درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر رایان چهارشنبه ۱۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر عزیز بنده 20 ساله با قد 180 و 75 وزن و سایز الت تناسلیم هم در حالت نعوظ 12 و قطرش 11 ایا با این مشخصات اندازه ات بنده نرمال هست؟؟
    ازمایش هورمون هم دادم از چه طریقی میتونم عکسشو براتون بفرستم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      سازی که نرماله
      عکس را از همین طریق بارگذاری و ارسال کنید

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 365 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من22سال سن دارم آلتم درحالت نعوط11سانته ودرحالت خوابیده4سانت قطرشم2ونیم هستم بنظرتون نرمال؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      بله نرماله

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    سلام
    لطفا عوارض خودارضایی رو میشه بگید؟
    آیا خودارضایی باعث عقیم شدن می شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام
      خیر باعث عقیمی نمیشه بیشتر آثارش روانی هست

  • تصویر کاربر Moein چهارشنبه ۱۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    من ۱۸ سالمه و الت تناسلی من ۱۳ سانته مشکلی برای بچه دار شدن هس؟یا واسه پاره کردن پرده بکارت مشکلی هس؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام
      من ۱۸ سالمه و الت تناسلی من ۱۳ سانته مشکلی برای بچه دار شدن هس؟................................خیر

      یا واسه پاره کردن پرده بکارت مشکلی هس؟........................خیر

  • تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام.با توجه به سوال قبلی که پرسیدم آیا هرکس مولوسکوم داره یعنی ایدز هم داره و بنده رفتار پرخطر داشتم،شما فرمودید خیر ولی چون رفتار پرخطر داشتی برو تست ایدز بده..که رفتم دو آزمایشگاه مختلف و هردو منفی بود.اکنون با توجه به اینکه چهار ماه از رفتار پرخطر میگذره و چون دوره پنجره بین سه تا شش ماه هست یعنی بازم چون علایم پوستی هست و این آزمایش من توی چهار ماه انجام شده یعنی میتونه در شش ماه بدلیل اینکه چون ضایعه دارم و از نشانه های ایدز هست و ممکنه توی چهارماه نشون نده ، توی شش ماه برم تست بدم یعنی امکان مثبت شدنhiv هست یا اصلا ممکنه مولسکوم جدا ازین قضایا باشه و ربطی نداشته باشه..آخه هیچکس دقیق نمیگه دوره پنجره چقدر هست..نظر حضرتعالی چیه؟با توجه به بودن مولسکوم دوماه دیگه دوباره تست بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      مولوسکوم‌یه بیماری کاملا جدا هست و ربطی اصلا به زگیل ندارد ولی HIV را تا شش ماه بعد از آخرین رابطه باید چک کرد و این موضوع ربطی به داشتن یا نداشتن مولوسکوم ندارد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط