درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    سلام. من حدود 3 ماه پیش با اقایی رابطه جنسی داشتم که متاسفانه زیگیل داشتن. خودشون میگفتن گوشت اضافی هست منم سهل انگاری کردم. ?
    تا الان مشکل خاصی از جمله درد و خارش و مشاهده زیگیل نداشتم ولی دلم میخواد مطمئن بشم. پزشک زنان چون ازدواج نکردم تست پاپ اسمیر نمیگیرن.
    بنظرتون چکار کنم؟
    اون اقا واسه نمونه برداری و ازمایش پیش چه دکتری باید بره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      به متخصص ارولوژی یا پوست مراجعه کنند
  • تصویر کاربر ابولفضل پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    Alone:
    سلام .منون از پاسخ کاملتون.جسارتن میخواستم بدونم شما کار لیزر رو انجام میدید ک کامل خیالم راحت باشه واین ک برای وقت گرفتن با شماره تماس گرفتم ولی پاسخگو نبودید.واین ک اگر با لیزر درمان بشه و فقط ویروس داخل بدن باشه و رابطه جنسی برقرار بشه ایا ویروس انتقال داده میشه .ودر اخر برای لیزر کی و کجا باید مزاحم خودتون بشم ک خیالم راحت باشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      برای تعیین وقت لیزر روزهای زوج از 2 تا 3 تماس بگیرید. اگر ویروس را بصورت نهفته داشته باشید باز هم قابل انتقال هست.
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    سلام.طول آلت تناسلی من در حالت شل حدود 3 سانت و در نعوذ 9 سانت است.خیلی از این مسئله رنج میبرم.لطفا به بنده مشاوره بدهید که چکار باید بکنم.
    درباره‌ی عمل و نتایج آن بگویید لطفا.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید
      https://drjabbari.com/1954
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    بررسی آزمایش اسپرم
    حدودا یکسال پیش عمل کردم.
    رگ های بیضه هنوز گشاد هستن.
    این نتیجه آزمایشم هستش. واقعا عود کرده دوباره؟

    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      گشادی رگ ها بعد از عمل نشانه ی عود نیست. شرایط آزمایش تان خیلی بد نیست و جای نگرانی ندارد .
  • تصویر کاربر نادر پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر آلت تناسلی من از خیلی وقت پیش از پوست آن چیزهای سیاهی بیرون میزنه مثل احتمالا نخ بخیه زمان ختنه میباشد وقتی دست میزنم بهش یه کم درد داره چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید ،خیلی سال هم خودارضایی کردم میشه به اون علت باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      موضوع مهمی نیستند ولی اگر آزاردهنده هستند می توانید با لیزر از بین ببرید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط