اوسرین باید استفاده کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      ترجیحا غیر معطر باشه

    4. تصویر کاربر رامین پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام واقعا شرمندم که انقدر وقتتون رو میگیرم ولی گیج شدم و خواستم اوسرین سفارش بدم انواع مختلفی داشت مثل ضد اگزما یا ثمین اوره ۵٪ و ... ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و آیا مشکل من آلرژی و اگزما هست؟
    5. تصویر کاربر رامین پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام واقعا شرمندم که انقدر وقتتون رو میگیرم ولی گیج شدم و خواستم اوسرین سفارش بدم انواع مختلفی داشت مثل ضد اگزما یا ثمین اوره ۵٪ و ... ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و آیا مشکل من آلرژی و اگزما هست؟
    6. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      ثمین اوره ۵ درصد بگیر

      نوعی درماتیت هست

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر م پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    باسلام من سه روزه بدون هیچ علتی دور ختنه گاهم ورم داره الان کمتر شده ولی بر طرف نشده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام ورم آلت تناسلی معمولا بدلیل خودارضایی یا سکس شدید و طولانی بروز می کند. البته حساسیت به مواد شوینده، ژل، ترشحات واژن و ... نیز از علل دیگر می توانند باشد. در موارد نادر عفونت هم می تواند از علل آن باشد.اگر شک به عفونت باشد توصیه به مصرف آنتی بیوتیک مثل قرص سیپروفلوکساسین 500 میلی هر 12 ساعت برای 10 روز می شود.  اگر درد و سوزش و خارش و قرمزی قابل توجهی ندارید نیاز به درمانی نیست و بتدریج طی روزهای آینده برطرف می شود. فعلا از فعالیت جنسی پرهیز کنید و اگر هم خارش و قرمزی و سوزش دارید می توانید از پماد هیدرو کورتیزون شب ها بمدت یک هفته و قرص ستریزن ۱۰ میلی روزی یک عدد برای ۱۰ روز استفاده کنید

  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 662 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر عزیز
    من ۱۵ سالمه آلتم در حالت نعوظ ۱۶ سانته و از لحاظ قطر کلفت هستش . خواستم ببینم آلتم تا چند سالگی رشد میکنه و چقدر رشد میکنه؟!؟!ممنون میشم جواب بدین.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      تا ۱۷ سالگی رشد می کنه

      میزانش به ارث و ژنتیک بستگی داره و در هر کسی فرق داره

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط