اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی با عکس و غیر حضوری

در این مقاله مطالعه می کنید:

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی

شما می توانید از طریق باکس پرسش و یا پر کردن فرم ویزیت غیر حضوری در زمینه ی زگیل تناسلی با شخص دکتر محمد جباری مشاوره داشته باشید.

۱-باکس پرسش فوری از پزشک

ایده‌آل برای زمانی که یک سوال مشخص دارید یا نیاز به یک نظر کارشناسی سریع دارید. آیا یک ضایعه پوستی مانند زگیل تناسلی شما را نگران کرده است؟ در مورد یک علامت خاص سوال دارید و نمی‌دانید چقدر جدی است؟ این سرویس برای شما طراحی شده است.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مشکل خود را بنویسید: به سادگی سوال یا شرح حال کوتاه خود را در باکس مشخص شده تایپ کنید.

  2. عکس ارسال کنید (اختیاری): برای درک بهتر، می‌توانید یک یا چند عکس واضح از ناحیه مورد نظر (مانند عکس زگیل تناسلی) ضمیمه کنید.

  3. پاسخ پزشک را دریافت کنید: پزشک متخصص در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سوال شما را بررسی کرده و پاسخی شفاف و راهگشا ارائه خواهد داد.

مزایا: سریع، آسان و کاملا محرمانه برای دریافت پاسخ‌های اولیه.

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...
  • تصویر کاربر مسلم دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( ۹ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۳۱ مشاهده پرسش
    سلام
    هزینه این عمل چقدر هستش ؟
    طول درمان ش چقدره ؟
    احتیاج به بستری داره ؟
    بیمه تعلق میگیره ؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( ۹ سال پیش)
      سلام
      صبح بستری و عصر مرخص می شوید و حدود ۲ و نیم هزینه اش هست و اطلاعی از بیمه ندارم و ۲ تا ۳ روز اسراحت نسبی می خواد
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( ۹ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۵۵ مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز
    پسر بنده از بدو تولد دارای مشکل هایپوسپادیاس شناخته شد و هم اکنون سه ونیم ساله است ... البته ما در سن یک و نیم و دونیم سالگی به خدمت یکی از جراحان بردیم و ایشان زمان عمل را تا اکنون به تعویق انداختند .. و هم اکنون عنوان میداردند که احتمالا سه بار بایستی عمل صورت بگیرد ... بنده و مادرش به شدت مضطرب و نگرانیم.. البته حتما حضوری خدمت شما خواهیم رسید ... ولی بابت رفع نگرانی این میل را به شما زدم و میخواهم بدانیم آیا این عملها با این عوارض حتما ضرورت دارد؟؟ و درصورتی که عمل انجام نشود آیا مشکلات باروری برای ایشان در آینده ایجاد خواهد شد؟؟ پیشاپیش از لطف و توجه جنابعالی متشکرم...
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( ۹ سال پیش)
      سلام
      متاسفانه بدون معاینه و ارزیابی شرایط و شدت هیپوسپادیاس فرزندتان امکان اظهار نظر نیست
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱ خرداد ۹۵( ۹ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۴۰۳ مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    فرزند دختر من با بیماری اکستروفی مثانه کامل بدنیا آمد و چون در شهر ما پزشکان متخصص(اطفال و اورولوژی) به من گفتند:ما نمی توانیم عمل ترمیمی را انجام بدهیم باید این بیماران سریعا در۴روز اول تولدتوسط پزشک با تجربه و فوق تخصص اورولوژی یاجراح کلیه ومجاری ادراری یا جراح کودکان و نوزادان ودر مراکز مجهز عمل شوند وپزشک فوق تخصص جراح کودکان و نوزادان را در مشهد به من معرفی کردند.
    روز سوم به مطب پزشک معرفی شده در مشهد رفتم و ایشان پس از معاینه به من گفتند: ببرید بستری کنید تا فردا عمل کنم وروز چهارم تولدش عمل شد و در تمام۲۱ روزی که فرزندم در بیمارستان بستری بوددر جواب سوال من که وضعیت فرزندم چطور است می گفتند خوبه حالا چند روز دیگه باشه اگر مشکلی پیش نیامد مرخص می کنم-ولی در روز ترخیص رو به من و خانمم کردند و گفتند:شما تا اخر عمر گرفتارید و باید در۶ماه اول هر یکماه و بعد از آن هر۲ماه تا ۳ ماه تا پایان یک سالگی به مطب من مراجعه کنید(حالا از وضعیت روحی و شوکه شدن من و خانمم بگذریم که چقدر اون لحظه سخت بود)
    دریک سالگی فرزندم ایشان گفتند ۶ماه دیگر مراجعه کنید و در تمام این یکسال ایشان در جواب سوال من و خانمم فقط می گفتند که خوبه و داره بهتر میشه×××××خلاصه دریک و نیم سالگی ایشان پس از معاینه گفتند این بیماران خوب نمی شوندو شما تا پایان عمر گرفتارید و تنها کاری که می توان برایشان کرد یک عمل در۲سالگی است وهر چی من در مورد عمل سوال کردم ایشان گفتند شما متوجه نمیشید و حتی من گفتم که من و خانمم تحصیلکرده هستیم و توضیح بدهید هیچ توضیحی در باره عمل۲سالگی ندادند .

    در مراجعه ۲سالگی به دکترجراح در مشهد سونوگرافی و آزمایشVCUGنوشتندو پس از دیدن آزمایشها گفتند مثانه حجم چندانی ندارد و در۳سالگی مراجعه شودو داروهای قبلی هم تا۳سالگی مصرف وقرصTOLTERODINE1هر۱۲ ساعت یکعدد هم تا۳سالگی تجویز کردندو دیگر هیچ توضیحی ندادند---قابل ذکر هست در ۶ماه اول فرزندم از شربت آموکسی۲۵۰ و بعد از آن تا الان که۲۴ماهه است شربت کوتریموکسازول هرشب۳سی سی مصرف می کند
    ××××××××××××××شرح آزمایشها××××××××××××××××
    سونوگرافی:
    ×××ابعاد کلیه چپ۲۹×۷۳ میلی متر و ابعاد کلیه راست۲۷×۷۰میلی متراست.
    ×××اکوی پارانشیم کلیتین افزایش واضحی ندارد.
    ×××فولنس درسیستم پیلوکالیسیل کلیه راست دیده می شود ولی سنگ یا هیدرونفروز شدید انسدادی مشاهده نمی شود.دیامترقدامی خلفی لگنچه کلیه چپ و راست به ترتیب۳و۸میلی متر است.
    ×××توده کیست در کلیه ها مشاهده نمی شود.
    ×××مثانه(reconstructed)به حجم۸سی سی و ابعاد۱۶×۲۵میلی متر در لگن مشاهده می شود و ضخامت جدار مثانه۲٫۳میلی متر است.
    آزمایشVCUG:
    درسیستوگرافی رتروگراد و انجام کلیشهVCUG-اتساع و تورتوزیته هر دو حالب همراه با اتساع پیلوکالیسیل دوطرف مطرح کننده رفلاکس شدید دوطرفه می باشد.مثانه حجم چندانی ندارد.
    لطفا اگر می شود در باره این سونوگرافی و آزمایش VCUGهم توضیحی بفرمایید.

    در این مدت با مراجعه حضوری و ارتباط از طریق شبکه های اجتماعی باچند پزشک دیگر و کلی جستجو در اینترنت (جایی نوشته خوب میشوند جایی نوشته خوب نمیشوند) گیج شدم

    من به این دلیل مزاحم وقت گرانبهای شما شدم که اولا در باره این بیماری واقعا نیاز به مشاوره از یک متخصص دارم و دوما میخواستم بدونم آیا شما در زمینه درمان فرزندم می توانید کمکی بکنید؟
    آقای دکتر سوالی که ذهن من را مشغول کرده این است که وقتی فرزندم تا آخر عمر خوب نمیشه چرا باید عملش بکنم؟
    وهمچنین آیا نوار مثانه برای دختربچه دوساله که اکستروفی مثانه کامل بوده( عمل ترمیمی در بدو تولد انجام شده که تخلیه ادراری متغییر ۱۰تا۱۵ دقیقه ای دارد)می توان انجام داد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۵( ۹ سال پیش)
      سلام
      با توجه به حجم کم مثانه و برگشت ادراری از مثانه به حالب ها به نظر میاد انجام جراحی برای جلوگیری از آسیب مثانه لازم باشد. بهتر است تحت نظر افراد مجربی مثل دکتر سینا و دکتر محبوبی در تهران باشد یا لااقل باایشان هم مشورت کنید البته من ادرس یاشماره تماسی از آن ها ندارم
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( ۹ سال پیش)
      بسیار ممنون جناب آقای دکتر جباری
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( ۹ سال پیش)
      موفق باشید
    4. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۵( ۹ سال پیش)
      سلام
      با توجه به حجم کم مثانه و برگشت ادراری از مثانه به حالب ها به نظر میاد انجام جراحی برای جلوگیری از آسیب مثانه لازم باشد.
      [جناب دکتر جباری اگر عمل انجام نشود کلیه ها آسیب می بیند یا مثانه؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱ خرداد ۹۵( ۹ سال پیش)
      کلیه ها
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر رامین دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( ۹ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۹۹ مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت شما دکتر گرامی، من قبلا در مورد واریکوسلم با شما صحبت کرده ام و شما فرمودین که ازمایش اسپرم و سنو گرافی انجام بدم و نتیجش رو پیش متخصص ببرم، من ازمایش و سنو رو انجام دادم خواستم الان واسه اینکه خیالم راحت بشه نظر شما رو به عنوان متخصص معتبر هم بدونم، و از شما خواهش میکنم که لطفا ادرس ایمیلتون رو بدین تا من عکس سنو و ازمایش اسپرم رو برای شما ارسال کنم تا شما هم ببینید در چه وضعیتی هستم و دوباره خبر بدین، لطفا ادرس ایمیلتون رو برام ارسال کنید با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( ۹ سال پیش)
      در همین بخش بارگذاری کنید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( ۹ سال پیش) تعداد بازدید: ۴۶۲ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    با تشکر از زحمات شما
    آقای دکتر من وقتی در حالت نشسته هستم اندازه آلتم در حال شل مثلا ۱۰-۹ سانت و وقتی می ایستم مثلا ۷ سانت است، حال اندازه الت بنده در حالت شل چقدر است؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( ۹ سال پیش)
      سلام
      اندازه آلت در حالت شل ملاک چیزی نیست و می توانددر حالات متفاوت تغییر کند
درحال دریافت اطلاعات

۲. ویزیت آنلاین زگیل تناسلی (غیرحضوری) در واتس‌اپ

مناسب برای مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر، تحلیل مدارک و یک مشاوره کامل‌تر دارید. این سرویس یک ویزیت کامل پزشکی را به صورت غیرحضوری شبیه‌سازی می‌کند. شما می‌توانید تمام اطلاعات لازم را ارسال کرده و پاسخی جامع از پزشک دریافت کنید.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مدارک خود را ارسال کنید: تمام عکس‌های لازم، نتایج آزمایش‌ها و مدارک پزشکی مرتبط با مشکل خود را آپلود کنید.

  2. شرح حال خود را ارائه دهید: جزئیات کامل‌تری از سوابق و وضعیت فعلی خود بنویسید.

  3. پاسخ جامع پزشک را در واتس‌اپ دریافت کنید: پزشک پس از بررسی دقیق تمام اطلاعات، تشخیص اولیه، توصیه‌ها و راهنمایی‌های لازم را به صورت متن یا پیام صوتی (ویس) به شماره واتس‌اپ شما ارسال خواهد کرد.

مزایا: مشاوره کامل و دقیق بدون نیاز به مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان و دریافت پاسخ به صورت شخصی در واتس‌ اپ

برای دریافت مشاوره غیر حضوری در زمینه زگیل تناسلی روی لینک زیر کلیک کنید:

با توجه به معضلاتی که زگیل تناسلی به وجود می آورد، همواره سوال هایی مطرح می شود که نیاز به پاسخ دقیق و علمی دارند. در اینجا ما به تعدادی از این سوالات پاسخ می دهیم.در ادامه با پرسش و پاسخ زگیل تناسلی همراه ما باشید.

بیماری زگیل تناسلی چقدر شایع است؟

زگیل تناسلی شایع ترین بیماری است که از طریق جنسی منتقل می شود و اگرچه در ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی یکی از شایع ترین شکایاتی است که پزشکان بویژه ارولوژیست  و متخصصین زنان در مطب با آن برخورد دارند. در آمریکا از هر دو نفرفردی که از نظر جنسی فعال است یکی به این ویروس مبتلاست.

اگر شریک جنسی من به زگیل تناسلی مبتلاست چه آزمایشی  انجام دهد؟

در حال حاضر هیچ آزمایشی در دسترس نیست تا مشخص کند که آیا افراد به سرطان مرتبط با HPV مبتلا شده اند یا خیر. برخی پزشکان استفاده از تست پاپ اسمیر از ناحیه مقعدی را برای افراد هم جنس باز توصیه می کنند۲. ولی این توصیه مورد پذیرش همه ی پزشکان نیست چرا که بر خلاف زنان، برداشتن سلول های پیش بدخیم یا بدخیم  باعث کاهش میزان بروز سرطان در آن ها نمی شود. ولی در زنان انجام تست پاپ اسمیر بصورت دوره ای می تواند به تشخیص و درمان زود هنگام سرطان گردن رحم کمک کند.

زگیل تناسلی در مردان

در بیماران با سرطان مرتبط با HPV در ناحیه ی آلت، مقعد، گردن رحم و دهان درمان های متعددی شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی وجراحی مانند سرطان در دیگر نواحی بدن توصیه می شود. انتخاب شیوه ی درمانی براساس مشورتی است که بین شما و پزشک تان انجام می شود و به نوع سرطان و میزان پیشرفت آن بستگی دارد.

ابتلای به عفونت HPV چه معنی برای من و شریک جنسی ام دارد؟

حدود ۱۰۰ نوع ویروس زگیل تناسلی وجود دارد که اکثر آن ها علائمی ایجاد نکرده و بطور خودبخود از بین می روند. برخی از انواع HPV باعث بروز زگیل در ناحیه ی مقعد، ناحیه ی تناسلی و ران ها می شوند. این زگیل ها ممکن است ناراحت کننده بوده و با خارش یا بعضا خونریزی بهنگام تماس همراه باشند.

زنان مبتلا به عفونت HPV در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم هستند. لذا به این افراد توصیه می شود بصورت منظم وسالیانه از نظر احتمال بروز سلول های پیش بدخیمی و بدخیمی غربالگری شوند.

حدود ۴۰ نوع ویروس HPV می توانند از طریق جنسی منتقل شده و باعث سرطان دهان، مقعد، گردن رحم یا آلت شوند. شانس ابتلا به سرطان ناشی از عفونت HPV در مردان بسیار کمتر از زنان است. در مردانی که ختنه شده اند، خطر بروز سرطان آلت در کمترین حد خود قرار دارد.

اگرچه سرطان آلت ناشی از عفونت HPV  نسبتا نادر است ولی هر مردی که عفونت HPV دارد بایستی از نظر بروز هر گونه  تغییر فیزیکی در ناحیه تناسلی که می تواند با سرطان همراه باشد چک شود. در صورت بروز هر گونه تغییری در رنگ، شکل و ظاهر پوست آلت یا بروز هرگونه زخم باز یا رشد غیر طبیعی پوست بر روی تنه ی آلت تناسلی، بایستی به پزشک مراجعه کرد. سرطان های ناحیه انتهایی روده ممکن است هیچ گونه علامتی نداشته باشند. بلکه بصورت تغییر در عادت اجابت مزاج، درد هنگام دفع مدفوع، خارش مقعدی و ترشح غیر طبیعی از مقعد بروز کند. همه این تغییرات بایستی به پزشک اطلاع داده شود.

سرطان های ناشی از HPV غالبا در مردان هم جنس باز و با نقص سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به HIV و ایدز دیده می شود.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

زگیل تناسلی مرد

اگر من از شریک جنسی خود HPV بگیرم یعنی اینکه وی من را فریب داده است؟

ویروس HPV می تواند برای ماه ها تا سال ها بعد از تماس جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی بصورت نهفته در بدن افراد باقی بماند. و بدون بروز هیچگونه علائم و نشانه های ظاهری ممکن است به شریک جنسی دیگری منتقل شود. بنابراین، انتقال ویروس HPV از شریک جنسی تان به شما لزوما به معنی رابطه ی جنسی اخیر و جدید شریک جنسی شما با فرد دیگری نیست.

وقتی هر دو شریک جنسی به زگیل تناسلی مبتلا هستند، مشکل بتوان گفت که کدام یک از آن ها ابتدا به ویروس HPV مبتلا شده است.افرا

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟

اگر یکی از ما زگیل تناسلی داشته باشد بدین معناست که دیگری هم مبتلا شده است؟

بطور شایعی اگر یک نفر به ویروس HPV مبتلا باشد، عفونت به شریک جنسی وی نیز منتقل خواهد شد. احتمال انتقال عفونت زیاد هست زیرا همانطور که قبلا ذکر شد عفونت می تواند بدون بروز علائم و بصورت نهفته در فرد باشد. اگرچه ممکن است با گذشت زمان زگیل ها ظاهر شوند ولی طی دوران نهفتگی بیماری احتمالا به شریک جنسی منتقل شده است.

شانس انتقال با استفاده از کاندوم و نیز پرهیز از تماس جنسی در زمانی که زگیل ها وجود دارند و با چشم دیده می شوند کاهش می یابد. اکثر افراد مبتلا به عفونت HPV، دچار زگیل تناسلی یا سرطان نمی شوند، و چنین عفونت هایی به مرور زمان در طی زندگی برطرف می شود.

آیا پسران هم مثل دختران بایستی واکسن گارداسیل بزنند؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل بسیار زیاد است. در این باره می توان گفت که، واکسن زگیل تناسلی در آمریکا فقط برای دختران و زنان بین ۹ تا ۲۶ سال توصیه می شود ولی در انگلیس علاوه بر زنان برای پسران ۹ تا ۱۵ سال هم توصیه می شود و در برخی کشورهای دیگر برای زنان ۹ تا ۲۶ سال و پسران ۹ تا ۲۱ سال توصیه شده است.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (34 امتیاز)
  • تصویر کاربر مسلم دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    سلام
    هزینه این عمل چقدر هستش ؟
    طول درمان ش چقدره ؟
    احتیاج به بستری داره ؟
    بیمه تعلق میگیره ؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      صبح بستری و عصر مرخص می شوید و حدود ۲ و نیم هزینه اش هست و اطلاعی از بیمه ندارم و ۲ تا ۳ روز اسراحت نسبی می خواد
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز
    پسر بنده از بدو تولد دارای مشکل هایپوسپادیاس شناخته شد و هم اکنون سه ونیم ساله است ... البته ما در سن یک و نیم و دونیم سالگی به خدمت یکی از جراحان بردیم و ایشان زمان عمل را تا اکنون به تعویق انداختند .. و هم اکنون عنوان میداردند که احتمالا سه بار بایستی عمل صورت بگیرد ... بنده و مادرش به شدت مضطرب و نگرانیم.. البته حتما حضوری خدمت شما خواهیم رسید ... ولی بابت رفع نگرانی این میل را به شما زدم و میخواهم بدانیم آیا این عملها با این عوارض حتما ضرورت دارد؟؟ و درصورتی که عمل انجام نشود آیا مشکلات باروری برای ایشان در آینده ایجاد خواهد شد؟؟ پیشاپیش از لطف و توجه جنابعالی متشکرم...
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      متاسفانه بدون معاینه و ارزیابی شرایط و شدت هیپوسپادیاس فرزندتان امکان اظهار نظر نیست
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱ خرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 4403 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    فرزند دختر من با بیماری اکستروفی مثانه کامل بدنیا آمد و چون در شهر ما پزشکان متخصص(اطفال و اورولوژی) به من گفتند:ما نمی توانیم عمل ترمیمی را انجام بدهیم باید این بیماران سریعا در۴روز اول تولدتوسط پزشک با تجربه و فوق تخصص اورولوژی یاجراح کلیه ومجاری ادراری یا جراح کودکان و نوزادان ودر مراکز مجهز عمل شوند وپزشک فوق تخصص جراح کودکان و نوزادان را در مشهد به من معرفی کردند.
    روز سوم به مطب پزشک معرفی شده در مشهد رفتم و ایشان پس از معاینه به من گفتند: ببرید بستری کنید تا فردا عمل کنم وروز چهارم تولدش عمل شد و در تمام۲۱ روزی که فرزندم در بیمارستان بستری بوددر جواب سوال من که وضعیت فرزندم چطور است می گفتند خوبه حالا چند روز دیگه باشه اگر مشکلی پیش نیامد مرخص می کنم-ولی در روز ترخیص رو به من و خانمم کردند و گفتند:شما تا اخر عمر گرفتارید و باید در۶ماه اول هر یکماه و بعد از آن هر۲ماه تا ۳ ماه تا پایان یک سالگی به مطب من مراجعه کنید(حالا از وضعیت روحی و شوکه شدن من و خانمم بگذریم که چقدر اون لحظه سخت بود)
    دریک سالگی فرزندم ایشان گفتند ۶ماه دیگر مراجعه کنید و در تمام این یکسال ایشان در جواب سوال من و خانمم فقط می گفتند که خوبه و داره بهتر میشه×××××خلاصه دریک و نیم سالگی ایشان پس از معاینه گفتند این بیماران خوب نمی شوندو شما تا پایان عمر گرفتارید و تنها کاری که می توان برایشان کرد یک عمل در۲سالگی است وهر چی من در مورد عمل سوال کردم ایشان گفتند شما متوجه نمیشید و حتی من گفتم که من و خانمم تحصیلکرده هستیم و توضیح بدهید هیچ توضیحی در باره عمل۲سالگی ندادند .

    در مراجعه 2سالگی به دکترجراح در مشهد سونوگرافی و آزمایشVCUGنوشتندو پس از دیدن آزمایشها گفتند مثانه حجم چندانی ندارد و در3سالگی مراجعه شودو داروهای قبلی هم تا3سالگی مصرف وقرصTOLTERODINE1هر12 ساعت یکعدد هم تا3سالگی تجویز کردندو دیگر هیچ توضیحی ندادند---قابل ذکر هست در ۶ماه اول فرزندم از شربت آموکسی۲۵۰ و بعد از آن تا الان که۲4ماهه است شربت کوتریموکسازول هرشب3سی سی مصرف می کند
    ××××××××××××××شرح آزمایشها××××××××××××××××
    سونوگرافی:
    ×××ابعاد کلیه چپ۲۹×۷۳ میلی متر و ابعاد کلیه راست۲۷×۷۰میلی متراست.
    ×××اکوی پارانشیم کلیتین افزایش واضحی ندارد.
    ×××فولنس درسیستم پیلوکالیسیل کلیه راست دیده می شود ولی سنگ یا هیدرونفروز شدید انسدادی مشاهده نمی شود.دیامترقدامی خلفی لگنچه کلیه چپ و راست به ترتیب۳و۸میلی متر است.
    ×××توده کیست در کلیه ها مشاهده نمی شود.
    ×××مثانه(reconstructed)به حجم۸سی سی و ابعاد۱۶×۲۵میلی متر در لگن مشاهده می شود و ضخامت جدار مثانه۲٫۳میلی متر است.
    آزمایشVCUG:
    درسیستوگرافی رتروگراد و انجام کلیشهVCUG-اتساع و تورتوزیته هر دو حالب همراه با اتساع پیلوکالیسیل دوطرف مطرح کننده رفلاکس شدید دوطرفه می باشد.مثانه حجم چندانی ندارد.
    لطفا اگر می شود در باره این سونوگرافی و آزمایش VCUGهم توضیحی بفرمایید.

    در این مدت با مراجعه حضوری و ارتباط از طریق شبکه های اجتماعی باچند پزشک دیگر و کلی جستجو در اینترنت (جایی نوشته خوب میشوند جایی نوشته خوب نمیشوند) گیج شدم

    من به این دلیل مزاحم وقت گرانبهای شما شدم که اولا در باره این بیماری واقعا نیاز به مشاوره از یک متخصص دارم و دوما میخواستم بدونم آیا شما در زمینه درمان فرزندم می توانید کمکی بکنید؟
    آقای دکتر سوالی که ذهن من را مشغول کرده این است که وقتی فرزندم تا آخر عمر خوب نمیشه چرا باید عملش بکنم؟
    وهمچنین آیا نوار مثانه برای دختربچه دوساله که اکستروفی مثانه کامل بوده( عمل ترمیمی در بدو تولد انجام شده که تخلیه ادراری متغییر ۱۰تا۱۵ دقیقه ای دارد)می توان انجام داد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      با توجه به حجم کم مثانه و برگشت ادراری از مثانه به حالب ها به نظر میاد انجام جراحی برای جلوگیری از آسیب مثانه لازم باشد. بهتر است تحت نظر افراد مجربی مثل دکتر سینا و دکتر محبوبی در تهران باشد یا لااقل باایشان هم مشورت کنید البته من ادرس یاشماره تماسی از آن ها ندارم
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      بسیار ممنون جناب آقای دکتر جباری
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      موفق باشید
    4. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      با توجه به حجم کم مثانه و برگشت ادراری از مثانه به حالب ها به نظر میاد انجام جراحی برای جلوگیری از آسیب مثانه لازم باشد.
      [جناب دکتر جباری اگر عمل انجام نشود کلیه ها آسیب می بیند یا مثانه؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱ خرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      کلیه ها
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رامین دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت شما دکتر گرامی، من قبلا در مورد واریکوسلم با شما صحبت کرده ام و شما فرمودین که ازمایش اسپرم و سنو گرافی انجام بدم و نتیجش رو پیش متخصص ببرم، من ازمایش و سنو رو انجام دادم خواستم الان واسه اینکه خیالم راحت بشه نظر شما رو به عنوان متخصص معتبر هم بدونم، و از شما خواهش میکنم که لطفا ادرس ایمیلتون رو بدین تا من عکس سنو و ازمایش اسپرم رو برای شما ارسال کنم تا شما هم ببینید در چه وضعیتی هستم و دوباره خبر بدین، لطفا ادرس ایمیلتون رو برام ارسال کنید با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      در همین بخش بارگذاری کنید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    با تشکر از زحمات شما
    آقای دکتر من وقتی در حالت نشسته هستم اندازه آلتم در حال شل مثلا 10-9 سانت و وقتی می ایستم مثلا 7 سانت است، حال اندازه الت بنده در حالت شل چقدر است؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      اندازه آلت در حالت شل ملاک چیزی نیست و می توانددر حالات متفاوت تغییر کند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    روی الت تناسلی چندتا دونه زده و یه دونه هست که تکه با بقیه فرق داره زیر تنه الت تناسلی هست دونه ها اصلا شبیه عکسهای که شما یا تو اینترنت هست که زیگیل هست نیست نه خارش نه سوزش داره اصلا به 1 میلیمتر هم نمیرسه بنظر شما چیه اگه لازم باشه عکس هم ارسال میکنه ممنون میشم از راهنمایتنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بفرست
  • تصویر کاربر ل-ر پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    خانمی هستم 32 ساله سه ماه است که مبتلا به زگیل الت تناسلی شده ام به دکتر مراجعه کردم واز طریقه فریز کردن دکتر شروع به درمان کرد بعد مدتی با مشاهده یک زگیل بر روی دهانه رحم ارجاع داده شدم به دکتر متختصص زنان با انجام ازمایش پاپ اسمیر دکتر گفت نتیجه ازمایش خوب بوده و با نظر پزشک واکسن گارداسیل تزریق کردم سوالم از شما ایناست که این واکسن باعث خواهد شد از مبتلا شدم به نوع 16 و 18 و با عث خواهد شد که همسرم مبتلا نشود و میتونم با همسرم رابطه داشته باشم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر به 16 و 18 مبتلا نیستید واکسن پیشگیری خواهد کرد. نه عدم ابتلای همسرتان البته اگر هنوز ازدواج نکرده اید ایشان هم بایستی واکسن بزنند
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    در مورد زگیل تناسلی دقیقا به چه متخصص هایی میشه مراجعه کرد؟ آیا همه متخصصان ارولوژی در این مورد اطلاعات دقیق دارند؟ و اینکه حتما معاینه آلت باید انجام شود؟ چون من به همین خاطر خجالت میکشم و به دکتر مراجعه نمیکنم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      هم به متخصص پوست و هم ارولوزیست می توان مراجعه کرد و حتما بایستی معاینه از زگیل های مربوطه انجامشود مگر آنکه زگیل بر روی آلت تناسلی نباشد
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشد
    آقای دکتر همسرم 9 ماه قبل زگیل تناسلی داشتن و 3 ماه قبل جراحی کردن و 2 ماه پیش من آزمایش پاپ اسمیر و hpv pcr دادم منفی بوده ممکنه منفی کاذب باشه و اینکه با امکان انتقال بالا من مبتلا نشده باشم . ایا این ویروس در خون هم هست و امکان دادن خون به شخص دیگری نیست . باز هم نیاز هست آزمایش hpv را تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این ویروس در خون نیست و احتمال پاخ آزمایشگاهی منفی کاذب هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط