درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر ارش پنجشنبه ۲۱ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید
    من 16 سالمه و 3 ساله درگیر خودارضایی هستم اولش نمیدونستم چه عواقبی داره
    هنگام ادرار کمی سوزش دارم
    ایا امکانش هست با توجه به خودارضایی هایی که داشتم سرطان پروستات داشته باشم
    در حال ترک این عادت هستن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      خوشحالم که در حال ترک خودارضایی هستید ولی نگران سرطان پروستات نباشید چون سرطان پروستات در سنین 50 تا 80 سالگی رخ می دهد ونه در سن شما و دیگر اینکه خودارضایی باعث سرطان پروستات نمی شود.
  • تصویر کاربر مددی پنجشنبه ۲۱ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده حدود یکساله متوجه شدم که زگیل دارم و پیش دکتر پوست متفاوتی رفتم که یک سری میگن لیزر انجام بدم ولی یه سری هم میگن فریز کنم ولی دکتری به من گفتن که اگه فریز در ناحیه مقعد انجام بدم احتما اینکه دچار بی اختیاری مدفوع بشم هست ،ممنون میشم منو راهنمایی کنید که کدوم روش رو انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      من موارد زیادی لیزر زگیل تناسلی در ناحیه مقعد داشته ام و بیماران مشکلی برای بی اختیاری مدفوع بعد از لیزر نداشته اند ولی در درمان به روش فریز معمولا نیاز به جلسات متعدد دارد در صورتیکه با لیزر در یک جلسه درمان می شوند.
  • تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید- آقای دکتر من طی 2 3 باری که سکس داشتم احساس کردم دچار اختلال در نعوذ هستم بطوریکه نعوذ و تحریک انجام میشه ولی دوام نداره و دوباره برمیگرده یا سفتی مورد نیاز برای دخول رو از دست میده- خواستم ببینم راهکاری هست برای درمان؟ و میخواستم بدونم نعوذ تا چه حدی به اضطراب و استرس ربط داره؟؟
    طول آلت در حالت راست 15 سانت ممنونم از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
      اضطراب و استرس نقش خیلی مهمی در ناتوانی جنسی دارد و غالبا با کنترل ان شرایط بهتر می شود.
      15 سانت نرمال هست و مشکلی نیست
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۱ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. هنگام انزال سر الت رو گرفتم که متوقف کنم. بعد ازانزال نقطه کوچک کبودی روی سر التم بوجود اومده .مشکلی داره؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      خیر مشکلی نیست. اینحالت گذراست و بتدریج جذب و از بین می رود
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۱ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    سلام
    تو برخی سایت ها خوندم که برای افزایش طول و حجم آلت میشه از روغن خراطین استفاده کرد و تو طب سنتی به عنوان یه راه حل عالی برای افزایش سایز آلت محسوب میشه به علاوه که طول زمان رابطه رو هم افزایش میده.
    میخوایتم بدونم آیا این درسته؟؟؟
    آیا این روش عوارضی داره؟؟
    ممنون میشم اگه کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      به نظر من روغن خراطین ه در افزایش سایز و نه در افزایش طول زمان رابطه تاثیری ندارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط