اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی با عکس و غیر حضوری

در این مقاله مطالعه می کنید:

مشاوره آنلاین زگیل تناسلی

شما می توانید از طریق باکس پرسش و یا پر کردن فرم ویزیت غیر حضوری در زمینه ی زگیل تناسلی با شخص دکتر محمد جباری مشاوره داشته باشید.

۱-باکس پرسش فوری از پزشک

ایده‌آل برای زمانی که یک سوال مشخص دارید یا نیاز به یک نظر کارشناسی سریع دارید. آیا یک ضایعه پوستی مانند زگیل تناسلی شما را نگران کرده است؟ در مورد یک علامت خاص سوال دارید و نمی‌دانید چقدر جدی است؟ این سرویس برای شما طراحی شده است.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مشکل خود را بنویسید: به سادگی سوال یا شرح حال کوتاه خود را در باکس مشخص شده تایپ کنید.

  2. عکس ارسال کنید (اختیاری): برای درک بهتر، می‌توانید یک یا چند عکس واضح از ناحیه مورد نظر (مانند عکس زگیل تناسلی) ضمیمه کنید.

  3. پاسخ پزشک را دریافت کنید: پزشک متخصص در کوتاه‌ترین زمان ممکن، سوال شما را بررسی کرده و پاسخی شفاف و راهگشا ارائه خواهد داد.

مزایا: سریع، آسان و کاملا محرمانه برای دریافت پاسخ‌های اولیه.

[patient_portal_form]
  • تصویر کاربر ميثم سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشيدخدمت اقاي دكتر
    ١-من جواني ٢٠ساله هستم كه الان حدودسه ونيم ساله كه عمل اركيوپكسي انجام دادم وخداروشكرخوب بود.الان بيضه سمت راستم روكه عمل كردم ي كم احساس ميكنم كوچكترشده نسبت بقبل.البته همون اول هم كوچيك بودنسبت به بيضه سمت چپ ودكترگفت عاديه ولي الان ي كم كوچيكترشده بنظرتون عاملش چيه وچيكاركنم؟
    ٢-طول الت من ١٢سانت است اونم بنظرم حس ميكنم درحالت خوابيدگي خيلي كوچكترازقبل ميشود دليل اين چي ميتونه باشه؟
    ٣-استفاده ازروغن خراطين خوبه؟واسه طول الت استفاده ميشه يا قطر الت؟اگه خوبه بفرماييدكه چقدراستفاده كني جواب ميده
    ممنون از راهنماييتون.اجرتون باخدا
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      بنظرتون عاملش چيه وچيكاركنم؟..............................عاملش نامشخص هست ضمن اینکه برای بررسی سایز ملاک معاینه دوره ای توسط پزشک معالج یا سونوگرافی دوره ای است و نه نظر خودتان. ضمن اینکه بعد از عمل تا مدتی ورم وجود دارد که که با از بین رفتن ورم باعث می شود که سایز واقعی بیضه خودنمایی کندو در نهایت نمی توان کرد و کوچکی بیضه نزل نکرده در کل امری طبیعی و قابل پیش بینی است.
      ٢-طول الت من ١٢سانت است اونم بنظرم حس ميكنم درحالت خوابيدگي خيلي كوچكترازقبل ميشود دليل اين چي ميتونه باشه؟..............................سایز آلت در حالت شل به شرایط دمایی و حالات روانی فرد بستگی دارد در هوای گرم و وقتی که فرد ریلکس هست آلت شل می شود و بزرگتر به نظر می رسد و در هوای سرد و یا وقتی فرد ریلکس نیست و دچار استرس و حالاتی مشابه هست یا کمی عصبی است آلت منقبض و جمع می شود و کوتاه تر به نظر می رسد. در افراد حساس و استرسی این حالت همیشگی است.
      ٣-استفاده ازروغن خراطين خوبه؟واسه طول الت استفاده ميشه يا قطر الت؟اگه خوبه بفرماييدكه چقدراستفاده كني جواب ميده.................................هیچ تاثیری ندارد سایز آلت شما نرمال است
  • تصویر کاربر ابراهیمی سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    با سلام.
    من مدتی است که دچار عدم تعادل الکترولیت های بدن هستم. در ابتدا ضعف و تنگی نفس و سرعت بالای تنفس و ضربان قلب داشتم که با خوردن مکمل منیزیم رفع شد اما علایم دیگری مثل سرگیجه و گنگی و ضعف عضلات و گز گز دست و دور دهان به آن اضافه شد که پزشک عمومی گفت علت کمبود کلسیم است. وقتی مکمل کلسیم هم می خورم دجار علایم افزایش کلسیم می شوم. در واقع وقتی منیزیم و‌کلسیم می خورم یک جوری بد هستم و وقتی نمیخورم جور دیگر.
    ضمنا به طور کل خشکی پوست دست دارم و استخوان درد و دندان درد دارم و شب ها از خواب می پرم.
    پزشک عمومی گفت که احتمالا نارسایی مزمن کلیه باشد اما سونوکرافی و آزمایش خون و ادرار ساده مشکلی نشان نداد. ممنون می شوم نظرتان را بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      به نظر من بهتره آزمایشات کامل و معاینه کاملی توسط نفرولوژیست انجام دهید تا علت اینحالات مشخص شود و تا آنزمان از دارویی استفاده نکیند
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 895 مشاهده پرسش
    با سلام.من فتق خفیف کشاله ران در سمت راست دارم.دردش وقتی که نزدیکی میکنم یا بار سنگین بر میدارم بیشتر میشه که درد به بیضه سمت راستم منتقل میشه و اذیتم میکنه.میخواستم بدونم که درمان دارویی وجود داره یا باید عمل بشه؟توی شهر خودمون فتق را تشخیص نداده بودن و با مراجعه ای که به بیمارستان رضوی مشهد داشتم تشخیص داده شد.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      درمان فتق فقط جراحی است و دارو تاثیری ندارد
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 200 مشاهده پرسش
    سلام اقا دکتر خسته نباشی من چند وقتی هست الت تناسلی خود احساس میکنم غیر طبیعی هستش به این صورت که یه چیزی شبیه زگیل زیاد اما کوچک بر روی الت تناسلی است نمی دونم چیه بیماری هستش از نظر پزشکی نمیدونم به چه دکتری مراجعه کنم خواهش منو از این استرس نجاتم بدی تا من بودنم شامل حال من است یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بگیر و بفرست یا اینکه به ارلوژیست مراجعه کنید
  • تصویر کاربر آیدا چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.یه سوال از حضورتون داشتم و خیلی ناراحتم کرده! پدرم سرطان پروستات داشت، پارسال عمل کرد،الآن با سونو گرافی متوجه شدیم که زیر شکمش چند تا غده داره! گفتند مربوط به گره های لنفاوی هستش.خوب میشه؟ خطرناک هست؟ ممنون میشم پاسخ بدید..
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      توصیه می کنم MRI شکم و لگن انجام دهند. نمی توان گفت خطرناک هست ولی اگر بخواهیم به سرطان پروستات ایشان نسبت دهیم بایستی PSA بالا رفته باشد در اینصورت بایستی درمان هورمونی را شروع کند
    2. تصویر کاربر آیدا سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممنون.منظورتون از درمان هورمونی چیه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      از آنجائیی که رشد سرطان پروستات تحت تاثیر هورمون های مردانه است لذا با تجویز داروهایی که سطح هورمون های مردانه مثل تستوسترون را به حداقل برساند مانع از رشد سرطان پروستات می شوند
    4. تصویر کاربر آیدا چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام.آخه مگه با عمل این سرطان از بین نرفته هنوز؟!دلم میخواد باهام صادق باشید،پدرم خوب میشه؟ خیلی نگرانم...دلم نمیخواد براش اتفاقی بیفته.65 سالشه.با این داروهایی که میفرمایید خوب میشه؟
    5. تصویر کاربر آیدا چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      یادم رفت بپرسم pas که میفرمایید چیه؟
    6. تصویر کاربر آیدا چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ببخشید P'S!
    7. تصویر کاربر آیدا چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ببخشیدPSA
    8. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      PSA یک آزماش خون هست که وجود بافت باقیمانده پروستا را نشان می دهد لذا در تصمیم گیری خیلی مهم هست
    9. تصویر کاربر آیدا چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      میتونم تلفنی باهاتون صحبت کنم؟!
    10. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه متاسفانه فقط از طریق سایت یا مراجعه حضوری
    11. نمایش سایر 9 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

۲. ویزیت آنلاین زگیل تناسلی (غیرحضوری) در واتس‌اپ

مناسب برای مواردی که نیاز به بررسی دقیق‌تر، تحلیل مدارک و یک مشاوره کامل‌تر دارید. این سرویس یک ویزیت کامل پزشکی را به صورت غیرحضوری شبیه‌سازی می‌کند. شما می‌توانید تمام اطلاعات لازم را ارسال کرده و پاسخی جامع از پزشک دریافت کنید.

چگونه کار می‌کند؟

  1. مدارک خود را ارسال کنید: تمام عکس‌های لازم، نتایج آزمایش‌ها و مدارک پزشکی مرتبط با مشکل خود را آپلود کنید.

  2. شرح حال خود را ارائه دهید: جزئیات کامل‌تری از سوابق و وضعیت فعلی خود بنویسید.

  3. پاسخ جامع پزشک را در واتس‌اپ دریافت کنید: پزشک پس از بررسی دقیق تمام اطلاعات، تشخیص اولیه، توصیه‌ها و راهنمایی‌های لازم را به صورت متن یا پیام صوتی (ویس) به شماره واتس‌اپ شما ارسال خواهد کرد.

مزایا: مشاوره کامل و دقیق بدون نیاز به مراجعه حضوری، صرفه‌جویی در زمان و دریافت پاسخ به صورت شخصی در واتس‌ اپ

برای دریافت مشاوره غیر حضوری در زمینه زگیل تناسلی روی لینک زیر کلیک کنید:

با توجه به معضلاتی که زگیل تناسلی به وجود می آورد، همواره سوال هایی مطرح می شود که نیاز به پاسخ دقیق و علمی دارند. در اینجا ما به تعدادی از این سوالات پاسخ می دهیم.در ادامه با پرسش و پاسخ زگیل تناسلی همراه ما باشید.

بیماری زگیل تناسلی چقدر شایع است؟

زگیل تناسلی شایع ترین بیماری است که از طریق جنسی منتقل می شود و اگرچه در ایران آمار دقیقی وجود ندارد ولی یکی از شایع ترین شکایاتی است که پزشکان بویژه ارولوژیست  و متخصصین زنان در مطب با آن برخورد دارند. در آمریکا از هر دو نفرفردی که از نظر جنسی فعال است یکی به این ویروس مبتلاست.

اگر شریک جنسی من به زگیل تناسلی مبتلاست چه آزمایشی  انجام دهد؟

در حال حاضر هیچ آزمایشی در دسترس نیست تا مشخص کند که آیا افراد به سرطان مرتبط با HPV مبتلا شده اند یا خیر. برخی پزشکان استفاده از تست پاپ اسمیر از ناحیه مقعدی را برای افراد هم جنس باز توصیه می کنند2. ولی این توصیه مورد پذیرش همه ی پزشکان نیست چرا که بر خلاف زنان، برداشتن سلول های پیش بدخیم یا بدخیم  باعث کاهش میزان بروز سرطان در آن ها نمی شود. ولی در زنان انجام تست پاپ اسمیر بصورت دوره ای می تواند به تشخیص و درمان زود هنگام سرطان گردن رحم کمک کند.

زگیل تناسلی در مردان

در بیماران با سرطان مرتبط با HPV در ناحیه ی آلت، مقعد، گردن رحم و دهان درمان های متعددی شامل شیمی درمانی، پرتودرمانی وجراحی مانند سرطان در دیگر نواحی بدن توصیه می شود. انتخاب شیوه ی درمانی براساس مشورتی است که بین شما و پزشک تان انجام می شود و به نوع سرطان و میزان پیشرفت آن بستگی دارد.

ابتلای به عفونت HPV چه معنی برای من و شریک جنسی ام دارد؟

حدود 100 نوع ویروس زگیل تناسلی وجود دارد که اکثر آن ها علائمی ایجاد نکرده و بطور خودبخود از بین می روند. برخی از انواع HPV باعث بروز زگیل در ناحیه ی مقعد، ناحیه ی تناسلی و ران ها می شوند. این زگیل ها ممکن است ناراحت کننده بوده و با خارش یا بعضا خونریزی بهنگام تماس همراه باشند.

زنان مبتلا به عفونت HPV در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم هستند. لذا به این افراد توصیه می شود بصورت منظم وسالیانه از نظر احتمال بروز سلول های پیش بدخیمی و بدخیمی غربالگری شوند.

حدود 40 نوع ویروس HPV می توانند از طریق جنسی منتقل شده و باعث سرطان دهان، مقعد، گردن رحم یا آلت شوند. شانس ابتلا به سرطان ناشی از عفونت HPV در مردان بسیار کمتر از زنان است. در مردانی که ختنه شده اند، خطر بروز سرطان آلت در کمترین حد خود قرار دارد.

اگرچه سرطان آلت ناشی از عفونت HPV  نسبتا نادر است ولی هر مردی که عفونت HPV دارد بایستی از نظر بروز هر گونه  تغییر فیزیکی در ناحیه تناسلی که می تواند با سرطان همراه باشد چک شود. در صورت بروز هر گونه تغییری در رنگ، شکل و ظاهر پوست آلت یا بروز هرگونه زخم باز یا رشد غیر طبیعی پوست بر روی تنه ی آلت تناسلی، بایستی به پزشک مراجعه کرد. سرطان های ناحیه انتهایی روده ممکن است هیچ گونه علامتی نداشته باشند. بلکه بصورت تغییر در عادت اجابت مزاج، درد هنگام دفع مدفوع، خارش مقعدی و ترشح غیر طبیعی از مقعد بروز کند. همه این تغییرات بایستی به پزشک اطلاع داده شود.

سرطان های ناشی از HPV غالبا در مردان هم جنس باز و با نقص سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به HIV و ایدز دیده می شود.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

زگیل تناسلی مرد

اگر من از شریک جنسی خود HPV بگیرم یعنی اینکه وی من را فریب داده است؟

ویروس HPV می تواند برای ماه ها تا سال ها بعد از تماس جنسی دهانی، واژینال یا مقعدی بصورت نهفته در بدن افراد باقی بماند. و بدون بروز هیچگونه علائم و نشانه های ظاهری ممکن است به شریک جنسی دیگری منتقل شود. بنابراین، انتقال ویروس HPV از شریک جنسی تان به شما لزوما به معنی رابطه ی جنسی اخیر و جدید شریک جنسی شما با فرد دیگری نیست.

وقتی هر دو شریک جنسی به زگیل تناسلی مبتلا هستند، مشکل بتوان گفت که کدام یک از آن ها ابتدا به ویروس HPV مبتلا شده است.افرا

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟

اگر یکی از ما زگیل تناسلی داشته باشد بدین معناست که دیگری هم مبتلا شده است؟

بطور شایعی اگر یک نفر به ویروس HPV مبتلا باشد، عفونت به شریک جنسی وی نیز منتقل خواهد شد. احتمال انتقال عفونت زیاد هست زیرا همانطور که قبلا ذکر شد عفونت می تواند بدون بروز علائم و بصورت نهفته در فرد باشد. اگرچه ممکن است با گذشت زمان زگیل ها ظاهر شوند ولی طی دوران نهفتگی بیماری احتمالا به شریک جنسی منتقل شده است.

شانس انتقال با استفاده از کاندوم و نیز پرهیز از تماس جنسی در زمانی که زگیل ها وجود دارند و با چشم دیده می شوند کاهش می یابد. اکثر افراد مبتلا به عفونت HPV، دچار زگیل تناسلی یا سرطان نمی شوند، و چنین عفونت هایی به مرور زمان در طی زندگی برطرف می شود.

آیا پسران هم مثل دختران بایستی واکسن گارداسیل بزنند؟

پرسش و پاسخ درباره واکسن گارداسیل بسیار زیاد است. در این باره می توان گفت که، واکسن زگیل تناسلی در آمریکا فقط برای دختران و زنان بین 9 تا 26 سال توصیه می شود ولی در انگلیس علاوه بر زنان برای پسران 9 تا 15 سال هم توصیه می شود و در برخی کشورهای دیگر برای زنان 9 تا 26 سال و پسران 9 تا 21 سال توصیه شده است.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (34 امتیاز)
  • تصویر کاربر ميثم سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشيدخدمت اقاي دكتر
    ١-من جواني ٢٠ساله هستم كه الان حدودسه ونيم ساله كه عمل اركيوپكسي انجام دادم وخداروشكرخوب بود.الان بيضه سمت راستم روكه عمل كردم ي كم احساس ميكنم كوچكترشده نسبت بقبل.البته همون اول هم كوچيك بودنسبت به بيضه سمت چپ ودكترگفت عاديه ولي الان ي كم كوچيكترشده بنظرتون عاملش چيه وچيكاركنم؟
    ٢-طول الت من ١٢سانت است اونم بنظرم حس ميكنم درحالت خوابيدگي خيلي كوچكترازقبل ميشود دليل اين چي ميتونه باشه؟
    ٣-استفاده ازروغن خراطين خوبه؟واسه طول الت استفاده ميشه يا قطر الت؟اگه خوبه بفرماييدكه چقدراستفاده كني جواب ميده
    ممنون از راهنماييتون.اجرتون باخدا
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      بنظرتون عاملش چيه وچيكاركنم؟..............................عاملش نامشخص هست ضمن اینکه برای بررسی سایز ملاک معاینه دوره ای توسط پزشک معالج یا سونوگرافی دوره ای است و نه نظر خودتان. ضمن اینکه بعد از عمل تا مدتی ورم وجود دارد که که با از بین رفتن ورم باعث می شود که سایز واقعی بیضه خودنمایی کندو در نهایت نمی توان کرد و کوچکی بیضه نزل نکرده در کل امری طبیعی و قابل پیش بینی است.
      ٢-طول الت من ١٢سانت است اونم بنظرم حس ميكنم درحالت خوابيدگي خيلي كوچكترازقبل ميشود دليل اين چي ميتونه باشه؟..............................سایز آلت در حالت شل به شرایط دمایی و حالات روانی فرد بستگی دارد در هوای گرم و وقتی که فرد ریلکس هست آلت شل می شود و بزرگتر به نظر می رسد و در هوای سرد و یا وقتی فرد ریلکس نیست و دچار استرس و حالاتی مشابه هست یا کمی عصبی است آلت منقبض و جمع می شود و کوتاه تر به نظر می رسد. در افراد حساس و استرسی این حالت همیشگی است.
      ٣-استفاده ازروغن خراطين خوبه؟واسه طول الت استفاده ميشه يا قطر الت؟اگه خوبه بفرماييدكه چقدراستفاده كني جواب ميده.................................هیچ تاثیری ندارد سایز آلت شما نرمال است
  • تصویر کاربر ابراهیمی سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    با سلام.
    من مدتی است که دچار عدم تعادل الکترولیت های بدن هستم. در ابتدا ضعف و تنگی نفس و سرعت بالای تنفس و ضربان قلب داشتم که با خوردن مکمل منیزیم رفع شد اما علایم دیگری مثل سرگیجه و گنگی و ضعف عضلات و گز گز دست و دور دهان به آن اضافه شد که پزشک عمومی گفت علت کمبود کلسیم است. وقتی مکمل کلسیم هم می خورم دجار علایم افزایش کلسیم می شوم. در واقع وقتی منیزیم و‌کلسیم می خورم یک جوری بد هستم و وقتی نمیخورم جور دیگر.
    ضمنا به طور کل خشکی پوست دست دارم و استخوان درد و دندان درد دارم و شب ها از خواب می پرم.
    پزشک عمومی گفت که احتمالا نارسایی مزمن کلیه باشد اما سونوکرافی و آزمایش خون و ادرار ساده مشکلی نشان نداد. ممنون می شوم نظرتان را بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      به نظر من بهتره آزمایشات کامل و معاینه کاملی توسط نفرولوژیست انجام دهید تا علت اینحالات مشخص شود و تا آنزمان از دارویی استفاده نکیند
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 895 مشاهده پرسش
    با سلام.من فتق خفیف کشاله ران در سمت راست دارم.دردش وقتی که نزدیکی میکنم یا بار سنگین بر میدارم بیشتر میشه که درد به بیضه سمت راستم منتقل میشه و اذیتم میکنه.میخواستم بدونم که درمان دارویی وجود داره یا باید عمل بشه؟توی شهر خودمون فتق را تشخیص نداده بودن و با مراجعه ای که به بیمارستان رضوی مشهد داشتم تشخیص داده شد.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      درمان فتق فقط جراحی است و دارو تاثیری ندارد
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 200 مشاهده پرسش
    سلام اقا دکتر خسته نباشی من چند وقتی هست الت تناسلی خود احساس میکنم غیر طبیعی هستش به این صورت که یه چیزی شبیه زگیل زیاد اما کوچک بر روی الت تناسلی است نمی دونم چیه بیماری هستش از نظر پزشکی نمیدونم به چه دکتری مراجعه کنم خواهش منو از این استرس نجاتم بدی تا من بودنم شامل حال من است یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بگیر و بفرست یا اینکه به ارلوژیست مراجعه کنید
  • تصویر کاربر آیدا چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.یه سوال از حضورتون داشتم و خیلی ناراحتم کرده! پدرم سرطان پروستات داشت، پارسال عمل کرد،الآن با سونو گرافی متوجه شدیم که زیر شکمش چند تا غده داره! گفتند مربوط به گره های لنفاوی هستش.خوب میشه؟ خطرناک هست؟ ممنون میشم پاسخ بدید..
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      توصیه می کنم MRI شکم و لگن انجام دهند. نمی توان گفت خطرناک هست ولی اگر بخواهیم به سرطان پروستات ایشان نسبت دهیم بایستی PSA بالا رفته باشد در اینصورت بایستی درمان هورمونی را شروع کند
    2. تصویر کاربر آیدا سه شنبه ۱۹ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممنون.منظورتون از درمان هورمونی چیه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      از آنجائیی که رشد سرطان پروستات تحت تاثیر هورمون های مردانه است لذا با تجویز داروهایی که سطح هورمون های مردانه مثل تستوسترون را به حداقل برساند مانع از رشد سرطان پروستات می شوند
    4. تصویر کاربر آیدا چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام.آخه مگه با عمل این سرطان از بین نرفته هنوز؟!دلم میخواد باهام صادق باشید،پدرم خوب میشه؟ خیلی نگرانم...دلم نمیخواد براش اتفاقی بیفته.65 سالشه.با این داروهایی که میفرمایید خوب میشه؟
    5. تصویر کاربر آیدا چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      یادم رفت بپرسم pas که میفرمایید چیه؟
    6. تصویر کاربر آیدا چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ببخشید P'S!
    7. تصویر کاربر آیدا چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ببخشیدPSA
    8. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      PSA یک آزماش خون هست که وجود بافت باقیمانده پروستا را نشان می دهد لذا در تصمیم گیری خیلی مهم هست
    9. تصویر کاربر آیدا چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      میتونم تلفنی باهاتون صحبت کنم؟!
    10. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه متاسفانه فقط از طریق سایت یا مراجعه حضوری
    11. نمایش سایر 9 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    روی الت تناسلی چندتا دونه زده و یه دونه هست که تکه با بقیه فرق داره زیر تنه الت تناسلی هست دونه ها اصلا شبیه عکسهای که شما یا تو اینترنت هست که زیگیل هست نیست نه خارش نه سوزش داره اصلا به 1 میلیمتر هم نمیرسه بنظر شما چیه اگه لازم باشه عکس هم ارسال میکنه ممنون میشم از راهنمایتنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکس بفرست
  • تصویر کاربر ل-ر پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    خانمی هستم 32 ساله سه ماه است که مبتلا به زگیل الت تناسلی شده ام به دکتر مراجعه کردم واز طریقه فریز کردن دکتر شروع به درمان کرد بعد مدتی با مشاهده یک زگیل بر روی دهانه رحم ارجاع داده شدم به دکتر متختصص زنان با انجام ازمایش پاپ اسمیر دکتر گفت نتیجه ازمایش خوب بوده و با نظر پزشک واکسن گارداسیل تزریق کردم سوالم از شما ایناست که این واکسن باعث خواهد شد از مبتلا شدم به نوع 16 و 18 و با عث خواهد شد که همسرم مبتلا نشود و میتونم با همسرم رابطه داشته باشم یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر به 16 و 18 مبتلا نیستید واکسن پیشگیری خواهد کرد. نه عدم ابتلای همسرتان البته اگر هنوز ازدواج نکرده اید ایشان هم بایستی واکسن بزنند
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    در مورد زگیل تناسلی دقیقا به چه متخصص هایی میشه مراجعه کرد؟ آیا همه متخصصان ارولوژی در این مورد اطلاعات دقیق دارند؟ و اینکه حتما معاینه آلت باید انجام شود؟ چون من به همین خاطر خجالت میکشم و به دکتر مراجعه نمیکنم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      هم به متخصص پوست و هم ارولوزیست می توان مراجعه کرد و حتما بایستی معاینه از زگیل های مربوطه انجامشود مگر آنکه زگیل بر روی آلت تناسلی نباشد
  • تصویر کاربر سارا سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشد
    آقای دکتر همسرم 9 ماه قبل زگیل تناسلی داشتن و 3 ماه قبل جراحی کردن و 2 ماه پیش من آزمایش پاپ اسمیر و hpv pcr دادم منفی بوده ممکنه منفی کاذب باشه و اینکه با امکان انتقال بالا من مبتلا نشده باشم . ایا این ویروس در خون هم هست و امکان دادن خون به شخص دیگری نیست . باز هم نیاز هست آزمایش hpv را تکرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این ویروس در خون نیست و احتمال پاخ آزمایشگاهی منفی کاذب هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط