درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر ناصر سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    سلام .من مشکل نعوظ و کجی آلت تناسلی دارم و این مشکل خیلی اذیت میکنه منو.چون ساکن تبریز هستم آیا در تبریز از همکارانتون هست که همین عمل رو انجام بدن.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      قطعا هستند همکارانی که عمل کنند ولی من کسی را نمی شناسم
  • تصویر کاربر وحید سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام.من ضایعه نخاعی هستم و بی اختیاری ادراری دارم.با ایمی پرامین و تولترودین تا سه چهار سال پیش جواب میگرفتم و بی اختیاریم کنترل میشد .اما الان قرصا سه چهار ساله جواب نمیده.دکترم پیوند مثانه پیشنهاد کرده .هیچ راهی غیر از پیوند نیست ؟قرصی دوایی چیزی ؟ ممنون که جواب میدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      اگر حجم و/یا کمپلیانس مثانه کم شده باشد راه دیگری نیست. البته تزریق بوتاکس را هم می توانید امتحان کنید
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من تقریبا 17 سالمه طول آلت تناسلیم (شل) 4 سانت و در حالت نعوظ 10 سانته ولی دوستانم همه در حالت عادی حداقل 7 سانت رو دارن میخواستم ببینم تا کی این رشد ادامه داره؟ یا الان مشکل دارم و رشد نمیکنه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      رشد آلت معمولا تا انتهای ۱۷ سالگی ادامه دارد ضمن اینکه سایز آلت شما نرمال می باشد
  • تصویر کاربر نغمه سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    حدود يك و نيم سانت داخل مقعد ٣زايده وجود دارد كه جهت و خوابِ انها بسمت داخل هست و دايما حسشون ميكنم داخل مقعدم و ناراحتم ميكنن و خارش دارن، به متخصص مراجعه كردم گفت پاپيلا هستند كه بزرگ شده اند بخاطر زور زدن درصورتيكه من اصلا براي اجابت مزاج مشكلي ندارم و گفتم نيازي به ليزر نيست اگر زياد شد ليزر ميكنيم.بشدت ميترسم با توجه به سابقه زگيل واژن چون دقيقا حسش شبيه همون هست. ميتونم براي اطمينان به شما مراجعه كنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      در عکس که من متوجه ی زائده ی غیر طبیعی نشدم. اگر زائده ها طوری هستند که بدون نیاز به وسیله ای قابل رویت باشند می توانید به مطب برای معاینه و در صورت نیاز لیزر زائده ها مراجعه کنید
  • تصویر کاربر فروزان سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    فروزان همدانی:
    سلام وقتتون بخیر
    در مورد واکسن گارداسیل سوال داشتم
    میخواستم برای دخترم این واکسن رو بزنم در شرف ازدواج هستش وبه احتمال زیاد فروردین آینده ازدواج میکنه طبق مطالبی که در سایت شما دیدم واکسن در سه مرحله انجام میشه اگه الان اقدام کنه تا قبل از عید سه مرحله انجام میشه ؟ هزینه اش چقدره؟ و برای تشخیص اینکه کسی مبتلا هست با آزمایش خون مشخص میشه یا باید معاینه بشه؟ در ضمن جزئ موارد آزمایشات پیش از ازدواج هستش ؟
    متشکرم پاسخ بدهید???
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      اگه الان اقدام کنه تا قبل از عید سه مرحله انجام میشه ؟.......................بله در ماه های صفر، ۲ و ۶ انجام می شود
      هزینه اش چقدره؟..........................هر کدام 275 هزار تومان
      و برای تشخیص اینکه کسی مبتلا هست با آزمایش خون مشخص میشه یا باید معاینه بشه؟...........................معاینه
      در ضمن جزئ موارد آزمایشات پیش از ازدواج هستش ؟...................................خیر
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط