درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر علي جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    سلام التم انحراف به چپ داره بيماري پيروني دارم أيا امكان درمان هست و چكار براي درمان بايد انجام دهم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      برای پیرونی من توصیه می کنم از ویتامین E به میزان 400 واحد هر 12 ساعت و پوتابا 3 گرم در روز استفاده کنید و نیز از کیت پیرونی هم برای تاثیر نسبی در انحراف آلت کمک کند کیت پیرونی را می توانید از گروه مهندسی پزشکی همراه خریداری کنید.
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    آیا امکانش هست تصاویر سونوگرافی و آزمایشات خودمو با ایمیل برای دکتر بفرستم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      سوال و درخواست تان را هم بفرمائید و اینکه تاریخ این دو آزمایش اسپرم چه زمانی است؟
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      آزمایش تشخیص پزشکی مهینیه برای سال ۸۹ و آزمایش دوم سال در آزمایشگاه بهمن سال ۹۵ بوده سال ۹۳ هم عمل واریکوسل داشتم میخوام بدونم که است دوباره باید عمل واریکوسل انجام بدم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      به نظر من بهتر است سونوگرافی رنگی از وریدهای بیضه انجام دهید تا مشخص شود عود داشته اید یا نه و یک بار دیگر همین آزمایش اسپرم را تکرار نمائید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محجمود جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    پدرم 70 سال دارد 3 روز پیش عمل فتخ در اراک انجام داده ، بعد از عمل احتباس ادرار داشت ، چند ساعت بعد ادرار باز شد ، ولی بعدش تکررور پیدا کرد ، هر ده دقیفه 50 سی سی ، دکتر قرص تامسلوسین وفینستراید تجویز کرد ولی تا بحال موثر نبوده ، ایا همزمان تولتوریدین هم می شود خورد ، لطفا در خواست کمک فوری دارم . متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      تولترودین مثل شمشیر دو لبه هست از طرفی هم می تواند باعث بهبود تکرر ادرار شود و از طرفی می تواند مجددا باعث احتباس ادراری شود لذا بایستی با احتیاط تجویز شود و قبلش حتما ارزیابی و علت تکرر مشخص شود لذا قدم اول سونوگرافی و تعیین میزان باقیمانده ادراری است اگر باقیمانده ادراری زیاد باشد نمی توان تولترودین داد.
  • تصویر کاربر مجیدرضا شنبه ۲۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    بنده حدود 10 سال است دیلیت دارم و انسولین میزنم. همچنین 5 سال پیش استنت قلب داشتم. 47 سالمه و از بیماری نعوظ و عدم تمایل جنسی بشدت رنج می برم و این مهم باعث اختلاف خانوادگی ام شده. لازم به ذکر است پیش دکتر متخصص هم رفتم که ابتدا دارد دادند و آمپول تستوسترون که افاقه نکرد و نهایتاً آمپول پاپاورین میزدم که بعد از مدتی این هم افاقه نکرد. چکار کنم جناب دکتر. آیا با عمل جراحی درمانی صورت می گیرد یا خیر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      اگر توانستید آمپول تریمیکس را تهیه کنید می توانید آن را هم امتحان کنید در غیر اینصورت با توجه به شرایط شما پروتز آلت تنها روش درمانی برای شماست.
    2. تصویر کاربر مجیدرضا شنبه ۲۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      جناب دکتر آمپول تریمیکس بسیار کمیاب و بسیار گران است. و اگر بخواهم آنرا استفاده کنم هفته یکبار هم مصرف شور ماهی ۱/۵ میلیون تومان فقط پول آمپول میشود و این بسیار گرانست. لطفاً هزینه پروتز آلت را هم بفرمائید. متشکرم.
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      برای هژینه پروتز با شرکت کولوپلاست تماس بگیرید
      شماره ۵ رقمی و در تهران هست
      64849
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر یلدا شنبه ۲۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    با سلام بنده ویروس اچ پی وی دارم تیپ 16 البته هیچگونه زگیلی درتناسل ندارم همه رو لیزر کردم و دیگه درنیومدن میخواستم ببینم میشه از کپسول ahccاستفاده کنم بخاطر مبارزه با این ویروس؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      بله می توانید از این کپسول استفاده کنید البته نتایج تحقیقات تاثیر AHCC روی این بیماری نهایی نیستند ولی با توجه به اینکه داروی مناسب تری در دسترس نمی باشد اگر امکان فراهم کردنش را دارید یک دوره ی 6 ماهه روزی 3 گرم استفاده کنید.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط