درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۴ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 74374 مشاهده پرسش
    با سلام

    از سالها پیش هنگامی که آلت تناسلی ام به نعوظ کامل می رسد، با نزدیک کردن آن به بدن (به سمت ناف) و فشار عمودی روی آن (به سمت بیضه ها) صدای "تق" و شکسته شدن قولنج آن، احساس رضایت بخشی برایم ایجاد می کند. از علائم و عوارض آن می خواستم بیشتر بدانم. لازم به ذکر است انجام ندادن این کار در آن لحظه فشار روانی زیادی برایم ایجاد می کند و متعاقباً انجام این کار احساس آرامشی برایم ایجاد می کند. روزی چند بار و ده سال که انجام میدم.

    از پاسخگویتان ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      از عوارض احتمالي ان شكستگي الت، انحناي الت و اختلال در نعوظ هست
  • تصویر کاربر م.ق شنبه ۴ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.۸روز پیش زگیلهای تناسلی رو با لیزر برداشتم.الان جای هرکدوم از اونا کمی سوراخ شده و ملتهب و دردناک است.داخل بعضی از اونها ترشحی سفید رنگ دقیقا مثل عفونت وجود داره.چیکار باید بکنم؟درضمن هیچ دارو یا پمادی بعد از عمل استفاده نکردم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      اینحالات طبیعی است و بیانگر عفونت نیست. از کرم ترمیمی سیکالفیت استفاده کنید
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۴ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام داکتر جان خسته نباشی من پسر 26 ساله هستم در دوران کودکی ختنه شدم اما ناقص است الان میخواهیم که درستش کنم من در دماوند زندگی میکنم لطف کن کدام داکتر را برایم رهنمایی کن باید کلینک برویم یا بمارستان دیگه چند مدت طول میکشد تا بهبود پیدا کنم
    دیگه داکتر جان بخدا من الان بزرگ شدم خجالت میکشم لطف کن من را این رینج خلاص کن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      هم کلینیک و هم مطب و هم بیمارستان می توانید بروید و انجام دهید
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۴ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    سلام بنده 44ساله هستم و به تازگی با مشکل دیر ارضایی و حتی نیامدن مایع منی در حالت نعوظ کامل در حین نزدیکی مواجه شده ام .و خیلی نگرانم لطفا بنده را راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      به روانپزشک مراجعه کنید چون دیرانزالی غالبا ریشه روانی دارد
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۴ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من الان 22سالمه و آلت تناسلیم شق نمیشه باید چیکار کنم؟
    ایا اسپری یا قرصی وجود داره استفاده کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط