درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر ندا دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 3487 مشاهده پرسش
    چند وقتي هست كه همسرم (٣4ساله) در ادرار خود خون مشاهده كرد كه به پرشك مراجعه كرديم، طي معاينه از سنگ كليه و يا عفونت علايمي ديده نشد و دكتر آزمايش خون و سونوگرامي رو درخواست كردن، در سونوگرافي اندازه كليه چپ كوچك تر از كليه راست تشخيص داده شد و در برگه نوشتند هيپولازي. ميخواستم خواهش كنم بهم بگين كه اين بيماري به چه صورت هست و آيا امكان داره كليه از كار افتاده باشه يا از كار بيوفته؟ و عوارض اون چي ميتونه باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      هیپوپلازی یک مشکل مادرزادی است که معمولا با کاهش کارکرد همان کلیه همراه هست و در این موارد معمولا کلیه سمت مقابل بار کلیه هیپوپلاستیک را به دوش می کشد. لذا اگر کلیه سمت مقابل در سونوگرافی نمایی طبیعی دارد و اوره و کراتی نین خون هم نرمال می باشد جای نگرانی نیست.
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    خسته نباشید
    بنده دچار زود انزالی هستم و به شدت در رابطه من تاثیر گذار شده این مسئله بطوریکه واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم میخواستم بپرسم که آیا قرصی برای درمان زود انزالی پیشنهاد میکنید؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
    2. تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      با تشکر از راهنمائی شما آقای دکتر
      فقط اینکه مدتی هست که هنگامیکه میخوام ارتباط نزدیکی داشته باشم آلت سفت میشه ولی خیلی زود میشه آیا این مشکل هم به زود انزالی ربط داره
      ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      خیر ربطی ندارد برای این قضیه هم اگر بیماری دیابت و فشار خون ندارید توصیه به ورزش و غذاهای سالم و پرهیز از استرس می کنم و نصف قرص ویزارسین ۵۰ یکساعت قبل از رابطه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    خوبین‌ انشالا؟
    شرمنده مزاحم شدم،،،من هفته ی قبل از طریق سایت یسری سوالات در مورد خود ارضایی پرسیدم،،شمام لطف کردین با صبر و حوصلتون نگرانی هامو برطرف کردین،،، فقط یه بحثی رو یادم رفت ازتون بپرسم که میخام الان بپرسم از خدمتتون؛؛فقط اینکه کد سوال قبلم e41lv6105809 این هستش ،،،ممکنه یبار توضیحاتم رو تو این سوال بخونید بعد به این سوالام جواب بدین؟ممنون میشم


    همونطور که گفتم من ۲۰ سالمه،،فک میکنم تقریبا۴ پنج سالیه که مدام و بیشتر اوقات روزی چن بار خود ارضایی میکردم ولی الان واقعا تصمیمم گرفتم که ترکش کنم و کم کم دارم ترکش میکنم،،
    ___________________________

    اونطور که یادمه من وقتی خود ارضایی میکردم خیلی اوقات پیش میومد که خودمو به مرحله انزال برسونم ولی نمیزاشتم انزال صورت بگیره در واقع یکم بیشتر طولش میدادم و مرحله انزالو به تاخیر مینداختم و بیشتر تو حالت نعوظ نگه میداشتم (ینی جلوی خروج منی رو میگرفتم و ولی بیشتراوقات اخر سر میزاشتم ک انزال صورت بگیره)ولی خب دیگه اینکارو انجام نمیدم.

    اقای دکتر فقط الان میخام بدونم ک؛؛؛

    ۱.قبلا که نمیدونستم اینکارو انجام میدادم،،ممکنه باعث مشکلی در من شده باشه؟؟چجور متوجه بشم که دچار مشکلی شدم یانه؟(چون اطلاعاتی ندارم نگرانم)

    ۲.اگه اینطوره ممکنه دچار چه مشکلی شده باشم؟

    3.مثلا ممکنه تو باروری و ناقص شدن بچه تاثبر بزاره یا باعث ایجاد بیماری تو پروستات یا هرجای دیگه بشه؟

    ۴.اگه باعث مشکلی شده ایا راه درمان داره و من چیکار کنم الان؟


    ۵.اقای دکتر اگه من‌ واقعا این خود ارضایی افراطی(بیشتر اوقات روزی چن بارو) ترک کنم میتونم بگم اگه عوارضی بوده که دچارش شدم کم‌کم از بین میره و اگه عوارضی هست که تو اینده ممکنه سراغم بیاد با ترکش دیگه سراغم نمیاد؟

    ۶.و اینکه نوع خودارضایی که تفاوت ایجاد نمیکنه توجواب های شما،؟مثلا واسه من بیشتر اوقات تو اتاق اتفاق می افتاد.

    ۷.باور کنین فقط میخام واسه یبارم که شده از نظر ذهنی نگرانی هام رفع شه تا مطمئن شم ک باترک این خودارضایی افراطی عوارضی هم ازش نمونده باشه و هر روز باعث استرس تو من نشه.


    *اقای دکتر میشه لطف کنید توضیحاتم تو سوال قبل رو(کد:e41lv6105809)بخونید بعد جواب بدین؟؟
    اگه خوندین سوال قبلو لطفابهم بگین.
    ممنونم از لطفتون.

    شرمنده تعداد سوالام زیاد شد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      ۱.قبلا که نمیدونستم اینکارو انجام میدادم،،ممکنه باعث مشکلی در من شده باشه؟؟............................خیر
      چجور متوجه بشم که دچار مشکلی شدم یانه؟(چون اطلاعاتی ندارم نگرانم).........................نیازی نیست کار خاصی انجام دهید

      ۲.اگه اینطوره ممکنه دچار چه مشکلی شده باشم؟.........................گفتم مشکلی ایجاد نمی کند

      3.مثلا ممکنه تو باروری و ناقص شدن بچه تاثبر بزاره یا باعث ایجاد بیماری تو پروستات یا هرجای دیگه بشه؟..........خیر

      ۴.اگه باعث مشکلی شده ایا راه درمان داره و من چیکار کنم الان؟.......................نیاز به کاری نیست


      ۵.اقای دکتر اگه من‌ واقعا این خود ارضایی افراطی(بیشتر اوقات روزی چن بارو) ترک کنم میتونم بگم اگه عوارضی بوده که دچارش شدم کم‌کم از بین میره و اگه عوارضی هست که تو اینده ممکنه سراغم بیاد با ترکش دیگه سراغم نمیاد؟.................................بله ممکنه

      ۶.و اینکه نوع خودارضایی که تفاوت ایجاد نمیکنه توجواب های شما،؟مثلا واسه من بیشتر اوقات تو اتاق اتفاق می افتاد....................خیر

      ۷.باور کنین فقط میخام واسه یبارم که شده از نظر ذهنی نگرانی هام رفع شه تا مطمئن شم ک باترک این خودارضایی افراطی عوارضی هم ازش نمونده باشه و هر روز باعث استرس تو من نشه.................خیال تان راحت باشد
    2. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      اقای دکتر شما درجواب توسوال ۵ فرمودین ممکنه،،
      میشه خواهش کنم بیشتر راهنماییم کنین؟ینی چه عوارضیش احتمال داره ازبین نره و باقی بمونه ؟

      (باتشکر فراوان از وقت گذاری شما و صبر و حوصلتون در پاسخ دادن.انشالا همیشه موفق باشین)
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      اون کلمه ی ممکنه را را شما در نظر نگیرید و همان بله جوابم هست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر 09123318466 دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 10012 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.پسر من حدود 10 ماه ونیم داره و من چند ماهه متوجه شدم بیضه ها سر جای خودشان نیستن.به دکتر اطفال مراجعه کردم ایشان هم گفتن بیضه ها سرایان نیستن.سونوگرافی انجام شد و در آن به بیضه های نرمال اشاره شد و اینکه بیضه ها مشاهده شدن.ولی وقتی دوباره نتیجه سونو را پیش اورولوژیست بردم گفتن بیضه در کیسه خود قرار ندارد بنابراین دوباره سون نوشتن.در سونو جدید متخصص سونوگرافی گفتن بیضه آسانسوری است و حرکت میکند ولی فعلا کانال بسته است.حالا میخوام بدونم باز هم نیاز به عمل هست تا زیر یک سال؟ویا اینکه میتونیم برای راحت شدن خیالمون و آینده بچه عمل کنیم ؟آیا این مسیله در ازدواج و بچه دار شدنش تاثیر منفی داره؟ آیا این امکان وجود دارد که چند سال بعد کانال باز شود و قضیه حاد شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      اگر بیشتر اوقات بیضه ها پایین هست و در کیسه بیضه مشاهده یا لمس می شود نیازی به عمل نیست و فقط بایستی تا سن بلوغ سالیانه یکبار معاینه شوند
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    سلام ووقت بخیر بنده 26سالمه ومجرد هستم وبا کسی هم نزدیکی نداشتم ولی یه مدت که محل ختنه گاه ام پرز پرز شده واحساس میکنم داره روز به روز بزرگ تر میشه دقیق محل ختنه گاه ام لطف کنید راهنمایی ام کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۴ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      لطفا در همین بخش عکس ارسال کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط