اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

افزایش سایز آلت مردان – واقعیت یا خیال

در این مقاله مطالعه می کنید:

آیا قطر، طول و سایز آلت تناسلی در مردان قابل افزایش است؟ برای پاسخ این سوال هم باید گفت “آری” و هم “خیر”. برای رسیدن به جواب نهایی با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.

در خیلی از افراد، هویت و عزت نفس به طور عمیقی به تصویر فرد از دستگاه تناسلی خود بر می گردد. در افرادی که احساس ناخوشایندی در مقایسه با ایده آل ذهنی خود دارند ممکن است دچار کاهش عزت نفس شوند. یک مرد طبیعی ممکن است آلت تناسلی خود را به نظر خیلی کوچک بداند و به دنبال افزایش قطر دستگاه تناسلی خود باشند و یا یک زن ممکن است ظاهر اندام تناسلی خود را ناخوشایند قضاوت کند. این احساسات معمولا از مقایسه خود با عکس ها یا فیلم ها ی مستهجن، پرداختن وسایل ارتباط جمعی مثل اینترنت و ماهواره به این موضوع، و یا نظر شریک جنسی و یا دوست بوجود می آید.

افزایش آگاهی افراد، منجر به تقاضای رو به رشد مردم برای اعمال جراحی زیبایی دستگاه تناسلی شده است.  امروزه با استفاده از تکینیک های جدید جراحی، بهبودی قابل توجهی در جراحی های زیبایی اندام تناسلی پدید آمده است.

چگونه طول آلت را اندازه گیری کنیم؟

طول آلت را می توان هم در حالت کشیدن آلت شل و هم در حالت نعوظ اندازه گیری کرد. طول آلت از محل اتصال آلت به استخوان عانه (پوبیس) تا راس آْلت در حالت کشیده یا در حالت نعوظ اندازه گیری می شود. به هنگام اندازه گیری، آلت بایستی عمود بر بدن باشد. طول آلت شل در حالت کشیده ارتباط نزدیکی با طول آلت در حالت نعوظ دارد.

اندازه گیری آلت تناسلی

چگونه قطر (محیط) آلت را اندازه گیری کنیم؟

برای محاسبه اندازه آلت، حتما بایستی آلت در حالت نعوظ باشد که در این حالت با متر محیط آن را در بخش میانی آلت مطابق شکل زیر اندازه گیری می کنیم. چربی ناحیه شرمگاهی اطراف آلت باعث می شود تا طول آلت شل کوچک به نظر برسد ولی در حالت نعوظ سایز آن طبیعی است.

سایز آلت تناسلی مردان

سایز آلت طبیعی در مردان چقدر است؟

در مطالعه ای که بر روی ۱۵۰ نفر  (نژاد Caucasian) انجام شده، میانگین سایز آلت در حالت نعوظ ۱۴.۲۵ سانتیمتر بود، که ۱۸ نفر کمتر از 11.75 سانتیمتر و ۱۸ نفر هم بالای ۱۵.۷۵ سانتیمتر بود. در این مطالعه محیط آلت در حالت نعوظ از 8.75 سانتیمتر تا 14.75 سانتیمتر با میانگین ۱۱.۷۵ سانتیمتر بود.

در مطالعه ی دیگری میانگین طول آلت در حالت کشیده ۱۱ سانتیمتر و در حالت نعوظ ۱۲.۵ سانتیمتر بود.

بایستی بدانید که طول آلت بر اساس نژاد و ژنتیک می تواند متفاوت باشد و همانگونه که دیگر ویژگی های جسمی هر شخص با دیگران حتی با خویشاوندان درجه اول خود متفاوت است لذا مقایسه خود با هر فرد دیگری در رابطه با سایز آلت نیز صحیح نمی باشد.

به طور کلی سایز آلت در حالت نعوظ در 70 درصد مردان بین 13 تا 15 سانت هست و 30 درصد بقیه مردان بیشتر یا کمتر از این میزان می باشد.

چه عواملی باعث می شود آلت کوچک به نظر برسد؟

  • چاقی و افزایش چربی ناحیه شرمگاهی. در این حالت آلت در چربی اطراف پنهان شده و کوچک به نظر می رسد.

 

کوچک بودن آلت تناسلی

آلت تناسلی کوچک

 

  • آلت پرده دار از مواردی است که می تواند باعث کوچک به نظر رسیدن الت شود.

 

webbed penis02

آلت تناسلی

 

  • پائین قرار گرفتن آلت به نحوی که آلت توسط کیسه بیضه احاطه شده باشد.

روش های افزایش طول آلات تناسلی

با برش رباط سوسپنسوری که آلت را به استخوان عانه متصل می کند و سپس انجام وی-وای پلاستی (v-y plasty) بر روی پوست آلت می توان بر سایز آلت افزود. با این عمل حدود ۱ تا ۲ سانتیمتر به طول و سایز آلت در حالت شل افزوده می شود و لازم است حداقل ۶ ماه بعد از جراحی، وزنه ای به آلت آویزان باشد تا این افزایش طول حفظ شود.  با توجه به عوارض زیادی که این روش بدنبال دارد انجام آن امروزه با اکراه و پذیرش ریسک عوارض آن انجام می شود.

قرص افزایش طول دستگاه تناسلی مردان

برخی تبلیغات از قرص هایی برای افزایش طول و سایز آلت تناسلی مردان نام می برند که با توجه به عوارض احتمالی، مصرف بسیاری از آنها تأیید نمی شود.

آلت تناسلی

از عوارض این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایجاد جوشگاه وسیع و فرو رفته همراه با عدم رویش مو در محل عمل

افزایش سایز آلت مردان

افزایش سایز آلت

 

  • افتادگی آلت و احاطه شدن آن توسط کیسه ی بیضه
  • عدم ایستادگی آلت در حالت نعوظ و ایجاد زاویه نامناسب بین آلت و بدن در حالت نعوظ
  • چسبندگی مجدد و کوتاهی مجدد آلت

چگونه می توان قطر آلت را افزایش داد؟

روش های متعددی برای افزایش قطر آلت وجود دارد

  • تزریق چربی خود فرد به زیر پوست
  • کارگذاری گرفت چربی در لایه ی زیرین پوست آلت
  • کارگذاری گرفت های مصنوعی مثل آلودرم

در همه ی این روش ها بین ۲ تا ۴ سانتیمتر به قطر آلت افزوده می شود.

عوارض افزایش قطر آلت چیست؟

تکنیک های افزایش قطر آلت با عوارض زیادی همراه هست که شامل موارد زیر هست:

  • قرینه نبودن مواد کاشته شده و در نتیجه نا هموار شدن سطح آلت
  • جذب بخشی از بافت کاشته شده و در نتیجه بدشکل شدن آلت
  • آسیب پوست آلت به دلیل اختلال در خونرسانی به آن
  • در مورد آلودرم از آنجایی که این گرفت قابلیت کششی ندارد هنگام نعوظ مشکل ساز شده و باعث اختلال در نعوظ و کجی آلت می شود.

Print

حال مجدد به سوالی که اول مقاله درباره افزایش سایز آلت پرسیده شد بر می گردیم:

آیا طول و سایز آلت تناسلی طبیعی در مردان قابل افزایش است؟

برای افرادی که سایز آلت شان طبیعی است و به هیچ یک از مواردی که در بالا ذکر شد و می تواند باعث کوچک به نظر رسیدن آلت بشود مبتلا نیستند، افزایش سایز آلت در حد ۱ تا ۲ سانتیمتر و آن هم با احتمال بالای بروز عوارض همراه هست. پس پاسخ به این سوال برای این دسته از افراد “خیر” هست.

اما برای افرادی که به دلیل چاقی یا وجود آلت پرده دار آلت شان نهفته شده و کوجک به نظر می رسد می توان با جراحی بخش های نهفته آلت را از بافت های اطراف بیرون کشید و بدین ترتیب به ایجاد نمایی طبیعی و زیبا به آلت و برگرداندن عزت نفس به فرد کمک کرد. پس پاسخ به این سوال برای این دسته از افراد “آری” هست.

 آیا می توان با جراحی طول آلت تناسلی را افزایش داد؟

 اگر احساس می کنید باز هم نیاز دارید اطلاعات بیشتری در این باره داشته باشید می توانید مقاله روش های بزرگ کردن آلت تناسلی را مطالعه بفرمایید.

سوال: علت دوشاخه بودن ادرار چیست؟

سلام آقای دکتر … دوسوال داشتم ممنون میشم که جواب بدین …
در هنگام ادرار دوشاخه ای هست و بعد از مدتی نیز به یک شاخه تبدیل میشود … در هنگامی که آلت تناسلی در هنگام نعوظ باشد انگار با حالتی مانند فشار ادرار در حال خارج شدن است …
سوال دوم در مورد اندازه آلت تناسلی بوده : من 17 سال دارم و ار آنجایی که رشد آلت تنها تا سن 18 سالگی است من نگران سایز آن هستم … سایز آن در حالت نعوظ شش سانت بوده و درحالت عادی 3 سانت
ممنون که به سوالاتم پاسخ دهید …

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

 

  1. Schonfeld WA, and Beebe GW: Normal growth and variation in the male genitalia from birth to maturity. J Urol 1942; 48: pp. 759
  2. da Ros C, Teloken C, et al. Caucasian penis: What is normal size? Presented at American Urological Association 89th Annual Meeting, San Francisco, May 16, 1994.
  3. Wessells H, Lue T, McAninch JW. The relationship between penile length in the flaccid and erect states. Guidelines for penile lengthening. Presented at American Urological Association 90th Annual meeting, Las Vegas, April, 1995.
تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.4/5 - (338 امتیاز)
  • تصویر کاربر ناصر دوشنبه ۲۰ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    با سلام.خدمت اقای دکتر عرض شود مادرم کراتین4/60،اوره101،سونوگرافی و سی تی اسکن انجام دادیم.کلا سالمه.ولی در آزمایش ادرار خون وجود داشته.ما چیکار کنیم و به کجا مراجعه کنیم؟واقعا نگران کننده است.چه ازمایشی باید انجام بدیم تا علت و دلیل وجود خون مشخص بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۰ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بایستی به متخصص نفرولوژیست مراجعه کنید اگر تهران هستید بیمارستان هاشمی نژاد می توانید بروید
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام پسرم چهل روزشه تو سونو بعد تولد پیلکتازی خفیف 5/5 در کلیه چپ داره اینجا هم متخصص نداریم دکتر اطفال گفت سفیکسیم 100 روزی 4 سی سی بهش بدم بخوره نظر شما چیه؟ آیا این عارضه درد هم برا بچه داره؟ خطرناکه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۸ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم زیر نظر متخصص ارولوژی اطفال باشد
  • تصویر کاربر امیرعلی شنبه ۲۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من پسری 28 ساله و مجرد هستم که حدودا دو سالی میشه که این مشکلی که میخوام بگم رو دارم و اون اینه که من وقتی دستشویی میرم حس میکنم ادرارم تو مجرا باقی مونده و وقتی میام بیرون دوباره چند دقیقه بعد باید برم دوباره ادرار کنم که یکم ادرار میاد بیشتر از چند قطره است و این حالت شب ها بیشتره متخصص هم مراجعه کردم دو تا قرص داد به اسم اکسی بوتینین5 و ترازوسین1 که تاثیری نداشت و دیگه نرفتم الان هم همون مشکل رو دارم و اینکه کلیه هام به شدت به سرما حساسه و چند روزی هم هست کلیه سمت چپم درد خفیف و یه حالت بیقراری داره ممنون میشم راهنماییی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      استبراء کنید و ورزش کگل (تقویت عضلات کف لگن) انجام دهید. بری درد پهلوم هم سونوگرافی کنید
  • تصویر کاربر خانم یکشنبه ۱۹ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 2900 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    مادرم از سال 87 nephropathy IgA دارن و تحت نظر دکتر هستن و دفع پروتئین داشتند که با کنترل رژیم غذایی و وزن و پیاده روی و داروهای فشار خون کنترل شد. اما از دو سال پیش روند دفع پروتئین سیر صعودی داشته که به mg/24hrs3450 رسید که از آبان سال گذشته پردنیزولون 50 به همراه داروهای فشار خون از جمله دیلتیازم 60 و والسارتان 80 و 160 براشون تجویز شد. البته دیلتیازم بعد از چند ماه قطع شد . با پیگیری های دو ماهانه روند دفع پروتئین سیر نزولی پیدا کرد تا به mg/24hrs 195 رسید لازم به ذکر است که میزان دوز پردنیزولون نیز به 15 رسید. اما با کاهش دوز به 5/ 12 میزان دفع پروتئین به حدود 1710 رسید. البته در این ماه ، عفونت شدید دندانی هم داشتند که آموکسی سیلین و ا عدد دگزامتازون استفاده کردند. حدود 15 کیلو اضافه وزن دارن و در تمام یکسال پیاده روی قطع نشده است، اما وزن همچنان ثابت است. که با توصیه دکتر باشگاه رو هم شروع کردند. فشار خون در شرایط عادی و بدون تنش و فعالیت 9-8 /13-14 هست . اما در شرایط مثلا دو ساعت در اتاق انتظار به حدود 16.5 تا 17 هم رسیده است!
    بسیار نگران دقیق بودن روند درمانی ایشان هستم بنابراین با نفرولوژیست دیگری هم مشورت کردم ، و ایشون گفتند که در روند درمانی معمولا تجویز پردنیزولون نهایت 6 ماه می باشد اما برای مادر شما یکسال تجویز شده که من توصیه نمی کنم.
    و نوع داروی والسارتان رو هم موثر دونستند که پیشنهاد دادند حتما نوع خارجی استفاده بشه. علاوه براین مجدد دلتیازم 120 و فورزوماید 40 نیز تجویز کردند .(قبلا با مصرف دیلتیازم 60 افت شدید قند خون و فشار پیدا می کردند)
    مادرم کمکاری تیروئید دارند ولی سابقه دیابت ندارند.
    جناب آقای دکتر ، اگر ممکنه من رو در این مورد راهنمایی بفرمایید که کدام روند درمانی مناسب بیماری ایشون هست؟
    1. تصویر کاربر خانم دوشنبه ۱۳ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      ایشون 54 ساله هستن.
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۹ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بایستی با متخصص نفرولوژیست مشورت نمائید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حشمت سه شنبه ۱۴ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت دکتر بنده جواب سونوگرافی وسی تی اسکن را به پیوست ارسال کردم خواهشمنداست با توجه به این که کلیه من دردنداره می تونم عمل pcnl انجام دهم یا باید حتما سنگ شکنی برون اندامی انجام دهم با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۴ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      به نظر من pcnl بهتر است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید بنده 80 ساله هستم چند سال است کانال نخاعی ام تنگ بوده 2 سال است در بستر افتادم بسختی وچند متری راه میروم خیلی کنترل ادرار ندارم پوشک میگیرم یه روز کمی خوب ویه روز بدتر هستم چند ماهی بیماری پارکینسون هم گرفتم دارو مادوپار مصرف میکنم قرص اعصاب سیتالوپرام ،اورلپ و ریسپیدرون هم مصرف میکنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      برای پی بردن به نوع بی اختیاری بایستی تست یورودینامیک و سونوگرافی از کلیه و مثانه و آزمایش خون انجام دهید تا بشه گفت چه دارویی میتونه کمک کننده باشد

  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید واسه من ۱۹سالمه مشکل نعوظ دارم خاسم بینم مشکل از چیه.میشه ب مطبتون مراجعه کنم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام بعد آزمایش هورمونی شما انجام میذید ؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      خیلی عذر میخام چون از شهرستان میخام بیام خدمتتون خاسم بینم هزینه ویزیتتون چنده ؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۳ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 20977 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب، سوالم اینه که الان حدودا یک ماهی میشه که دور کلاهک آلت بصورت دون دون یه چیزایی دیده میشه، خارش ندارن و هرازگاهی درد خفیف احساس میشه انگار یه لایه از پوستش رفته و حساس تر شده، 27 ساله هستم و تاکنون هیچ گونه رابطه جنسی هم نداشته ام
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      این دونه ها و برجستگی ها پاپول های مرواریدی هستند. برجستگی های کوچک سفیید، گنبدی شکل یا رشته ای  که در تاج کلاهک آلت بصورت تجمعی در کنار هم قرار دارند. این پاپول ها شایع بوده و در ۱۴ تا ۴۸ درصد جوانان در دوره ی بعد از بلوغ دیده می شود. این ضایعات خوش خیم بوده و معمولا نیازی به درمان ندارد  و ماهیت آن آنژیوفیبروما می باشد. اگر فردی تمایل به درمان داشته باشد یکی از روش های موثر درمانی لیزر CO2 است

    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنونم از پاسخ جامع و کامل تون، بتازگی اینا ایجاد شدن و فقط هم تو یه طرف هست با تعداد کم، همون‌طور که در تصویر ارسالی هم مشاهده میفرمایید، آیا اینا زیادتر و بزرگتر میشن یا در همون حالت باقی میمونن، هزینه لیزر چقدر هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر آریمام سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    سلام.
    چند وقتی است که در تلاش برای بارداری مجدد همسرم هستم.(پسرم ۸ سال دارد)ولی موفق نشدیم.احساس میکنم در زمان انزال،جهش منی خیلی کم شده.البته یکبار با دست امتحان کردم جهش خوبی داشت .ولی در زمان کوئیتوس احساس میکنم اصلا جهش ندارد.آیا این میتواند دلیل ناباروری باشد.واگر هست درمانی دارد؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید .من قبلا که لاغر بودم الت تناسلی با الان که چاق شدم از نظر سایز ۳ سانت فرق کرده .خواستم بدونم اگر عمل کنم مشکلی نداره وهزینه عمل چقدر میشه.؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط