مشاوره آنلاین زگیل تناسلی با عکس و غیر حضوری

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی

شما می توانید از طریق باکس پرسش و یا پر کردن فرم ویزیت غیر حضوری در زمینه ی زگیل تناسلی با شخص دکتر محمد جباری مشاوره داشته باشید.

۱-باکس پرسش فوری از پزشک

ایده‌آل برای زمانی که یک سوال مشخص دارید یا نیاز به یک نظر کارشناسی سریع دارید. آیا یک ضایعه پوستی مانند زگیل تناسلی شما را نگران کرده است؟ در مورد یک علامت خاص سوال دارید و نمی‌دانید چقدر جدی است؟ این سرویس برای شما طراحی شده است.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مشکل خود را بنویسید: به سادگی سوال یا شرح حال کوتاه خود را در باکس مشخص شده تایپ کنید.

  2. عکس ارسال کنید (اختیاری): برای درک بهتر، می‌توانید یک یا چند عکس واضح از ناحیه مورد نظر (مانند عکس زگیل تناسلی) ضمیمه کنید.

  3. پاسخ پزشک را دریافت کنید: پزشک متخصص در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سوال شما را بررسی کرده و پاسخی شفاف و راهگشا ارائه خواهد داد.

مزایا: سریع، آسان و کاملا محرمانه برای دریافت پاسخ‌های اولیه.

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...
  • تصویر کاربر مجتبی دوشنبه ۱۹ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر..ممنون از وقت و پاسخگویتون

    اقای دکتر من 3 روزه که دچار تبخال شدید در لب به همراه خارش شدید شدم.به همراه بهبود نسبی تبخال در لب ،در روز بعد درد و خارش شدید در قسمت سر آلت تناسلی مواجه شدم.که به صورت التهاب..قرمزی و ترک ترک شدن پوست نوک آلت تناسلی هستش..دکتر عمومی مراجعه کردم که این داروها رو در عکسی که فرستادم مصرف کردم + پماد کلوتریمازول ولی بعد دو روز ظاهرا جوابی نداده و همون خارش رو دارم..نمیدونم این سوال رو باید از شما میپرسیدم در حیطه کاری شما هست یا دکتر پوست یا غدد یا جای دیگه باید مراجعه کنم...ممنون از وقتی که گذاشتین...

    پاینده و سلامت باشید
    1. تصویر کاربر مجتبی یکشنبه ۱۸ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      2 تا عکس از التهاب و تیکه تیکه شدن پوست آلت ...امروز قسمتی از پوست نوک آلت رو به تیرگی و سیاهی رفته...خارش خیلی کمتر شده زمانی که تماسی با الت نداشته باشم خارشی نداره ولی زمانی که موقع شستشو مخصوصا قسمت ختنه گاه بهش دست بخوره خارش شدیدی ایجاد میشه..با اینکه تو اینترنت خیلی به بهداشت و مخصوصا تماسهای جنسی پر خطر اشاره شده با اینکه تماسی نداشتم قبل از این مشکل از کجا متوجه بشم ماله تماسهای جنسی قبلی بوده؟آقای دکتر آیا احتیاجی به آزمایش هست؟

      خیلی ممنون از صبوریتون
      خدای مهربون یارو و یاورتون
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      به احتمال زیاد یک نوع واکنش پوستی به دارویی ست و بتدریج ظرف 2 تا 3 ماه برطرف می شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید سوال بنده این است مدتی است ادرار و مدفوع بنده خونی می باشد و من با شرمندگی چند سالی معتاد به بیماری استمنا شده ام . الان هم ریزش مو زیاد دارم. احساس کوچک شدن قد و شل شدن بیضها ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      توصيه مي كنم با سونوگرافي و سيتولوژي ادرار و سيستوسكپي پيگيري كنيد و به متخصص گوارش هم مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر مهيازاهدي سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد من ازمايش پاپ دادم نرمال بود ولي ازمايش اچ پي وي من مثبت بود وريسك بالا ولي نوع ١6 و١٨نبود ولي بهم گفتن بايد برم كولپوسكوپي انجام بدم،اگه پاپ اسميرم نرماله پس اين براي چيه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      برخي از همكاران متخصص زنان كولپوسكوبي را براي افرادي كه به نوع پر خطر HPV مبتلا هستند كولپوسكوپي را توصيه مي كنند.
  • تصویر کاربر الیاس سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    الیاس: سلام.الت تناسلی من در حالت نعوظ 10 سانت میباشد.واحساس میکنم شریک جنسی من از این موضوع ناراحت میباشد چه کپم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      دارو و روش رضايت بخشي براي افزايش سايز نيست وكيوم در دراز ندت كمي موثر است
      برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید
      https://drjabbari.com/1954
  • تصویر کاربر بهزاد سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 11639 مشاهده پرسش
    سلام روز شما بخیر مدت دو سه روز هست که یک لکه کبود رنگ (خون مردگی زیر جلدی) به ابعاد 2 میلیمتر در 2 میلیمتر دقیقا در فاصله نزدیکی از مجرای خروجی ادرار روی آلت تناسلی من ظاهر شده است. با دست لمس میشود ولی برجستگی خاصی ایجاد نکرده است. از جنس گوشت اضافه یا همچین چیزی نیست. خواستم بپرسم آیا باید نگران باشم ؟ نیازی به ویزیت پزشک هست ؟ یا بعد از مدتی میتواند برطرف شود ؟- توضیح اینکه احتمال برخورد شیئی وجود داشته است. ( ناخن ، دستبند ...) - از طرفی در حدود سه چهار سال اخیر تعداد خالهای روی سطح پوستم رو به افزایش بود. به دکتر پوست مراجعه کردم و پس از معاینه گفتند که هیچ مشکلی نیست و حتی نیاز به دارو درمانی یا لیزر درمانی نیست. چون خالها اکثرا کوچولو و بدون برآمدگی یا تغییر شکل غیر عادی بودند. همه خالها همسطح پوست هستند و فقط انگار کمی در آن موقعیت ها رنگ پوست تیره تر شده است.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      نگراني ندارد و نيازي به مراجعه حضوري نيست. در صورتي كه بطور خودبخودي برطرف نشد مي توانيد با ليزر برطرفش كنيد گرچه اينكار الزامي نيست
درحال دریافت اطلاعات

۲. ویزیت آنلاین زگیل تناسلی (غیرحضوری) در واتس‌اپ

مناسب برای مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر، تحلیل مدارک و یک مشاوره کامل‌تر دارید. این سرویس یک ویزیت کامل پزشکی را به صورت غیرحضوری شبیه‌سازی می‌کند. شما می‌توانید تمام اطلاعات لازم را ارسال کرده و پاسخی جامع از پزشک دریافت کنید.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مدارک خود را ارسال کنید: تمام عکس‌های لازم، نتایج آزمایش‌ها و مدارک پزشکی مرتبط با مشکل خود را آپلود کنید.

  2. شرح حال خود را ارائه دهید: جزئیات کامل‌تری از سوابق و وضعیت فعلی خود بنویسید.

  3. پاسخ جامع پزشک را در واتس‌اپ دریافت کنید: پزشک پس از بررسی دقیق تمام اطلاعات، تشخیص اولیه، توصیه‌ها و راهنمایی‌های لازم را به صورت متن یا پیام صوتی (ویس) به شماره واتس‌اپ شما ارسال خواهد کرد.

مزایا: مشاوره کامل و دقیق بدون نیاز به مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان و دریافت پاسخ به صورت شخصی در واتس‌ اپ

برای دریافت مشاوره غیر حضوری در زمینه زگیل تناسلی روی لینک زیر کلیک کنید:

با توجه به معضلاتی که زگیل تناسلی به وجود می آورد، همواره سوال هایی مطرح می شود که نیاز به پاسخ دقیق و علمی دارند. در اینجا ما به تعدادی از این سوالات پاسخ می دهیم.در ادامه با پرسش و پاسخ زگیل تناسلی همراه ما باشید.

بیماری زگیل تناسلی چقدر شایع است؟

زگیل تناسلی شایع ترین بیماری است که از طریق جنسی منتقل می شود و اگرچه در ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی یکی از شایع ترین شکایاتی است که پزشکان بویژه ارولوژیست  و متخصصین زنان در مطب با آن برخورد دارند. در آمریکا از هر دو نفرفردی که از نظر جنسی فعال است یکی به این ویروس مبتلاست.

اگر شریک جنسی من به زگیل تناسلی مبتلاست چه آزمایشی  انجام دهد؟

در حال حاضر هیچ آزمایشی در دسترس نیست تا مشخص کند که آیا افراد به سرطان مرتبط با HPV مبتلا شده اند یا خیر. برخی پزشکان استفاده از تست پاپ اسمیر از ناحیه مقعدی را برای افراد هم جنس باز توصیه می کنند2. ولی این توصیه مورد پذیرش همه ی پزشکان نیست چرا که بر خلاف زنان، برداشتن سلول های پیش بدخیم یا بدخیم  باعث کاهش میزان بروز سرطان در آن ها نمی شود. ولی در زنان انجام تست پاپ اسمیر بصورت دوره ای می تواند به تشخیص و درمان زود هنگام سرطان گردن رحم کمک کند.

زگیل تناسلی در مردان

در بیماران با سرطان مرتبط با HPV در ناحیه ی آلت، مقعد، گردن رحم و دهان درمان های متعددی شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی وجراحی مانند سرطان در دیگر نواحی بدن توصیه می شود. انتخاب شیوه ی درمانی براساس مشورتی است که بین شما و پزشک تان انجام می شود و به نوع سرطان و میزان پیشرفت آن بستگی دارد.

ابتلای به عفونت HPV چه معنی برای من و شریک جنسی ام دارد؟

حدود 100 نوع ویروس زگیل تناسلی وجود دارد که اکثر آن ها علائمی ایجاد نکرده و بطور خودبخود از بین می روند. برخی از انواع HPV باعث بروز زگیل در ناحیه ی مقعد، ناحیه ی تناسلی و ران ها می شوند. این زگیل ها ممکن است ناراحت کننده بوده و با خارش یا بعضا خونریزی بهنگام تماس همراه باشند.

زنان مبتلا به عفونت HPV در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم هستند. لذا به این افراد توصیه می شود بصورت منظم وسالیانه از نظر احتمال بروز سلول های پیش بدخیمی و بدخیمی غربالگری شوند.

حدود 40 نوع ویروس HPV می توانند از طریق جنسی منتقل شده و باعث سرطان دهان، مقعد، گردن رحم یا آلت شوند. شانس ابتلا به سرطان ناشی از عفونت HPV در مردان بسیار کمتر از زنان است. در مردانی که ختنه شده اند، خطر بروز سرطان آلت در کمترین حد خود قرار دارد.

اگرچه سرطان آلت ناشی از عفونت HPV  نسبتا نادر است ولی هر مردی که عفونت HPV دارد بایستی از نظر بروز هر گونه  تغییر فیزیکی در ناحیه تناسلی که می تواند با سرطان همراه باشد چک شود. در صورت بروز هر گونه تغییری در رنگ، شکل و ظاهر پوست آلت یا بروز هرگونه زخم باز یا رشد غیر طبیعی پوست بر روی تنه ی آلت تناسلی، بایستی به پزشک مراجعه کرد. سرطان های ناحیه انتهایی روده ممکن است هیچ گونه علامتی نداشته باشند. بلکه بصورت تغییر در عادت اجابت مزاج، درد هنگام دفع مدفوع، خارش مقعدی و ترشح غیر طبیعی از مقعد بروز کند. همه این تغییرات بایستی به پزشک اطلاع داده شود.

سرطان های ناشی از HPV غالبا در مردان هم جنس باز و با نقص سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به HIV و ایدز دیده می شود.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

زگیل تناسلی مرد

اگر من از شریک جنسی خود HPV بگیرم یعنی اینکه وی من را فریب داده است؟

ویروس HPV می تواند برای ماه ها تا سال ها بعد از تماس جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی بصورت نهفته در بدن افراد باقی بماند. و بدون بروز هیچگونه علائم و نشانه های ظاهری ممکن است به شریک جنسی دیگری منتقل شود. بنابراین، انتقال ویروس HPV از شریک جنسی تان به شما لزوما به معنی رابطه ی جنسی اخیر و جدید شریک جنسی شما با فرد دیگری نیست.

وقتی هر دو شریک جنسی به زگیل تناسلی مبتلا هستند، مشکل بتوان گفت که کدام یک از آن ها ابتدا به ویروس HPV مبتلا شده است.افرا

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟

اگر یکی از ما زگیل تناسلی داشته باشد بدین معناست که دیگری هم مبتلا شده است؟

بطور شایعی اگر یک نفر به ویروس HPV مبتلا باشد، عفونت به شریک جنسی وی نیز منتقل خواهد شد. احتمال انتقال عفونت زیاد هست زیرا همانطور که قبلا ذکر شد عفونت می تواند بدون بروز علائم و بصورت نهفته در فرد باشد. اگرچه ممکن است با گذشت زمان زگیل ها ظاهر شوند ولی طی دوران نهفتگی بیماری احتمالا به شریک جنسی منتقل شده است.

شانس انتقال با استفاده از کاندوم و نیز پرهیز از تماس جنسی در زمانی که زگیل ها وجود دارند و با چشم دیده می شوند کاهش می یابد. اکثر افراد مبتلا به عفونت HPV، دچار زگیل تناسلی یا سرطان نمی شوند، و چنین عفونت هایی به مرور زمان در طی زندگی برطرف می شود.

آیا پسران هم مثل دختران بایستی واکسن گارداسیل بزنند؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل بسیار زیاد است. در این باره می توان گفت که، واکسن زگیل تناسلی در آمریکا فقط برای دختران و زنان بین 9 تا 26 سال توصیه می شود ولی در انگلیس علاوه بر زنان برای پسران 9 تا 15 سال هم توصیه می شود و در برخی کشورهای دیگر برای زنان 9 تا 26 سال و پسران 9 تا 21 سال توصیه شده است.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (34 امتیاز)
  • تصویر کاربر مجتبی دوشنبه ۱۹ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر..ممنون از وقت و پاسخگویتون

    اقای دکتر من 3 روزه که دچار تبخال شدید در لب به همراه خارش شدید شدم.به همراه بهبود نسبی تبخال در لب ،در روز بعد درد و خارش شدید در قسمت سر آلت تناسلی مواجه شدم.که به صورت التهاب..قرمزی و ترک ترک شدن پوست نوک آلت تناسلی هستش..دکتر عمومی مراجعه کردم که این داروها رو در عکسی که فرستادم مصرف کردم + پماد کلوتریمازول ولی بعد دو روز ظاهرا جوابی نداده و همون خارش رو دارم..نمیدونم این سوال رو باید از شما میپرسیدم در حیطه کاری شما هست یا دکتر پوست یا غدد یا جای دیگه باید مراجعه کنم...ممنون از وقتی که گذاشتین...

    پاینده و سلامت باشید
    1. تصویر کاربر مجتبی یکشنبه ۱۸ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      2 تا عکس از التهاب و تیکه تیکه شدن پوست آلت ...امروز قسمتی از پوست نوک آلت رو به تیرگی و سیاهی رفته...خارش خیلی کمتر شده زمانی که تماسی با الت نداشته باشم خارشی نداره ولی زمانی که موقع شستشو مخصوصا قسمت ختنه گاه بهش دست بخوره خارش شدیدی ایجاد میشه..با اینکه تو اینترنت خیلی به بهداشت و مخصوصا تماسهای جنسی پر خطر اشاره شده با اینکه تماسی نداشتم قبل از این مشکل از کجا متوجه بشم ماله تماسهای جنسی قبلی بوده؟آقای دکتر آیا احتیاجی به آزمایش هست؟

      خیلی ممنون از صبوریتون
      خدای مهربون یارو و یاورتون
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۹ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      به احتمال زیاد یک نوع واکنش پوستی به دارویی ست و بتدریج ظرف 2 تا 3 ماه برطرف می شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید سوال بنده این است مدتی است ادرار و مدفوع بنده خونی می باشد و من با شرمندگی چند سالی معتاد به بیماری استمنا شده ام . الان هم ریزش مو زیاد دارم. احساس کوچک شدن قد و شل شدن بیضها ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      توصيه مي كنم با سونوگرافي و سيتولوژي ادرار و سيستوسكپي پيگيري كنيد و به متخصص گوارش هم مراجعه كنيد
  • تصویر کاربر مهيازاهدي سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد من ازمايش پاپ دادم نرمال بود ولي ازمايش اچ پي وي من مثبت بود وريسك بالا ولي نوع ١6 و١٨نبود ولي بهم گفتن بايد برم كولپوسكوپي انجام بدم،اگه پاپ اسميرم نرماله پس اين براي چيه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      برخي از همكاران متخصص زنان كولپوسكوبي را براي افرادي كه به نوع پر خطر HPV مبتلا هستند كولپوسكوپي را توصيه مي كنند.
  • تصویر کاربر الیاس سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    الیاس: سلام.الت تناسلی من در حالت نعوظ 10 سانت میباشد.واحساس میکنم شریک جنسی من از این موضوع ناراحت میباشد چه کپم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      دارو و روش رضايت بخشي براي افزايش سايز نيست وكيوم در دراز ندت كمي موثر است
      برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید
      https://drjabbari.com/1954
  • تصویر کاربر بهزاد سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 11639 مشاهده پرسش
    سلام روز شما بخیر مدت دو سه روز هست که یک لکه کبود رنگ (خون مردگی زیر جلدی) به ابعاد 2 میلیمتر در 2 میلیمتر دقیقا در فاصله نزدیکی از مجرای خروجی ادرار روی آلت تناسلی من ظاهر شده است. با دست لمس میشود ولی برجستگی خاصی ایجاد نکرده است. از جنس گوشت اضافه یا همچین چیزی نیست. خواستم بپرسم آیا باید نگران باشم ؟ نیازی به ویزیت پزشک هست ؟ یا بعد از مدتی میتواند برطرف شود ؟- توضیح اینکه احتمال برخورد شیئی وجود داشته است. ( ناخن ، دستبند ...) - از طرفی در حدود سه چهار سال اخیر تعداد خالهای روی سطح پوستم رو به افزایش بود. به دکتر پوست مراجعه کردم و پس از معاینه گفتند که هیچ مشکلی نیست و حتی نیاز به دارو درمانی یا لیزر درمانی نیست. چون خالها اکثرا کوچولو و بدون برآمدگی یا تغییر شکل غیر عادی بودند. همه خالها همسطح پوست هستند و فقط انگار کمی در آن موقعیت ها رنگ پوست تیره تر شده است.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۰ تیر ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      نگراني ندارد و نيازي به مراجعه حضوري نيست. در صورتي كه بطور خودبخودي برطرف نشد مي توانيد با ليزر برطرفش كنيد گرچه اينكار الزامي نيست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشد
    آقای دکتر همسرم 9 ماه قبل زگیل تناسلی داشتن و 3 ماه قبل جراحی کردن و 2 ماه پیش من آزمایش پاپ اسمیر و hpv pcr دادم منفی بوده ممکنه منفی کاذب باشه و اینکه با امکان انتقال بالا من مبتلا نشده باشم . ایا این ویروس در خون هم هست و امکان دادن خون به شخص دیگری نیست . باز هم نیاز هست آزمایش hpv را تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این ویروس در خون نیست و احتمال پاخ آزمایشگاهی منفی کاذب هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط