افزایش سایز آلت مردان – واقعیت یا خیال

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

آیا قطر، طول و سایز آلت تناسلی در مردان قابل افزایش است؟ برای پاسخ این سوال هم باید گفت “آری” و هم “خیر”. برای رسیدن به جواب نهایی با ما تا آخر این مقاله همراه باشید.

در خیلی از افراد، هویت و عزت نفس به طور عمیقی به تصویر فرد از دستگاه تناسلی خود بر می گردد. در افرادی که احساس ناخوشایندی در مقایسه با ایده آل ذهنی خود دارند ممکن است دچار کاهش عزت نفس شوند. یک مرد طبیعی ممکن است آلت تناسلی خود را به نظر خیلی کوچک بداند و به دنبال افزایش قطر دستگاه تناسلی خود باشند و یا یک زن ممکن است ظاهر اندام تناسلی خود را ناخوشایند قضاوت کند. این احساسات معمولا از مقایسه خود با عکس ها یا فیلم ها ی مستهجن، پرداختن وسایل ارتباط جمعی مثل اینترنت و ماهواره به این موضوع، و یا نظر شریک جنسی و یا دوست بوجود می آید.

افزایش آگاهی افراد، منجر به تقاضای رو به رشد مردم برای اعمال جراحی زیبایی دستگاه تناسلی شده است.  امروزه با استفاده از تکینیک های جدید جراحی، بهبودی قابل توجهی در جراحی های زیبایی اندام تناسلی پدید آمده است.

چگونه طول آلت را اندازه گیری کنیم؟

طول آلت را می توان هم در حالت کشیدن آلت شل و هم در حالت نعوظ اندازه گیری کرد. طول آلت از محل اتصال آلت به استخوان عانه (پوبیس) تا راس آْلت در حالت کشیده یا در حالت نعوظ اندازه گیری می شود. به هنگام اندازه گیری، آلت بایستی عمود بر بدن باشد. طول آلت شل در حالت کشیده ارتباط نزدیکی با طول آلت در حالت نعوظ دارد.

اندازه گیری آلت تناسلی

چگونه قطر (محیط) آلت را اندازه گیری کنیم؟

برای محاسبه اندازه آلت، حتما بایستی آلت در حالت نعوظ باشد که در این حالت با متر محیط آن را در بخش میانی آلت مطابق شکل زیر اندازه گیری می کنیم. چربی ناحیه شرمگاهی اطراف آلت باعث می شود تا طول آلت شل کوچک به نظر برسد ولی در حالت نعوظ سایز آن طبیعی است.

سایز آلت تناسلی مردان

سایز آلت طبیعی در مردان چقدر است؟

در مطالعه ای که بر روی ۱۵۰ نفر  (نژاد Caucasian) انجام شده، میانگین سایز آلت در حالت نعوظ ۱۴.۲۵ سانتیمتر بود، که ۱۸ نفر کمتر از 11.75 سانتیمتر و ۱۸ نفر هم بالای ۱۵.۷۵ سانتیمتر بود. در این مطالعه محیط آلت در حالت نعوظ از 8.75 سانتیمتر تا 14.75 سانتیمتر با میانگین ۱۱.۷۵ سانتیمتر بود.

در مطالعه ی دیگری میانگین طول آلت در حالت کشیده ۱۱ سانتیمتر و در حالت نعوظ ۱۲.۵ سانتیمتر بود.

بایستی بدانید که طول آلت بر اساس نژاد و ژنتیک می تواند متفاوت باشد و همانگونه که دیگر ویژگی های جسمی هر شخص با دیگران حتی با خویشاوندان درجه اول خود متفاوت است لذا مقایسه خود با هر فرد دیگری در رابطه با سایز آلت نیز صحیح نمی باشد.

به طور کلی سایز آلت در حالت نعوظ در 70 درصد مردان بین 13 تا 15 سانت هست و 30 درصد بقیه مردان بیشتر یا کمتر از این میزان می باشد.

چه عواملی باعث می شود آلت کوچک به نظر برسد؟

  • چاقی و افزایش چربی ناحیه شرمگاهی. در این حالت آلت در چربی اطراف پنهان شده و کوچک به نظر می رسد.

 

کوچک بودن آلت تناسلی

آلت تناسلی کوچک

 

  • آلت پرده دار از مواردی است که می تواند باعث کوچک به نظر رسیدن الت شود.

 

webbed penis02

آلت تناسلی

 

  • پائین قرار گرفتن آلت به نحوی که آلت توسط کیسه بیضه احاطه شده باشد.

روش های افزایش طول آلات تناسلی

با برش رباط سوسپنسوری که آلت را به استخوان عانه متصل می کند و سپس انجام وی-وای پلاستی (v-y plasty) بر روی پوست آلت می توان بر سایز آلت افزود. با این عمل حدود ۱ تا ۲ سانتیمتر به طول و سایز آلت در حالت شل افزوده می شود و لازم است حداقل ۶ ماه بعد از جراحی، وزنه ای به آلت آویزان باشد تا این افزایش طول حفظ شود.  با توجه به عوارض زیادی که این روش بدنبال دارد انجام آن امروزه با اکراه و پذیرش ریسک عوارض آن انجام می شود.

قرص افزایش طول دستگاه تناسلی مردان

برخی تبلیغات از قرص هایی برای افزایش طول و سایز آلت تناسلی مردان نام می برند که با توجه به عوارض احتمالی، مصرف بسیاری از آنها تأیید نمی شود.

آلت تناسلی

از عوارض این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایجاد جوشگاه وسیع و فرو رفته همراه با عدم رویش مو در محل عمل

افزایش سایز آلت مردان

افزایش سایز آلت

 

  • افتادگی آلت و احاطه شدن آن توسط کیسه ی بیضه
  • عدم ایستادگی آلت در حالت نعوظ و ایجاد زاویه نامناسب بین آلت و بدن در حالت نعوظ
  • چسبندگی مجدد و کوتاهی مجدد آلت

چگونه می توان قطر آلت را افزایش داد؟

روش های متعددی برای افزایش قطر آلت وجود دارد

  • تزریق چربی خود فرد به زیر پوست
  • کارگذاری گرفت چربی در لایه ی زیرین پوست آلت
  • کارگذاری گرفت های مصنوعی مثل آلودرم

در همه ی این روش ها بین ۲ تا ۴ سانتیمتر به قطر آلت افزوده می شود.

عوارض افزایش قطر آلت چیست؟

تکنیک های افزایش قطر آلت با عوارض زیادی همراه هست که شامل موارد زیر هست:

  • قرینه نبودن مواد کاشته شده و در نتیجه نا هموار شدن سطح آلت
  • جذب بخشی از بافت کاشته شده و در نتیجه بدشکل شدن آلت
  • آسیب پوست آلت به دلیل اختلال در خونرسانی به آن
  • در مورد آلودرم از آنجایی که این گرفت قابلیت کششی ندارد هنگام نعوظ مشکل ساز شده و باعث اختلال در نعوظ و کجی آلت می شود.

Print

حال مجدد به سوالی که اول مقاله درباره افزایش سایز آلت پرسیده شد بر می گردیم:

آیا طول و سایز آلت تناسلی طبیعی در مردان قابل افزایش است؟

برای افرادی که سایز آلت شان طبیعی است و به هیچ یک از مواردی که در بالا ذکر شد و می تواند باعث کوچک به نظر رسیدن آلت بشود مبتلا نیستند، افزایش سایز آلت در حد ۱ تا ۲ سانتیمتر و آن هم با احتمال بالای بروز عوارض همراه هست. پس پاسخ به این سوال برای این دسته از افراد “خیر” هست.

اما برای افرادی که به دلیل چاقی یا وجود آلت پرده دار آلت شان نهفته شده و کوجک به نظر می رسد می توان با جراحی بخش های نهفته آلت را از بافت های اطراف بیرون کشید و بدین ترتیب به ایجاد نمایی طبیعی و زیبا به آلت و برگرداندن عزت نفس به فرد کمک کرد. پس پاسخ به این سوال برای این دسته از افراد “آری” هست.

 آیا می توان با جراحی طول آلت تناسلی را افزایش داد؟

 اگر احساس می کنید باز هم نیاز دارید اطلاعات بیشتری در این باره داشته باشید می توانید مقاله روش های بزرگ کردن آلت تناسلی را مطالعه بفرمایید.

سوال: علت دوشاخه بودن ادرار چیست؟

سلام آقای دکتر … دوسوال داشتم ممنون میشم که جواب بدین …
در هنگام ادرار دوشاخه ای هست و بعد از مدتی نیز به یک شاخه تبدیل میشود … در هنگامی که آلت تناسلی در هنگام نعوظ باشد انگار با حالتی مانند فشار ادرار در حال خارج شدن است …
سوال دوم در مورد اندازه آلت تناسلی بوده : من 17 سال دارم و ار آنجایی که رشد آلت تنها تا سن 18 سالگی است من نگران سایز آن هستم … سایز آن در حالت نعوظ شش سانت بوده و درحالت عادی 3 سانت
ممنون که به سوالاتم پاسخ دهید …

برای مشاهده پاسخ این سوال اینجا کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

 

  1. Schonfeld WA, and Beebe GW: Normal growth and variation in the male genitalia from birth to maturity. J Urol 1942; 48: pp. 759
  2. da Ros C, Teloken C, et al. Caucasian penis: What is normal size? Presented at American Urological Association 89th Annual Meeting, San Francisco, May 16, 1994.
  3. Wessells H, Lue T, McAninch JW. The relationship between penile length in the flaccid and erect states. Guidelines for penile lengthening. Presented at American Urological Association 90th Annual meeting, Las Vegas, April, 1995.
تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.4/5 - (347 امتیاز)
  • تصویر کاربر farbod چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1658 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشی دکتر.شما منو میشناسین.36 ساله و آقا هستم و خدمتتون هم رسیدم.با نصرف 6 7 لیوان مایعات حدود 8 9 بار دستشویی میرم.وقتی شب میخوابم تا صبح نمیرم دستشویی.بیشترین شکایت من از اینه که وقتی ادرار میکنم بعد از اتمام ادرار همچنان در دستشویی میشینم تا بتونم کامل تخلیش کنم و گاها تا 1 دقیقه میشینم و بعدش که از دستشویی خارج میشم کمی احساس ادرار و ماندن ادرار در میله دارم و مجبور میشم به خاطر این حس دوباره برم دستشویی اما بعدش در حد چند قطره یا خیلی کم و کم فشار ادرارم میاد و گاهی نگهش میدارم تا حس ادرارم بیشتر بشه و بعدش برم دستشویی البته اگه بعد لز دستشویی دراز بکشم این خس پررنگتره و وقتی در محل کارم هستم این حس کمی کمتره..راستش این حسو دوست ندارم و خواهشا واسم برطرف کنید.شکایت بعدیم از دوشاخه شدن ادرارمه که معمولا در 80 درصد مواقع و معمولا در ابتدای ادرارم اتفاق میفته و گاهی در انتهای ادارم هم دوشاخه میشه.حدود 1 ماهه قرص های فینوپروست 5 میلی گرم و تاوانکس و ترازوسین2 رو مصرف کردم و حدود 5 روز هم هست که ویسول 5 و ولتارن 50 رو مصرف میکنم اما تاثیری نکرده.آزمایش سونو هم 35 سی سی مانده ادرار نشون میده.آزمایش psa و free psa و عفونت هم دادم و منفی شد.جواب آزمایش سونو رو هم واستون ارسال میکنم.آزمایش حدود 1 ماه پیشhpv از چند قطره ادرار هم دادم و با تایپ 51 مثبت شده اما در ابتدای مجرا یا حتی کلاهک هرگز ضایعه نداشتم(خودتونم معاینه کردین و گفتین ندارم) و در حدود 3 سال پیش در زیر شکم و میله و ... ضایعه داشتم و درمان کردم و الان 3 ساله ضایعه ندارم.در هنگام ادرار درد،سوزش،خون، ندارم و لکه خونی هم در شورتم هرگز ندارم.و احساس خارش داخل مجرا هم ندارم.هم شما و هم بعضی از همکاراتون فرمودید که احتمال وجود ضایعه زگیل داخل مجرای من بعیده و سیستوسکپی و عکس رادیولوژی هم نیاز نیست.منم اطاعت کردم.الان یه خواهش دارم.تو رو خدا کاری کنید یا دارویی بدید یا قرصی بدید که من خوب بشم و اون دو مورد بالا که خدمتتون فرمودم رفع بشه.ممنون میشم.
    شما فرمودین آزمایش اچ پی وی در صورت نثبت شدن ارزشمنده.اما از نظر من و بطور منطقی آزمایش چند قطره اول ادرار چون یک مسیر برای عبور بیشتر نداره و نمونه گیری رندوم نیاز نداره هم مثبت و هم منفیش میتونه ارزشمند باشه.درسته؟
    با توجه به همه شرایطی که توضیح دادم به نظرتون نشکل دوشاخه شدن و احساس ماندن ادرار در من به چی مربوطه و چطوری رفع میشه؟؟؟ا
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      به نظر من به وسواس شما بر می گرده و علت خاص دیگه ای نداره
    2. تصویر کاربر farbod سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      خسته نباشی.دکتر من اصلا و ابدا در حال حاضر نسبت به اچ پی دی وسواس ندارم.و اصلا واسه من مهم نیست و مطمن هستم که اگه فقط ویروس باشه ریشه کن میشه.اما من نمیدونم چرا دچار تکرار ادرارم.باور کن دستشویی میرم بعد از دستشویی احساس میکنم تخلیه نشده و مجبورم بشینم تا و صبر کنم و تمرکز کنم تا چند قطره بیاد و بعدشم که از دستشویی خارج میشم احساس میکنم بازم در میله و مخصوصا قسمت بالای میله ادرار مونده و اگه دوباره به دستشویی برگردم ا دراری خارج نمیشه یا اگه بشه در حد چند قطره و اونم با تمرکز و زوره.مثلا شب تا صبح که میخوابم و صبح که بیدار میشم احساس دستشویی شدیدی دادم اما میرم دستشویی به تناسب احساسی که دارم ادرار نمیکنم و کمتره.
      خوب خواهشم اینه شما یه قرصی دارویی چیزی بگید بخورم که این رفع بشه.الان من اولین شکایتم همین حس ماندن ادرار در میله بهد از ادرار کردنه که یه جورایی باعث تکرر شده .این حسم بیشتر در قسمت بالای میله هست.ممنونم.درضمن من شما رو در کل ایران به عنوان اورولوژیستی که در زمینه اچ می وی از همه بیشتر میدونه قبول دارم
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      ممنون من هم منظورم اینه که احساس عدم تخلیه ادرار بیشتر یک وسواس فکری است چون مجرای ادراری هیچوقت خشک نیست و همیشه اندکی ادرار و/یا ترشحات غدد موجود در مجرای ادراری وجود دارد . استبرا صحیح با رعایت تمام ریزه کاری هاش این خیسی را به حداقل می رساند ولی صفر نمی کند لذا بیش از این اگر حسی وجود داشته باشد وسواس هست نه بیماری جسمی و دارویی هم براش وجود ندارد.
    4. تصویر کاربر farbod سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      بله.ممنونم دکتر جان.لخهدقبلا اینجوری نبودم.حالا در مورد دوشاخه شدن چطور؟و اینکه یک مقدار ادرار پاچش هم داره؟
      دکتر جان یعنی شما میگی اون داخل زگیل نیست؟
      من 2 ساله رابطه ندارم که ویروس وارد مجرا شده باشه.آزمایش مثبت شده.این مثبت شدن یعنی یا ویروس یا ضایعه هست.حالا من میگم اگه ویروس بود که در 6 ماه تا 1 سال به احتمال 70 درصد برطرف شده بود.منظورمو کامل متوجه میشید.ممنونم از وقتی که میزاری.به هدا 5 نفر دور ورم نگرانتر از من هستند و همراه با من ماسخهای شما رو بررسی میکنن و بر اساسش تصمیم میگیرند
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر اینقدر شما و اطرافیان تان نگران هستند از خود گذشتگی کنید و سیستوسکپی کنید با پذیرش ریسک انتشار ویروس
      بقیه هم دعاتون می کنند
    6. تصویر کاربر farbod سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      نه.از سیستوسکپی میترسم.کلا ارس وجودمو گرفته.همش احساس میکنم اونجا ضایعه ای هست و این علاءم مربوط به اونه.به خدا دیشب تا صبح کابوس دیدم.و کلا همش اشکم میاد.من به خدا یه غلطی کردم و اشتباهی کردم حالا 4 ساله ولم نمیکنه.کی باید خوب بشه.آخه اگه اون داخل ضایعه باشه که خوب شدنی نیست که.درمانشم که کار حضرت فیله.کی میخواد اون داخلو درمان کنه.من 2 ساله رابطه ندارم.اون داخل اگه ویروس بود که تا الان ریشه کن شده بود.دکتر من هیلی اذیتت میکنم.به خدا دستم به حایی بند نیست.تاثیر در زندگی و اطرافیانم گذاشتم.همش اشکام میاد.بدبخت شدم.به خدا بوبخت شدم.حاضرم تمام زندگیمو بدم اما خوب شم.به خدا قسم قلبم جسمم فکرمم و کلا همه جام درگیره.
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      بهت می گم برو روانپزشک گوش نمی کنی
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر بصام پنجشنبه ۱۲ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    سلام دکتر نحوه مصرف کپسول انزالوتامید را بفرمایید ۴تا باهم صبح یا میشه ۲ تا صبح ۲ تا شب خورده شود تازه میخواهیم شروع کنیم برای سرطان پیشرفته پدرم که امپول هورمونی دیگر تاثیر ندارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      ترجیحا هر 6 ساعت یک عدد باشه
    2. تصویر کاربر بصام چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام ایا میشود کپسول انزالوتامید شبها اطتفاده شود
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      بله اینحالت هم می شود گرچه توزیعش در طول روز بهتر است
    4. تصویر کاربر بصام چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام جناب دکتر

      ممنون بابت اطلاع رسانیتون، یه مختصر توضیحی خدمتتون عرض کنم که پدر بنده سنشون بالای ۹۰ سال هستش و تقریبا ۲ ساله به صورت دوره ای آمپول های هرمون درمانی بصورت ماهیانه استفاده میکنن ولی از زمستان پارسال PSA پدر از ۵ به ۱۰ و ۳۵ و ۶۵ و تا ۲ ماه پیش به نزدیک ۱۴۰ اضافه شد که ما مجدد اسکن از استخوان رو انجام دادیم که یه مقداری مهرهای کمر و ران پای راست و دستت راستشون درگیر کرده بود که حتی مجبور بودن روزای آخر با عصا راه بروند که ما سریعا رادیو تراپی برای ران پاشون تو بیمارستان گاندی شروع کردیم که با تشخیص دکتر ۱۲ جلسه گفتن برای ران پاشون نیاز هست که کامل انجام دادن و الان خدا رو شکر درد پاشون به کل خوب شده و مجدد از عصا بی نیاز شدن فعلا ۱۰ روزی هست دارن استراحت میکنن تا مجدد جلسات بعدی رادیوتراپی رو‌شروع کنن طی آزمایش هفته قبل که انجام دادن PSA از حدود ۱۴۰ به زیر ۶۰ کاهش پیدا کرده
      الان ۳-۴ روز است که کپسول انزالوتامید رو شروع کردن و روزانه ۴ عدد همزمان مصرف میکنن
      من میخواستم بدونم بعد از مصرف یک دوره این کپسول باید مجدد آزمایش PSA گرفته بشه؟ آیا باید مجدد ۱ الی ۲ دوره دیگه از این کپسول استفاده بکنن؟
      میشه لطفا کامل بفرمایید مدت زمان استفاده از این کپسول چقدر هستش؟

      با تشکر
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      تا زمانی که کپسول موثر عست باید ادامه دهند و ملاک اثربخشی هم میزان PAS می باشد
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    M.A .S:
    سلام روز بخیر من 45 سالمه تا قبل از گاهی اوقات نعوظ ناقص داشتم خیلی کم از چند سال قبل هم زود انزالی با اسپری و ژل تاخیری گاها استفاده می کنم ولی از دو هفته قبل شلی الت و عدم نعوظ کامل دارم
    حالت نعوظ دارم ولی سریع شل میشه
    لطفا راهنمایی کنید
    ضمنا وازکتومی کردم ایا تاثیر در این حالت دارد
    M.A .S:
    گاها تپش قلب دارم ولی مشکل حاد و یا خاص قلبی ندارم فشارم هم اکثرا 11رو 9 هست قند ندارم سیگار می کشم
    لاغر هستم قدم180ولی وزنم 61کیلو
    لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم و از چه دارویی استفاده کنم
    قبلا از لطف حضرتعالی تشکر می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      ورزش کنید شاد باشید بدون استرس
      نصف قرص ویزارسین ۵۰ میلی یکساعت قبل از رابطه شرایط تان را بهتر می کند
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      متشکرم ممنون از زحمات شما
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      موفق باشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ابراهیم چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام.حدود5سال بیماری مزمن پروستات دارم.به دکترفوق تخصص درارومیه مراجعه کردم.ولی اصلانتیجه نگرفتم..داروهایی که تاحالامشرف کردم.تامسولین ایرانی.امنیک4 بوده.فیناید5.ترازوسین.کوتریموکسازول.هرروز.دردمقعدوکناربیضه هام دردمیکنه.شبهاادرارکردن برام مشکله.روزهاکه ظهرمیخوابم وبیدارمیشم ادرارم نمیاد.یک کم اب یایک استکان چای میخورم بایدفورابرم برای دستشویی.نشستن خیلی اذیتم میکنه.زیرشکمم هم دردمیکنه.توراخداراهنمایم کنید.زندگی برام خیلی سخت شده.ممنون ازلطف شما.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      سابقه بیماری مثل دیابت یا دیگر بیماری ها
      سن؟
      تست یورودینامیک انجام داده اید؟
      عکس رنگی مجرا؟
      سیستوسکوپی؟
    2. تصویر کاربر ابراهیم سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام.۳۶سال سن دارم.سابقه بیماری خاسی ندارم.فقط فشارخون دارم هرروزصبح یک قرص فشارمصرف میکنم.کلیه چپ راندارم اهداکردم.دردکلیه هم زیاددارم.فقط سیستوسکوپی انجام دادم ازاین طریق معلوم شدکه پروستات مزمن دارم.هرسه ماه یک بارازمایش انجام میدادم برای وضعیت بیماریم.درارومیه۳ماه یک باربرام داروتجویزمیشد
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      در یک کلمه اکر بخواهید بگوئید اصلی ترین شکایتت چیه ؟ درد یا علائم ادراری؟
    4. تصویر کاربر ابراهیم سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      آیااین مریضی درمان میشود.راهی هست برای درمان این بیماری.۵سال دارومصرف میکنم به نتیجه ای نرسیدم.
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      دردهای لگنی مزمن معمولا خیلی سخت به درمان جواب می دهند
      من برای شما قرص آمی تریپتلین ۲۵ میلی را توصیه می کنم که بتدریج افزایش داده و تا ۱۰۰ میلی بالا ببرید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید خدمت آقای دکتر بنده جوانی 25ساله هستم که تابحال هیچگونه رابطه جنسی نداشتم در اطراف ختنه گاه چند عدد گوشت اضافه وجود دارند که درحالت معمولی بیشتر دیده میشوند اما در حالت راست بودن کمتر دیده میشوند ویکی از آنها که بعضی مواقع مثل جوش فشار میدم خیلی خیلی کم ماده سفید مثل چربی سفید وسیاه بیرون میزنه خواستم اگه میشه لطف بکنید بنده رو راهنمایی بکنید که برای شریک آینده مشکل پیش نیاد خدا خیرتون بده باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۹ بهمن ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      با توجه به توضیحاتی که فرمودید مشکلی برای شریک جنسی تان در آینده ایجاد نخواهد کرد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر fm پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1601 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر جباری عزیز
    من پسر 4 ساله ای دارم که به دلیل کجی آلت تحت عمل جراحی قرار گرفته حالا بعد از دو هفته موقع ادرار کردن، فشار زیادی به خودش می آره و ادرار هم به صورت دو شاخه و یا بعضا سه شاخه خارج میشه. از دکتر جراحش پرسیدم گفتند طبیعیه بعد از چند مدت درست میشه ولی من نگرانم که مجرا درست نشده باشه و بعدا براش مشکل بوجود بیاد لطفا راهنماییم بفرمایید. ضمنا فکر میکنم به غیر از مجرای اصلی یه مجرای دیگه هم زیر اون از محل بخیه ایجاد شده البته مطمعن نیستم چون بچه اجازه نمیده خوب بررسی کنم.آیا ممکنه همچین حالتی پیش بیاد و برای درمانش چیکار باید بکنیم.
    باز هم از لطفتون ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      چون همکار دیگری عمل کرده‌اند و از طرفی من شرایط قبل و بعد از عمل را ندیده امبهتره که جراح فرزندتان نظر بدهند
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من مدت 8سال خودارضایی داشتم وقراره بعد از ماه رمضان ازدواج کنم واز طرفی درماه رمضان خودارضایی رو ترک کردم خواهش میکنم به سوالاتی که در ذیل بیان کردم پاسخ بفرمایید:
    1.آیا تو این یک ماه زیان های خودارضایی جبران میشه چه قدر طول میکشه.
    2.آیا بعد ازماه رمضان که ازدواج کنم در زندگی زناشویی مشکلی خواهم داشت یانه.
    3.آلت تناسلی بنده درحالت شل 10سانتی متر است ووقتی به تحریک کامل میرسم 13سانت میشه کدام اندازه واقعیه وآیا برای نزدیکی این اندازه مناسبه یا نه . (باتشکر از زحمات شما دکتر گرامی)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      13 سانت اندازه واقعی است . در مورد عوارض خودارضایی بایستی صبر کنید تا نتایج را ببینید
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۲۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام.من مدتی است که متوجه رویش مو در تنه آلتم شدم میخواستم بدونم طبیعیه یا نه، نیازی هست برم دکتر.درمان داره؟باعث اختلال در نزدیکی میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      طبیعی است و نیازی نیست
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    سلام با تشکر از شما،طول آلت من در حالت نعوظ 12سانتی متر است ،مناسب هست؟ می توانم بچه دار بشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      12 سانت نرمال هست و برای باروری طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط