درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر رسول شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    باسلام مدتی هست منی بنده جهش ندارد وتقریبا"حدود یکسال یاشاید بیشتر هست که کم فشار شده ادرارم هم آهسته شده البته ایراد را درخود می بینم بدلیل دوست نداشتن کاندم واستفاده از آن درموقع انزال جلوی خروج آن را میگرفتم میخواستم ببینم آیا مشکلی پیش آمده که الان هرچه سعی در باروری دارم منی خارج شده بدون جهش وکم فشار بوده واصلا لذت قبل را ندارم واین رو اضافه کنم درپایان رابطه جنسی احساس خفیف کمردرد وسست شدن شدید را دارم بطوری که تکرار رابطه جنسی نسبت به روزهای اول ازدواج که در روز دو سه بار بود به یک بار رابطه در روز واون هم باسست شدن شدید که بعد از اون بی رغبتی به میل جنسی پیدا میکنم این رو اضافه کنم مشکل سخت نعوض هم دارم وآلتم بعد کمی شق شدگی میخوابد واحساس خفیف کمر درد همراه باموقع ادرار بعداز اتمام رابطه در لوله بین مقعد وبیضه ها احساس سوزش دارم لطفا راهنمایی بفرمایید آیا مشکلی برام پیش آمده وآیا راه درمان هست ممنون میشم پاسخ جامع بدید.

    سن بنده هم ٣٢ سال هست ویک فرزند پسر ۴ساله دارم یعنی این مشکل من یکی دوسالی هست که برام پیش آمده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      علل متعددی می تواند داشته باشد اگر بیماری خاصی ندارید و دارویی مصرف نمی کنید بایستی عرض کنم که در کل جهش منی با ورزش و شادابی و دوری از استرس و غذاعای سالم و تمایلات بالای جنسی تقویت می شود ضمن اینکه جهش منی ارتباطی با باروری ندارد
  • تصویر کاربر سعيدمحسني شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 3734 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر.حدود سه هفته هست كه سوزش مجاري ادار دارم.البته به صورت دايمي نه موقع دفع ادرار.دكتر مجاري تناسلي ١٠ روز تاوانكس تجويز كردن كه تاحدودي بهتر شد ولي از ناحيه مقعد شروع به خارش وقرمزي شد كه دكتر اول آدرس جراح عمومي به من دادن كه بواسير درمان شود و گفتند سوزش داخل آلت احتمالا از اثرات هموروييد ميباشد.حدود ١٠ روز انتي هموروييد وپماد مقعدي ترياميسنولون ان ان اسفاده ميكنم ولي دوباره چندروزه سوزش مجاري ادرار بيشتر ازقبل شده.درضمن هيچ گونه عفونت در ادرار ومدفوع وخون ديده نشده و پروستات طبيعي و كليه ها سلام بودند.
    منتظر نظر جنابعالي هستم .باتشكرفراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      سن؟
      سابقه بیماری؟
      داروهای مصرفی؟
      سیگار؟
    2. تصویر کاربر سعيدمحسني جمعه ۱۰ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      ٤١سال
      خير سابقه بيماري نداشته فقط مشكل معده درد ويبوست بوده كه درمان شد
      ١٠ شب تاوانكس-درحال حاضر پماد آنتي هموروييد و تريامسيلونون ان ان جهت مقعد
      بله سيگار
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      توصیه می کنم
      آزمایش سیتولوژی ۳ نوبته ی ادرار انجام دهید
      سیگار را ترک کنید
      مایعات بویژه آب زیاد بنوشید.
      روزانه ۲ تا نیم ساعت در لگن آبگرم بشینید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر من روی الت تناسلیم زیر کلاهک دونه زده مثل گوشت اضاف ولی به تدریج داره زیاد میشه میخواستم بدونم این دونه چیه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      احتمال دارد زگیل تناسلی باشد برای تشخیص دقیق تر نیاز به معاینه حضوری و شاید آزمایش باشد
  • تصویر کاربر Mansureh شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    Salam man azmaesh HPV ro anjam dadam va javab azmaesh- shoda ama man chon dokhtar hastam test papsmer anjam nadadam mesha komakam konid dar in mord ka hatman bayad papsmer anjam medadam
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      با توجه به منفی بودن آزمایش برای موارد پرخطر و دختر بودن تان و عدم تماس جنسی داخلی نیازی به پاپ اسمیر برای دهانه ی رحم نیست
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    دکتر من از شهرستان آباده استان فارس میخوام جهت لیزر کردن زگیلهای تناسلی بیام تهران و نزد شما درمان بشم ...
    اما نمیتونم هر موقعی بیام
    می خواستم بدونم با هماهنگی قبلی میتونم واسه 16 شهریور روز شنبه نوبت بگیرم یا نه ...
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      ۱۶ شهریور پنجشنبه هست نه شنبه و مطب تعطیل هست. شنبه ۱۸ شهریور هم تعطیل رسمی بوده و مطب تعطیل می باشد. برای تعیین وقت لیزر روزهای شنبه تا دوشنبه ساعت ۲ تا ۳ بعداز ظهر با تلفن 88713632 تماس بگیرید و هماهنگ کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط