اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی با عکس و غیر حضوری

در این مقاله مطالعه می کنید:

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی

شما می توانید از طریق باکس پرسش و یا پر کردن فرم ویزیت غیر حضوری در زمینه ی زگیل تناسلی با شخص دکتر محمد جباری مشاوره داشته باشید.

۱-باکس پرسش فوری از پزشک

ایده‌آل برای زمانی که یک سوال مشخص دارید یا نیاز به یک نظر کارشناسی سریع دارید. آیا یک ضایعه پوستی مانند زگیل تناسلی شما را نگران کرده است؟ در مورد یک علامت خاص سوال دارید و نمی‌دانید چقدر جدی است؟ این سرویس برای شما طراحی شده است.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مشکل خود را بنویسید: به سادگی سوال یا شرح حال کوتاه خود را در باکس مشخص شده تایپ کنید.

  2. عکس ارسال کنید (اختیاری): برای درک بهتر، می‌توانید یک یا چند عکس واضح از ناحیه مورد نظر (مانند عکس زگیل تناسلی) ضمیمه کنید.

  3. پاسخ پزشک را دریافت کنید: پزشک متخصص در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سوال شما را بررسی کرده و پاسخی شفاف و راهگشا ارائه خواهد داد.

مزایا: سریع، آسان و کاملا محرمانه برای دریافت پاسخ‌های اولیه.

[patient_portal_form]
  • تصویر کاربر عليرضا دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخير بنده در مايع مني رگهاي قهوه اي ديدم ميخواستم ببينم مشكلي است من ٢٨سال سن دارم و واريكوسل هم دارم من نگران اين هستم كه سرطان پروستات نداشته باشم يا مشكل جدي باشه لطفا سريع منو از اين نگراني نجات بديد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 208 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما . بنده پسری 29 ساله هستم که یک سال پیش متوجه وجود زگیل شده و آن را کوتر کردم ولی 6 ماه بعد دوباره چند خال خیلی ریز ظاهر شد . بنده شهرستان هستم و نزدیک عقدم هست هر چند به نامزدم گفتم ولی نمیخوام ظاهرش باشه . میخواستم از شما بپرسم که آیا برای سه خال خیلی کوچک به نظر شما لیزر بهتر است ؟ البته واقعا برام مهمه که دیگه ظاهر نشن چون هم هزینش به نظر خیلی بالاست هم رفت و امد تا مطب شما سخت . و سوال دیگه اینگه اگر من از اینجا نوبت رزرو کنم . در همان جلسه لیزر انجام میدهید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      خیلی خیلی متشکرم
    3. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر جان من رفتم از دکتر سوال کردم گفتن هزینه کرایو 500 تومان میشود و اصلا مهم نیست که خیلی کوچک است و همچنین اصلا به صورت دقیق معاینه نمیکنند و میگوید خودت باید بگردی و پیدا کنی اگر جای دیگری است .اینجا غیر ایشون فقط ی دکتر دیگه هستن که فقط کوتر میکنن و بسیار درناک هست . بنده دیدم اگر خدمت شما بیام با توجه به اینکه توی همین پرسش و پاسخ ها دیدم که شما نوشته بودید بین 300 تا 500 به احتمال خیلی زیاد با هزینه رفت و برگشتم فکر میکنم باز هم برام بهتر باشه . اگر اشتباه نمیکنم بفرمایید تا بنده اقدام به گرفتن نوبت کنم.
      و در آخر موقع حضور در مطب برای درمان آیا اصلاح را باید با ماشین انجام دهم ؟؟؟
    4. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      البته اگر کرایو پن ها هم جواب میدهد بفمایید تا از آنهااستفاده کنم
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر فربد دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 59496 مشاهده پرسش
    سلام مجدد.من 36 37 سالمه و مجردم.خود ارضایی هم دارم و گاهی سکس هم میکنم ولی معمولا بعد از سکس یا خودارضایی ادرار میکنم که میله تخلیه بشه.معمولا با خوردن اب بطور طبیعی در روز 5 تا 8 بار ادرار میکنم.شبها موقع خواب بار اول میرم ادرار میکنم ولی همین که از دستشویی در میام دوباره احساس میکنم کامل تخلیه نشده و در میله ادرار مونده و میرم دستشویی اما بارهای بعد خیلی ضعیف و بعضی اوقات چند قطره میاد و تموم میشه(اونم با تمرکز کردن و زور زدن من) دو بار این کارو میکنم و میخوابم و تاصبح دیگه احساس ادرار ندارم.در طول روز هم گاهی بعد از اینکه ادرار میکنم احساس میکنم کامل تخلیه نشده و احساس میکنم دوباره باید برم دستشویی و گاهی هم میرم اما چند قطره میاد و اونم با تمرکز کردن من.دکتر اورولوژی آزمایش سونو و ادرار نوشت که عکسشو واستون میفرستم.حجم مثانه قبل تخلیه 310 و بعد از یکبار تخلیه 35 هست.تا جایی که یادم میادالان حدود 1 سالی هست اینجوری شدم.ابتدای ادرارم هم معمولا دوشاخه میشه و گاهی مدت زمان دوشاخه بودن بیشتر میشه(که بابت این دوشاخه شدن شک کرده بودم به وجود ضایعه زگیلی در داخل مجرا چون قبلا تجربه زگیل تناسلی رو داشتم که البته درمان کردم و هیچوقت در مجررا یا نزدیک مجرا هم نبودند) و بابت عدم وجود زگیل در مجرا تست پی سی آر از چند قطره اول ادرار که در صبح و در اولین ادرار گرفته میشه رو هم دادم که هنوز جوابش نیامده.البته وقتی نوک مجرا رو با انگشت نگه میدارم ادرارم دوشاخه نمیشه و بصورت یک شاخه خارج میشه.دکتر ارولوژم قرص ترازوسین 2 رو داده که هر 12 ساعت یه نصفه بخورم و گفت یک ماه بعد دوباره بیا.
    آیا من پروستاتم بزرگ شده؟مشکل از کجاست؟استرسه؟یا مثانه چه مشکلی داره؟چی باید بخورم و چی نخورم؟این برای همیشه هست و باید بهش عادت کنم یا مشکلی گذراست و میشه درست بشه؟آیا این همون پروستات در آقایونه که درمان قطعی نداره و در نهایت منجر به جراحی میشه؟آیا با گذر زمان شدیدتر هم میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      به نظر من شما مشکل خاصی ندارید و بی جهت حساس شده اید اینحالات کم و بیش در خیلی ها هست و اکر دیگران هم وسواس بخرح بدهند مثل شما خواهند بود
      لذا هر چه کمتر بهش توجه کنید بهتر است
    2. تصویر کاربر فربد یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      چشم.ممنون از لطفتون.فقط اینکه در آزمایش سونو بعد از یکبار تخلیه 35 سی سی ادرار مونده اون چی؟
      الان قرصی رو که همکارتون داده رو مصرف کنم؟
      چی کنم که اون حالتهای ادراری واسم پیش نیاد(مخصوصا شب موقع خواب)
    3. تصویر کاربر فربد یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      اگه تمایل داری با هم شروع کنیم به ساخت دستگاهی جهت شناسایی ویروس اچ پی وی در پوست
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر پسري دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام
    اگه خاطرتون باشه من چون از روي عادت
    بدي كه كرده بودم براي ادرار كردن از آب گرم استفاده مي كنم
    كه فرموديد شايد بشه با مصرف قرص ترازوسين به مدت 6 ماه تركش كرد
    سوال ديگه اي داشتم
    من معمولا هر ٣ ساعت دستشويي ميرم
    ولي بعضي روز ها هم زير ٢ ساعت بايد برم
    و زماني كه مسافرت و يا مسير دور ميرم برام مشكل ساز هستش
    امكان داره قرصي را بگيد كه توانايي تحمل ادرار را بيشتر كنه و تداخلي با ترازوسين نداشته باشه
    بي زحمت مدت مصرف و روزي چند عدد و
    زمانش را بهم بگيد
    ممنون از راهنماييتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر پسري یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      ببخشيد امكان داره اسمش را برام بنويسيد
      ممنون
    3. تصویر کاربر پسري یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      و اين قرص جنبه درماني نداره كه با مصرفش بعد از مدتي
      فواصل ادراري بيشتر بشه ؟
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      تولترودین ۱ میلی
    6. تصویر کاربر پسري یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      اكسي بوتنين چطور ؟
      ميتونم استفاده كنم
      بيشتر دنبال قرصي هستم كه تحمل ادرار را برام بيشتر كنه
      يعني بعد از مدتي مصرف تاثير داشته باشه
      اگه ممكنه قرصي را براي درمان بهم معرفي كنيد
      و مدت زمان و تعداد و ساعات مصرف را برام بنويسيد
      چون بعد از هر ٢ ساعت احساس ادرار دارم
      ممنون
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر فربد یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1515 مشاهده پرسش
    سلام
    .Several studies of prevalent HPV infection have concluded that HPV is mainly a transient infection.
    HPV infections are usually transient and tend to undergo spontaneous regression. Approximately 70{01490d197b68ed8077ceadd0bda9be81511b6268cd8f99f8682e547784c62eb3} of women are HPV DNA undetectable at 12 months after HPV infection detection, and more than 80{01490d197b68ed8077ceadd0bda9be81511b6268cd8f99f8682e547784c62eb3} are clear at 18 months.
    سلام این جوابی که شما در بالا دادین درسته اما تا جایی که من میدونم در مورد افرادی صدق میکنه که ویروس رو گرفتن اما ضایعه دار نشدن و در این افراد احتمال ریشه کن شدن ویروس بعد از 2 سال 90 درصده.
    دو سوال مهم در مورد افرادی که ویروس رو میگیرن و ضایعه دار میشن و طول درمانشو میگذزونن مطرحه.
    در اینگونه افراد(افرادی که ضایعه دار شدن و زگیل زدن) بعد از دوره طول درمانشون و در حالتی که زگیلهاشون با روشهای درمانی از بین رفتن اصلا ویروس قابل ریشه کنی هست یا اینکه ویروس در نهایت فقط توسط سیستم ایمنی بدن کنترل میشه و اصولا ویروسش قابل ریشه کنی نیست؟(در واقع ایمنی بدن ویروس رو تحت کنترل و مهار خودش در میاره و قابلیت و توانایی ریشه کن کردن ویروس رو نداره)
    و دوم اینکه اگه نظر شما اینه که قابل ریشه کنی کامل هست چه آزمایشی اثبات میکنه که ویروس برای همیشه کامل ریشه کن شده و دیگه حتی با ضعیف شدن ایمنی بدن هم قابل تکثیر و یا عود نیست چون اصولا ریشه کن شده و وجود نداره؟
    این دو سوال ???? جوابش بسیار بسیار مهم و سوال هزاران نفر از بیماران در ایرانه که خواهش میکنم بصورت شفاف و با وضوح و مستند جواب بدین.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر فربد یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام.دکتر جان پس شما اعتقاد داری
      1)این ویروس میتونه توسط سیستم ایمنی بدن ریشه کن بشه و این فرضیه که توسط سیستم ایمنی بدن کنترل میشه غلطه؟یعنی در نهایت ویروسش توسط ایمنی کنترل نمیشه و ریشه کن میشه و کلا هیچ اثری ازش نمیمونه و چون ریشه کن شده قابل انتقال یا عود هم نیست دیگه؟(یعنی در نهایت توسط ایننی ریشه کن میشه و قضیه مهار شدن اشتباهه؟)

      2)یه سوال بزرگ دیگه هم در ذهن ایجاد میشه.شما در فایل صوتی میفرمایید که آزمایشی وجود نداره که بشه فهمید ویروس ریشه کن شده یا نه.و چه در افرادی که فقط ویروس رو دارن و اصلا ضایعه دار نشدن و ضایعه ندارن و چه افرادی که ضایعه دارر شدن و درمان شدن و دیگه ضایعه ندارن نمیشه توسط آزمایش پی به ریشه کن شدن ویروس یا درصد افرادی که ویروس در اونها ریشه کن شده پی برد.درسته؟؟؟ سوالم اینه که پس این آمار و ارقامی که در منابع معتبر حرف از ریشه کنی این ویروس میزنن و درصد میدن و از 30 درصد تا ... رو میگن اینها این درصدها رو از کجا آوردن؟؟!! اگه ابهام داره و آزمایشی جهت فهمیدن ریشه کن شدنش نیست پس این درصدها رو اینها بر اساس کدوم آزمایشات بدست آوردن؟؟؟!!!!
    3. تصویر کاربر فربد یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام.دکتر جان پس شما اعتقاد داری
      1)این ویروس میتونه توسط سیستم ایمنی بدن ریشه کن بشه و این فرضیه که توسط سیستم ایمنی بدن کنترل میشه غلطه؟یعنی در نهایت ویروسش توسط ایمنی کنترل نمیشه و ریشه کن میشه و کلا هیچ اثری ازش نمیمونه و چون ریشه کن شده قابل انتقال یا عود هم نیست دیگه؟(یعنی در نهایت توسط ایننی ریشه کن میشه و قضیه مهار شدن اشتباهه؟)

      2)یه سوال بزرگ دیگه هم در ذهن ایجاد میشه.شما در فایل صوتی میفرمایید که آزمایشی وجود نداره که بشه فهمید ویروس ریشه کن شده یا نه.و چه در افرادی که فقط ویروس رو دارن و اصلا ضایعه دار نشدن و ضایعه ندارن و چه افرادی که ضایعه دارر شدن و درمان شدن و دیگه ضایعه ندارن نمیشه توسط آزمایش پی به ریشه کن شدن ویروس یا درصد افرادی که ویروس در اونها ریشه کن شده پی برد.درسته؟؟؟ سوالم اینه که پس این آمار و ارقامی که در منابع معتبر حرف از ریشه کنی این ویروس میزنن و درصد میدن و از 30 درصد تا ... رو میگن اینها این درصدها رو از کجا آوردن؟؟!! اگه ابهام داره و آزمایشی جهت فهمیدن ریشه کن شدنش نیست پس این درصدها رو اینها بر اساس کدوم آزمایشات بدست آوردن؟؟؟!!!!
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    6. تصویر کاربر فربد یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر ابوالفتح محرابیان متخصص پوست که پایان نامه تخصص ایشون زگیل تناسلی بوده و در حال حاضر بصورت کاملا تخصصی کار زگیل تناسلی انجام میده قسمتی از نظرشون هم نظر شما هست.یعنی اعتقاد دارن که ویروس زگیل تناسلی پس از طول درمان و نبود ضایعه و سپری کردن لااقل یکسال پس از آخرین درمان قابل ریشه کنی هست.ولی ایشون آزمایشی هم برای ریشه کن شدن یا نشدن انجام میدن.ایشون از پوست ناحیه تناسلی براش میکنن و میفرستن برای پی سی آر.معتقدند که چون محل زندگی ویروس در اپیدرم پوسته و اگه ویروس وجود داشته باشه در لایه های مختلف اپیدرم میتونه باشه و بنابراین با براش کردن اگه ویروسی در لایه شاخی اپیدرم یا حتی لایه بازل اپیدرم باشه پیدا میشه.
      دکتر کیوان هم که آزمایشگاه ویروس شناسی کیوان رو دارن توصیه میکن که در ابتدای صبح و در حالتی که ادرار از شب تا صبح در مثانه مانده و تخلیه انجام نشده اگر از چند قطره اول ادرار آزمایش پی سی آر انجام بشه در صورتی که ویروس یا ضایعه در مجرا باشه رو نشون میده
      حالا به نظر شما بهتر نیست به همه مریضها بعد از طول دوره درمان انجام این دو آزمایش توصیه بشه تا خیال طرف از ریشه کنی راحت بشه؟؟شما تایید میکنی؟؟
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      نه من چندان موافق. نیستم به همان دلایلی که قیلا گفتم
      موبت شدنش ارزش دارد ولی منفی شدنش خیر
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

۲. ویزیت آنلاین زگیل تناسلی (غیرحضوری) در واتس‌اپ

مناسب برای مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر، تحلیل مدارک و یک مشاوره کامل‌تر دارید. این سرویس یک ویزیت کامل پزشکی را به صورت غیرحضوری شبیه‌سازی می‌کند. شما می‌توانید تمام اطلاعات لازم را ارسال کرده و پاسخی جامع از پزشک دریافت کنید.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مدارک خود را ارسال کنید: تمام عکس‌های لازم، نتایج آزمایش‌ها و مدارک پزشکی مرتبط با مشکل خود را آپلود کنید.

  2. شرح حال خود را ارائه دهید: جزئیات کامل‌تری از سوابق و وضعیت فعلی خود بنویسید.

  3. پاسخ جامع پزشک را در واتس‌اپ دریافت کنید: پزشک پس از بررسی دقیق تمام اطلاعات، تشخیص اولیه، توصیه‌ها و راهنمایی‌های لازم را به صورت متن یا پیام صوتی (ویس) به شماره واتس‌اپ شما ارسال خواهد کرد.

مزایا: مشاوره کامل و دقیق بدون نیاز به مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان و دریافت پاسخ به صورت شخصی در واتس‌ اپ

برای دریافت مشاوره غیر حضوری در زمینه زگیل تناسلی روی لینک زیر کلیک کنید:

با توجه به معضلاتی که زگیل تناسلی به وجود می آورد، همواره سوال هایی مطرح می شود که نیاز به پاسخ دقیق و علمی دارند. در اینجا ما به تعدادی از این سوالات پاسخ می دهیم.در ادامه با پرسش و پاسخ زگیل تناسلی همراه ما باشید.

بیماری زگیل تناسلی چقدر شایع است؟

زگیل تناسلی شایع ترین بیماری است که از طریق جنسی منتقل می شود و اگرچه در ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی یکی از شایع ترین شکایاتی است که پزشکان بویژه ارولوژیست  و متخصصین زنان در مطب با آن برخورد دارند. در آمریکا از هر دو نفرفردی که از نظر جنسی فعال است یکی به این ویروس مبتلاست.

اگر شریک جنسی من به زگیل تناسلی مبتلاست چه آزمایشی  انجام دهد؟

در حال حاضر هیچ آزمایشی در دسترس نیست تا مشخص کند که آیا افراد به سرطان مرتبط با HPV مبتلا شده اند یا خیر. برخی پزشکان استفاده از تست پاپ اسمیر از ناحیه مقعدی را برای افراد هم جنس باز توصیه می کنند2. ولی این توصیه مورد پذیرش همه ی پزشکان نیست چرا که بر خلاف زنان، برداشتن سلول های پیش بدخیم یا بدخیم  باعث کاهش میزان بروز سرطان در آن ها نمی شود. ولی در زنان انجام تست پاپ اسمیر بصورت دوره ای می تواند به تشخیص و درمان زود هنگام سرطان گردن رحم کمک کند.

زگیل تناسلی در مردان

در بیماران با سرطان مرتبط با HPV در ناحیه ی آلت، مقعد، گردن رحم و دهان درمان های متعددی شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی وجراحی مانند سرطان در دیگر نواحی بدن توصیه می شود. انتخاب شیوه ی درمانی براساس مشورتی است که بین شما و پزشک تان انجام می شود و به نوع سرطان و میزان پیشرفت آن بستگی دارد.

ابتلای به عفونت HPV چه معنی برای من و شریک جنسی ام دارد؟

حدود 100 نوع ویروس زگیل تناسلی وجود دارد که اکثر آن ها علائمی ایجاد نکرده و بطور خودبخود از بین می روند. برخی از انواع HPV باعث بروز زگیل در ناحیه ی مقعد، ناحیه ی تناسلی و ران ها می شوند. این زگیل ها ممکن است ناراحت کننده بوده و با خارش یا بعضا خونریزی بهنگام تماس همراه باشند.

زنان مبتلا به عفونت HPV در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم هستند. لذا به این افراد توصیه می شود بصورت منظم وسالیانه از نظر احتمال بروز سلول های پیش بدخیمی و بدخیمی غربالگری شوند.

حدود 40 نوع ویروس HPV می توانند از طریق جنسی منتقل شده و باعث سرطان دهان، مقعد، گردن رحم یا آلت شوند. شانس ابتلا به سرطان ناشی از عفونت HPV در مردان بسیار کمتر از زنان است. در مردانی که ختنه شده اند، خطر بروز سرطان آلت در کمترین حد خود قرار دارد.

اگرچه سرطان آلت ناشی از عفونت HPV  نسبتا نادر است ولی هر مردی که عفونت HPV دارد بایستی از نظر بروز هر گونه  تغییر فیزیکی در ناحیه تناسلی که می تواند با سرطان همراه باشد چک شود. در صورت بروز هر گونه تغییری در رنگ، شکل و ظاهر پوست آلت یا بروز هرگونه زخم باز یا رشد غیر طبیعی پوست بر روی تنه ی آلت تناسلی، بایستی به پزشک مراجعه کرد. سرطان های ناحیه انتهایی روده ممکن است هیچ گونه علامتی نداشته باشند. بلکه بصورت تغییر در عادت اجابت مزاج، درد هنگام دفع مدفوع، خارش مقعدی و ترشح غیر طبیعی از مقعد بروز کند. همه این تغییرات بایستی به پزشک اطلاع داده شود.

سرطان های ناشی از HPV غالبا در مردان هم جنس باز و با نقص سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به HIV و ایدز دیده می شود.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

زگیل تناسلی مرد

اگر من از شریک جنسی خود HPV بگیرم یعنی اینکه وی من را فریب داده است؟

ویروس HPV می تواند برای ماه ها تا سال ها بعد از تماس جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی بصورت نهفته در بدن افراد باقی بماند. و بدون بروز هیچگونه علائم و نشانه های ظاهری ممکن است به شریک جنسی دیگری منتقل شود. بنابراین، انتقال ویروس HPV از شریک جنسی تان به شما لزوما به معنی رابطه ی جنسی اخیر و جدید شریک جنسی شما با فرد دیگری نیست.

وقتی هر دو شریک جنسی به زگیل تناسلی مبتلا هستند، مشکل بتوان گفت که کدام یک از آن ها ابتدا به ویروس HPV مبتلا شده است.افرا

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟

اگر یکی از ما زگیل تناسلی داشته باشد بدین معناست که دیگری هم مبتلا شده است؟

بطور شایعی اگر یک نفر به ویروس HPV مبتلا باشد، عفونت به شریک جنسی وی نیز منتقل خواهد شد. احتمال انتقال عفونت زیاد هست زیرا همانطور که قبلا ذکر شد عفونت می تواند بدون بروز علائم و بصورت نهفته در فرد باشد. اگرچه ممکن است با گذشت زمان زگیل ها ظاهر شوند ولی طی دوران نهفتگی بیماری احتمالا به شریک جنسی منتقل شده است.

شانس انتقال با استفاده از کاندوم و نیز پرهیز از تماس جنسی در زمانی که زگیل ها وجود دارند و با چشم دیده می شوند کاهش می یابد. اکثر افراد مبتلا به عفونت HPV، دچار زگیل تناسلی یا سرطان نمی شوند، و چنین عفونت هایی به مرور زمان در طی زندگی برطرف می شود.

آیا پسران هم مثل دختران بایستی واکسن گارداسیل بزنند؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل بسیار زیاد است. در این باره می توان گفت که، واکسن زگیل تناسلی در آمریکا فقط برای دختران و زنان بین 9 تا 26 سال توصیه می شود ولی در انگلیس علاوه بر زنان برای پسران 9 تا 15 سال هم توصیه می شود و در برخی کشورهای دیگر برای زنان 9 تا 26 سال و پسران 9 تا 21 سال توصیه شده است.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (34 امتیاز)
  • تصویر کاربر عليرضا دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخير بنده در مايع مني رگهاي قهوه اي ديدم ميخواستم ببينم مشكلي است من ٢٨سال سن دارم و واريكوسل هم دارم من نگران اين هستم كه سرطان پروستات نداشته باشم يا مشكل جدي باشه لطفا سريع منو از اين نگراني نجات بديد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 208 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما . بنده پسری 29 ساله هستم که یک سال پیش متوجه وجود زگیل شده و آن را کوتر کردم ولی 6 ماه بعد دوباره چند خال خیلی ریز ظاهر شد . بنده شهرستان هستم و نزدیک عقدم هست هر چند به نامزدم گفتم ولی نمیخوام ظاهرش باشه . میخواستم از شما بپرسم که آیا برای سه خال خیلی کوچک به نظر شما لیزر بهتر است ؟ البته واقعا برام مهمه که دیگه ظاهر نشن چون هم هزینش به نظر خیلی بالاست هم رفت و امد تا مطب شما سخت . و سوال دیگه اینگه اگر من از اینجا نوبت رزرو کنم . در همان جلسه لیزر انجام میدهید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      خیلی خیلی متشکرم
    3. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر جان من رفتم از دکتر سوال کردم گفتن هزینه کرایو 500 تومان میشود و اصلا مهم نیست که خیلی کوچک است و همچنین اصلا به صورت دقیق معاینه نمیکنند و میگوید خودت باید بگردی و پیدا کنی اگر جای دیگری است .اینجا غیر ایشون فقط ی دکتر دیگه هستن که فقط کوتر میکنن و بسیار درناک هست . بنده دیدم اگر خدمت شما بیام با توجه به اینکه توی همین پرسش و پاسخ ها دیدم که شما نوشته بودید بین 300 تا 500 به احتمال خیلی زیاد با هزینه رفت و برگشتم فکر میکنم باز هم برام بهتر باشه . اگر اشتباه نمیکنم بفرمایید تا بنده اقدام به گرفتن نوبت کنم.
      و در آخر موقع حضور در مطب برای درمان آیا اصلاح را باید با ماشین انجام دهم ؟؟؟
    4. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      البته اگر کرایو پن ها هم جواب میدهد بفمایید تا از آنهااستفاده کنم
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر فربد دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 59496 مشاهده پرسش
    سلام مجدد.من 36 37 سالمه و مجردم.خود ارضایی هم دارم و گاهی سکس هم میکنم ولی معمولا بعد از سکس یا خودارضایی ادرار میکنم که میله تخلیه بشه.معمولا با خوردن اب بطور طبیعی در روز 5 تا 8 بار ادرار میکنم.شبها موقع خواب بار اول میرم ادرار میکنم ولی همین که از دستشویی در میام دوباره احساس میکنم کامل تخلیه نشده و در میله ادرار مونده و میرم دستشویی اما بارهای بعد خیلی ضعیف و بعضی اوقات چند قطره میاد و تموم میشه(اونم با تمرکز کردن و زور زدن من) دو بار این کارو میکنم و میخوابم و تاصبح دیگه احساس ادرار ندارم.در طول روز هم گاهی بعد از اینکه ادرار میکنم احساس میکنم کامل تخلیه نشده و احساس میکنم دوباره باید برم دستشویی و گاهی هم میرم اما چند قطره میاد و اونم با تمرکز کردن من.دکتر اورولوژی آزمایش سونو و ادرار نوشت که عکسشو واستون میفرستم.حجم مثانه قبل تخلیه 310 و بعد از یکبار تخلیه 35 هست.تا جایی که یادم میادالان حدود 1 سالی هست اینجوری شدم.ابتدای ادرارم هم معمولا دوشاخه میشه و گاهی مدت زمان دوشاخه بودن بیشتر میشه(که بابت این دوشاخه شدن شک کرده بودم به وجود ضایعه زگیلی در داخل مجرا چون قبلا تجربه زگیل تناسلی رو داشتم که البته درمان کردم و هیچوقت در مجررا یا نزدیک مجرا هم نبودند) و بابت عدم وجود زگیل در مجرا تست پی سی آر از چند قطره اول ادرار که در صبح و در اولین ادرار گرفته میشه رو هم دادم که هنوز جوابش نیامده.البته وقتی نوک مجرا رو با انگشت نگه میدارم ادرارم دوشاخه نمیشه و بصورت یک شاخه خارج میشه.دکتر ارولوژم قرص ترازوسین 2 رو داده که هر 12 ساعت یه نصفه بخورم و گفت یک ماه بعد دوباره بیا.
    آیا من پروستاتم بزرگ شده؟مشکل از کجاست؟استرسه؟یا مثانه چه مشکلی داره؟چی باید بخورم و چی نخورم؟این برای همیشه هست و باید بهش عادت کنم یا مشکلی گذراست و میشه درست بشه؟آیا این همون پروستات در آقایونه که درمان قطعی نداره و در نهایت منجر به جراحی میشه؟آیا با گذر زمان شدیدتر هم میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      به نظر من شما مشکل خاصی ندارید و بی جهت حساس شده اید اینحالات کم و بیش در خیلی ها هست و اکر دیگران هم وسواس بخرح بدهند مثل شما خواهند بود
      لذا هر چه کمتر بهش توجه کنید بهتر است
    2. تصویر کاربر فربد یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      چشم.ممنون از لطفتون.فقط اینکه در آزمایش سونو بعد از یکبار تخلیه 35 سی سی ادرار مونده اون چی؟
      الان قرصی رو که همکارتون داده رو مصرف کنم؟
      چی کنم که اون حالتهای ادراری واسم پیش نیاد(مخصوصا شب موقع خواب)
    3. تصویر کاربر فربد یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      اگه تمایل داری با هم شروع کنیم به ساخت دستگاهی جهت شناسایی ویروس اچ پی وی در پوست
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر پسري دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام
    اگه خاطرتون باشه من چون از روي عادت
    بدي كه كرده بودم براي ادرار كردن از آب گرم استفاده مي كنم
    كه فرموديد شايد بشه با مصرف قرص ترازوسين به مدت 6 ماه تركش كرد
    سوال ديگه اي داشتم
    من معمولا هر ٣ ساعت دستشويي ميرم
    ولي بعضي روز ها هم زير ٢ ساعت بايد برم
    و زماني كه مسافرت و يا مسير دور ميرم برام مشكل ساز هستش
    امكان داره قرصي را بگيد كه توانايي تحمل ادرار را بيشتر كنه و تداخلي با ترازوسين نداشته باشه
    بي زحمت مدت مصرف و روزي چند عدد و
    زمانش را بهم بگيد
    ممنون از راهنماييتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر پسري یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      ببخشيد امكان داره اسمش را برام بنويسيد
      ممنون
    3. تصویر کاربر پسري یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      و اين قرص جنبه درماني نداره كه با مصرفش بعد از مدتي
      فواصل ادراري بيشتر بشه ؟
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      تولترودین ۱ میلی
    6. تصویر کاربر پسري یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      اكسي بوتنين چطور ؟
      ميتونم استفاده كنم
      بيشتر دنبال قرصي هستم كه تحمل ادرار را برام بيشتر كنه
      يعني بعد از مدتي مصرف تاثير داشته باشه
      اگه ممكنه قرصي را براي درمان بهم معرفي كنيد
      و مدت زمان و تعداد و ساعات مصرف را برام بنويسيد
      چون بعد از هر ٢ ساعت احساس ادرار دارم
      ممنون
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۴ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر فربد یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1515 مشاهده پرسش
    سلام
    .Several studies of prevalent HPV infection have concluded that HPV is mainly a transient infection.
    HPV infections are usually transient and tend to undergo spontaneous regression. Approximately 70{01490d197b68ed8077ceadd0bda9be81511b6268cd8f99f8682e547784c62eb3} of women are HPV DNA undetectable at 12 months after HPV infection detection, and more than 80{01490d197b68ed8077ceadd0bda9be81511b6268cd8f99f8682e547784c62eb3} are clear at 18 months.
    سلام این جوابی که شما در بالا دادین درسته اما تا جایی که من میدونم در مورد افرادی صدق میکنه که ویروس رو گرفتن اما ضایعه دار نشدن و در این افراد احتمال ریشه کن شدن ویروس بعد از 2 سال 90 درصده.
    دو سوال مهم در مورد افرادی که ویروس رو میگیرن و ضایعه دار میشن و طول درمانشو میگذزونن مطرحه.
    در اینگونه افراد(افرادی که ضایعه دار شدن و زگیل زدن) بعد از دوره طول درمانشون و در حالتی که زگیلهاشون با روشهای درمانی از بین رفتن اصلا ویروس قابل ریشه کنی هست یا اینکه ویروس در نهایت فقط توسط سیستم ایمنی بدن کنترل میشه و اصولا ویروسش قابل ریشه کنی نیست؟(در واقع ایمنی بدن ویروس رو تحت کنترل و مهار خودش در میاره و قابلیت و توانایی ریشه کن کردن ویروس رو نداره)
    و دوم اینکه اگه نظر شما اینه که قابل ریشه کنی کامل هست چه آزمایشی اثبات میکنه که ویروس برای همیشه کامل ریشه کن شده و دیگه حتی با ضعیف شدن ایمنی بدن هم قابل تکثیر و یا عود نیست چون اصولا ریشه کن شده و وجود نداره؟
    این دو سوال ???? جوابش بسیار بسیار مهم و سوال هزاران نفر از بیماران در ایرانه که خواهش میکنم بصورت شفاف و با وضوح و مستند جواب بدین.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر فربد یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام.دکتر جان پس شما اعتقاد داری
      1)این ویروس میتونه توسط سیستم ایمنی بدن ریشه کن بشه و این فرضیه که توسط سیستم ایمنی بدن کنترل میشه غلطه؟یعنی در نهایت ویروسش توسط ایمنی کنترل نمیشه و ریشه کن میشه و کلا هیچ اثری ازش نمیمونه و چون ریشه کن شده قابل انتقال یا عود هم نیست دیگه؟(یعنی در نهایت توسط ایننی ریشه کن میشه و قضیه مهار شدن اشتباهه؟)

      2)یه سوال بزرگ دیگه هم در ذهن ایجاد میشه.شما در فایل صوتی میفرمایید که آزمایشی وجود نداره که بشه فهمید ویروس ریشه کن شده یا نه.و چه در افرادی که فقط ویروس رو دارن و اصلا ضایعه دار نشدن و ضایعه ندارن و چه افرادی که ضایعه دارر شدن و درمان شدن و دیگه ضایعه ندارن نمیشه توسط آزمایش پی به ریشه کن شدن ویروس یا درصد افرادی که ویروس در اونها ریشه کن شده پی برد.درسته؟؟؟ سوالم اینه که پس این آمار و ارقامی که در منابع معتبر حرف از ریشه کنی این ویروس میزنن و درصد میدن و از 30 درصد تا ... رو میگن اینها این درصدها رو از کجا آوردن؟؟!! اگه ابهام داره و آزمایشی جهت فهمیدن ریشه کن شدنش نیست پس این درصدها رو اینها بر اساس کدوم آزمایشات بدست آوردن؟؟؟!!!!
    3. تصویر کاربر فربد یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام.دکتر جان پس شما اعتقاد داری
      1)این ویروس میتونه توسط سیستم ایمنی بدن ریشه کن بشه و این فرضیه که توسط سیستم ایمنی بدن کنترل میشه غلطه؟یعنی در نهایت ویروسش توسط ایمنی کنترل نمیشه و ریشه کن میشه و کلا هیچ اثری ازش نمیمونه و چون ریشه کن شده قابل انتقال یا عود هم نیست دیگه؟(یعنی در نهایت توسط ایننی ریشه کن میشه و قضیه مهار شدن اشتباهه؟)

      2)یه سوال بزرگ دیگه هم در ذهن ایجاد میشه.شما در فایل صوتی میفرمایید که آزمایشی وجود نداره که بشه فهمید ویروس ریشه کن شده یا نه.و چه در افرادی که فقط ویروس رو دارن و اصلا ضایعه دار نشدن و ضایعه ندارن و چه افرادی که ضایعه دارر شدن و درمان شدن و دیگه ضایعه ندارن نمیشه توسط آزمایش پی به ریشه کن شدن ویروس یا درصد افرادی که ویروس در اونها ریشه کن شده پی برد.درسته؟؟؟ سوالم اینه که پس این آمار و ارقامی که در منابع معتبر حرف از ریشه کنی این ویروس میزنن و درصد میدن و از 30 درصد تا ... رو میگن اینها این درصدها رو از کجا آوردن؟؟!! اگه ابهام داره و آزمایشی جهت فهمیدن ریشه کن شدنش نیست پس این درصدها رو اینها بر اساس کدوم آزمایشات بدست آوردن؟؟؟!!!!
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
    6. تصویر کاربر فربد یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر ابوالفتح محرابیان متخصص پوست که پایان نامه تخصص ایشون زگیل تناسلی بوده و در حال حاضر بصورت کاملا تخصصی کار زگیل تناسلی انجام میده قسمتی از نظرشون هم نظر شما هست.یعنی اعتقاد دارن که ویروس زگیل تناسلی پس از طول درمان و نبود ضایعه و سپری کردن لااقل یکسال پس از آخرین درمان قابل ریشه کنی هست.ولی ایشون آزمایشی هم برای ریشه کن شدن یا نشدن انجام میدن.ایشون از پوست ناحیه تناسلی براش میکنن و میفرستن برای پی سی آر.معتقدند که چون محل زندگی ویروس در اپیدرم پوسته و اگه ویروس وجود داشته باشه در لایه های مختلف اپیدرم میتونه باشه و بنابراین با براش کردن اگه ویروسی در لایه شاخی اپیدرم یا حتی لایه بازل اپیدرم باشه پیدا میشه.
      دکتر کیوان هم که آزمایشگاه ویروس شناسی کیوان رو دارن توصیه میکن که در ابتدای صبح و در حالتی که ادرار از شب تا صبح در مثانه مانده و تخلیه انجام نشده اگر از چند قطره اول ادرار آزمایش پی سی آر انجام بشه در صورتی که ویروس یا ضایعه در مجرا باشه رو نشون میده
      حالا به نظر شما بهتر نیست به همه مریضها بعد از طول دوره درمان انجام این دو آزمایش توصیه بشه تا خیال طرف از ریشه کنی راحت بشه؟؟شما تایید میکنی؟؟
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      نه من چندان موافق. نیستم به همان دلایلی که قیلا گفتم
      موبت شدنش ارزش دارد ولی منفی شدنش خیر
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    روی الت تناسلی چندتا دونه زده و یه دونه هست که تکه با بقیه فرق داره زیر تنه الت تناسلی هست دونه ها اصلا شبیه عکسهای که شما یا تو اینترنت هست که زیگیل هست نیست نه خارش نه سوزش داره اصلا به 1 میلیمتر هم نمیرسه بنظر شما چیه اگه لازم باشه عکس هم ارسال میکنه ممنون میشم از راهنمایتنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بفرست
  • تصویر کاربر ل-ر پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    خانمی هستم 32 ساله سه ماه است که مبتلا به زگیل الت تناسلی شده ام به دکتر مراجعه کردم واز طریقه فریز کردن دکتر شروع به درمان کرد بعد مدتی با مشاهده یک زگیل بر روی دهانه رحم ارجاع داده شدم به دکتر متختصص زنان با انجام ازمایش پاپ اسمیر دکتر گفت نتیجه ازمایش خوب بوده و با نظر پزشک واکسن گارداسیل تزریق کردم سوالم از شما ایناست که این واکسن باعث خواهد شد از مبتلا شدم به نوع 16 و 18 و با عث خواهد شد که همسرم مبتلا نشود و میتونم با همسرم رابطه داشته باشم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر به 16 و 18 مبتلا نیستید واکسن پیشگیری خواهد کرد. نه عدم ابتلای همسرتان البته اگر هنوز ازدواج نکرده اید ایشان هم بایستی واکسن بزنند
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    در مورد زگیل تناسلی دقیقا به چه متخصص هایی میشه مراجعه کرد؟ آیا همه متخصصان ارولوژی در این مورد اطلاعات دقیق دارند؟ و اینکه حتما معاینه آلت باید انجام شود؟ چون من به همین خاطر خجالت میکشم و به دکتر مراجعه نمیکنم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      هم به متخصص پوست و هم ارولوزیست می توان مراجعه کرد و حتما بایستی معاینه از زگیل های مربوطه انجامشود مگر آنکه زگیل بر روی آلت تناسلی نباشد
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشد
    آقای دکتر همسرم 9 ماه قبل زگیل تناسلی داشتن و 3 ماه قبل جراحی کردن و 2 ماه پیش من آزمایش پاپ اسمیر و hpv pcr دادم منفی بوده ممکنه منفی کاذب باشه و اینکه با امکان انتقال بالا من مبتلا نشده باشم . ایا این ویروس در خون هم هست و امکان دادن خون به شخص دیگری نیست . باز هم نیاز هست آزمایش hpv را تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این ویروس در خون نیست و احتمال پاخ آزمایشگاهی منفی کاذب هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط