درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر بی یکشنبه ۱ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشید
    ممنون از اینکه وقتتون رو به پاسخ دادن اختصاص میدین.
    من 36 سالمه. تا به حال هیچ مشکلی در خصوص نعوظ نداشتم. هفته قبل از ژل تاخیری استفاده کردم. بعد از اون به بعد در این چند روز نعوظ صبحگاهی ندارم. نعوظ کامل دیگه بوجود نمیاد. اصلا تحریک هم نمیشم. ولی قبلش اصلا اینجور نبود. یک قرص تادالافیل خوردم که خیلی بهتر شد و نعوظ بهتری پیدا کردم ولی باز هم اصلا تحریک نمیشم. خیلی این مساله برام نگران کننده شده. برای اینکه به حالت قبل برگردم چه کار باید بکنم؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر بی شنبه ۳۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام و عرض خسته نباشید
      خیلی ممنون. متشکرم که سوال من رو جواب دادین. لطف کردین
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      موفق باشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۸ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام . ببخشید من رو قسمتی ک موهای التم در اومده ی زیگل در اومده هیچ رابطه جنسیم نداشتم تاحالا می خوام از شرش راحت بشم اگه میشه یک دارو معرفی کنید هم زود هم ضررهاش زیاد نباشن
    بعد می خواستم بدونم ایا خود بخود از بین میرن یا نه
    از کجا باید بدونم بدخیمه از شکلش معلوم میشه؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۸ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      اگر امکانش هست عکس ارسال کنید در همین بخس
  • تصویر کاربر اسماعیل جمعه ۲۹ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    سلام,مذکر,28 سالم,2هفته احساس سوزش در الت تناسلی داشتم واحساس میکردم ادرار براحتی خارج نمیشود وهمچنین در هنگام خارج شدن منی ,احساس میکردم براحتی خارج نمیشودو کمی سوزش داشتم,رفتم دکنر ارولوژی برام انتی بیوتیک نوشت(6تا امپول امیکاسین هر 12 ساعت,2تا قرص دیگه هم بود که اسمش یادم نمیاد که یکی برای درد و التهاب ودیگری هم انتی بیوتیک بود),ازمایش و سونوگرافی از مثانه ,بیضه ها ,کلیه ها نوشت,ولی همه چی در ازمایش و سونوگرافی طبیعی بود ,(قبل از مصرف دارو ازمایش وسونوگرافی دادم),حال بعد از مصرف دارو سوزش در الت ندارم ولی در انتهای التم یا زیر مثانم احساس سوزش میکنم(مخصوصا بعد از خارج شدن منی),ایا مشکل از پروستات می باشد؟اگر از پروستات است چه دارویی باید استفاده کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      با توجه به علائمی که فرمودید به نظر مشکل از التهاب یا عفونت پروستات می باشد و به نظر می رسد دوره درمانی طولانی تری نیاز دارید اگر حساسیت دارویی ندارید می توانید قرص کوتریموکسازول هر 12 ساعت 2 عدد همراه با قرص ترازوسین 2 میلی شبی یک عدد را یک دوره ی یک ماهه استفاده کنید. البته گاه نیاز به زمان بیشتر و اضافه کردن داروهای ضدالتهاب هم هست.
  • تصویر کاربر مهرشاد جمعه ۲۹ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد
    یه سری توضیحات خواستم به سوالای دیشبم اضافه کنم
    پسری هستم با 18 سال سن
    حدود 4 سالی خودارضایی میکنم
    یه بار حدود چند ماه پیش خودارضایی کردم و کم کم احساس کردم بیضم درد خفیف داره ولی کلافه کننده بود و وقتی دوباره خودارضایی کردم تسکین پیدا کرد دردش
    حدود سه چهار روز پیش دوبار در روز خودارضایی کردم و احساس کردم فشار اورد یکم بعد یکمم رگ وسط بیضم به سمت چپ رفته. درد هم خیلی خفیف هم در سمت راست و هم در سمت چپ بیضم احساس میشه جوری که دیشب کلافم کرده بود قبل از خواب ولی دردش شدید نبود اصلا
    سره رودم که به مشکل خورده یکم احساس ناراحتی داشت شکمم و ازمایش و سونوگرافی از شکمم کردم مشکلی نبود
    (البته قبل از خودارضایی بود ازمایش و سونوگرافی)
    همه چی نورمال بود ولی سونوگرافی مثانه نکردم
    الان از اون روز دوباره درد خفیف بیضه دارم (سه چهار روز پیش که خود ارضایی کردم)
    دوباره خودارضایی کنم که دردش متوقف بشه؟
    بخاطر هزینه های سنگینی هم که سره رودم خرج شد نمیخوام الکی دوباره پول دکتر و ازمایش بدم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    جدیه مشکل یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      البته بدون معاینه نمیشه پاسخ دقیقی داد ولی اصولا افرادی که تحریک جنسی می شوند ولی ارضا نمی شوند ممکن است درد بیضه پیدا کنند. و شاید خودارضایی آرام شان کنند. البته ترجیحا بهتر است خودارضایی ترک شود و یا بصورت افراطی انجام نشود. در مواقعی که درد آزار دهنده هست مصرف داروهای ضد التهاب مثل دیکلوفناک می تواند کمک کننده باشد.
  • تصویر کاربر مسلم جمعه ۲۹ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1116 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر
    بنده در سال 1382 بعد از تحمل 8 سال درد سنگ کلیه به دلیل عفونت ناشی از سنگ کلیه چپ را تخلیه نمودم . بعد از این عمل و به دلیل اضافه وزن بالا دچار فشار خون و افزایش حجم کلیه راست شدم که در سال 93 شروع به ورزش نموده و از وزن 135 کیلو به وزن 94 کیلو کاهش وزن داده و آزمایشات نشان از صحت عملکرد کلیه داشته و مشکلی نداشته ام . حالا به دلیل افتادگی های پوستی ناشی از کاهش وزن و سلولیت های چربی می خواستم از ال کارینیتین مایع و آمینو اسید مایع و کافئین استفاده کنم که با مطالعات بر روی این مکمل ها با هشدار مصرف در بیماران کلیوی مواجه شدم . سوال من اینست که آیا استفاده این مکمل ها با مدت دو ماه تاثیری بر سیستم کلیه اینجانب خواهد داشت ؟ و اگر دارد آیا مکملی هست که بدون عوارض باشد ؟ با تشکر از وقتی که می گذارید . ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      بطور کل در افراد تک کلیه بهتر است مکمل ها استفاده نشوند یا اینکه هدفمند و با حداقل دوز استفاده شوند . در حال حاضر چند سال دارید؟ قدتان چقدر هست و میزان کراتی نین چند می باشد؟
    2. تصویر کاربر مسلم جمعه ۲۹ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام خدمت آقای دکتر
      قد بنده۱۷۴ سانتی متر است و ۳۳ سال سن دارم . میزان کراتینین ۱.۴ است .
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۹ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      ترجیحا بهتره که داروها را استفاده نکنید و اگر مجبور شدید لااقل آمینو‌اسید را حذف کنید و ماهانه آزمایش کرانی نین بدهید و آی طی این مدت زیاد بنوشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط