درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر بهنام دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    باسلام،ایاقرصهایی که تبلیغ میشه ازطریق اینترنت یاماهواره واسه دیرانزالی مفیده وتاییدمیشه ازنظر شما،این بیماری زندگی منو همسرم بهم ریخته خاهشا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      نه من تائید نمی کنم
      مقاله به آدرس زیر را مطالعه بفرمائید
      https://drjabbari.com/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B2%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%B2%D8%A7%D9%84%DB%8C/
  • تصویر کاربر محمدعلى دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 263 مشاهده پرسش
    بسرم قبلا آلت تناسلي خوبى داست الان ١١ سالشه ولي أصلا بىضه هاش ديكه ديده نميشه ،بصورت صاف و خطى در وسط ديده ميشه، و آلت تناسلى همش داخل بدنش
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      معمولا اینحالت در بچه هایی که چاق هستند رخ می دهد با اینحال بهتر است فرزندتان معاینه شوند
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من باهمسرم نزدیکی داشتم و در اخر خودمو در داخل واژن زنم خالی کردم.خانمم قرص ال دی میخوره ایا لازمه برای جلوگیری کار دیگه ای بکنیم؟ممنون میشم جواب بدهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      با متخصص زنان مشورت کنید
  • تصویر کاربر پیمان دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    با مطالعه لیست سوال های پاسخ داده شده به جواب بعضی از سوالهام رسیدم که در مورد انزال زودرس و طول آلت بود.حالا سوالی که از شما دارم اینه که تو بعضی از جواب هاتون برای زود انزالی مصرف ترامادولو پیشنهاد دادین آیا مصرف این دارو عوارض و اعتیاد به مخدرو نداره؟
    سوال دومی که دارم اینه که من با اینکه مجرد و 32 سالمه و تجربه سکس زیاد داشتم چند سالی هست که به جنس مخالف هیچ حسی ندارم و به ندرت حس شهوت در من زنده میشه میخواستم بدونم دلیلش چیه و آیا درمان دارویی داره و برای درمان به چه پزشکی باید مراجع کنم البته به روانشناس مراجعه کردم نتونست برام کاری کنه.ممنون میشم جوابمو بدینو راهنمایی کنید منو.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      تو بعضی از جواب هاتون برای زود انزالی مصرف ترامادول و پیشنهاد دادین آیا مصرف این دارو عوارض و اعتیاد به مخدرو نداره؟....................بله از خطرات استفاده از ترامادول احتمال اعتیاد به آن هست لذا به همین خاطر توصیه می کنم زمانی از این دارو استفاده شود که دیگر درمان ها پاسخ نداده و در روند زندگی زناشویی مشکلات زیادی ایجاد شده است.
      سوال دومی که دارم اینه که من با اینکه مجرد و 32 سالمه و تجربه سکس زیاد داشتم چند سالی هست که به جنس مخالف هیچ حسی ندارم و به ندرت حس شهوت در من زنده میشه میخواستم بدونم دلیلش چیه و آیا درمان دارویی داره و برای درمان به چه پزشکی باید مراجع کنم البته به روانشناس مراجعه کردم نتونست برام کاری کنه.................................بی میلی جنسی می تواند به دلیل اختلالات هورمونی یا روانی باشد لذا توصیه می کنم از نظر هورمونی هم بررسی شوید. در صورت اختلال هورمونی قابل درمان هست در غیر اینصورت علت روانی دارد و در این موارد دارویی برای بهتر کردن میل جنسی وجود ندارد.
  • تصویر کاربر اسماعیل دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام
    اولا میخواستم بدونم خودارضایی دخالتی در تغییر اندازه و فرم بیضه ها داره یا ن؟
    دوما آیا خودارضایی مداوم برای 4 5 سال در مقدار آب منی و کیفیت آن تاثیر داره یا ن ؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۷ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      اولا میخواستم بدونم خودارضایی دخالتی در تغییر اندازه و فرم بیضه ها داره یا ن؟...................................خیر
      دوما آیا خودارضایی مداوم برای 4 5 سال در مقدار آب منی و کیفیت آن تاثیر داره یا ن ؟.....................................خیر
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط