سرطان بیضه شایعترین سرطان مردان جوان

در این مقاله مطالعه می کنید:

سرطان بیضه یک سرطان نادر است که معمولا مردان آن را به صورت تصادفی می فهمند یا یک پزشک ممکن است آن را در یک معاینه فیزیکی معمول پیدا کند پس بهتر است با علایم سرطان بیضه آشنا باشید.

سرطان بیضه چیست؟

سرطان بیضه هنگامی اتفاق می افتد که سلولهای غیرطبیعی به صورت غیر قابل کنترلی در بیضه رشد می کنند . این به خوبی قابل درمان است، به ویژه هنگامی که در مراحل ابتدایی بیماری یافت شود.
بیضه ها، دو عضو جنسی مردانه هستند که اسپرم را تولید و ذخیره می کنند. آنها در یک کیسه زیر آلت تناسلی به نام اسکروتوم واقع شده اند و همچنین هورمون تستوسترون را نیز تولید می کنند.
علایم سرطان بیضه
سرطان بیضه نادر است، اما شایعترین سرطان در میان مردان جوان است. اکثر سرطانهای بیضه از سلول های اسپرم ساز شروع می شوند. این سلول ها سلول های زاینده نامیده می شوند. دو نوع اصلی از سرطان های سلول های بنیادی بیضه عبارتند از، سمینومس و غیر سمینومس. سمینومس ها رشد و گسترش آهسته ای دارند و به پرتودرمانی پاسخ می دهند. غیر سمینومس ها رشد و گسترش سریع تری نسبت به سمینومس ها دارند. انواع مختلفی از غیر سمینومس ها وجود دارد.

دلایل ایجاد سرطان بیضه چیست؟

سرطان بیضه

متخصصان علت سرطان بیضه را نمی دانند، اما برخی از مشکلات، مانند بیضه ی نزول نکرده یا سندروم کلاین فلتر ممکن است خطر ابتلا به این سرطان را افزایش دهند. اکثر مردان مبتلا به سرطان بیضه فاکتورهای خطر را ندارند.

پزشکان می دانند سرطان زمانی اتفاق می افتد که سلول های سالم در یک بیضه تغییر کنند. سلول های سالم به گونه ای رشد کرده و تقسیم می شوند که عملکرد طبیعی بدن حفظ شود. اما گاهی اوقات بعضی از سلول ها رشد غیرطبیعی پیدا می کنند و باعث رشد خارج از کنترل می شوند، بطوری که سلول های سرطانی تقسیم سلولی را ادامه می دهند حتی اگر بدن نیازی به سلول های جدید نداشته باشد. تجمع سلول ها باعث تشکیل توده در بیضه می شود.

تقریبا همه سرطان های بیضه در سلول های زایا رخ می دهند، سلول هایی که وظیفه تولید اسپرم های نابالغ در بیضه را به عهده دارند.

علائم سرطان بیضه

شایع ترین علائم سرطان بیضه عبارتند از:
  1. یک توده یا تورم در کیسه بیضه که ممکن است دردناک باشد یا نباشد.
  2. احساس سنگینی در کیسه بیضه
  3. درد مبهم یا احساس فشار در قسمت پایینی شکم یا کشاله ران
  4. بوجود آمدن برجستگی بر روی بیضه یا بزرگ شدن یکی از بیضه ها
  5. درد مبهم در ناحیه شکم و کشاله ران
  6. تجمع ناگهانی مایع در داخل کیسه بیضه
  7. درد یا ناراحتی در یکی از بیضه ها یا در کیسه بیضه
  8. بزرگی یا لمس دردناک سینه ها
  9. کمر درد

سرطان بیضه معمولا یکی از بیضه ها (بیضه راست یا بیضه چپ) را درگیر می کند.

سرطان بیضه چگونه تشخیص داده می شود؟

اکثر مردان ابتلا به سرطان بیضه را به صورت تصادفی می فهمند. یا یک پزشک ممکن است آن را در یک معاینه فیزیکی معمول پیدا کند. از آنجا که مشکلات دیگر می توانند علائمی مانند نشانه های سرطان بیضه را ایجاد کنند، پزشک شما ممکن است برای پیدا کردن مشکل دیگری که ممکن است داشته باشید آزمایش هایی از قبیل: آزمایش خون و تصویربرداری از بیضه ها با سونوگرافی یا CT اسکن را درخواست کند.
اگر این آزمایشات علائم سرطان را نشان دهند، باید بیضه را با عمل جراحی بردارند. جراحی تنها راهی است که می توانید با آن از ابتلا به سرطان و نوع آن اطمینان پیدا کنید. این اطلاعات همچنین در برنامه ریزی هر گونه درمان دیگری که ممکن است نیاز داشته باشد کمک می کند.

درمان سرطان بیضه چگونه است؟

برای برخی از مردان، ممکن است تنها درمان مورد نیاز، برداشتن بیضه با عمل جراحی باشد. تعیین نوع و مرحله سرطان شما به پزشک اطلاع می دهد که به درمان بیشتری نیاز دارید یا نه.
درمان پس از عمل ممکن است شامل نظارت، شیمی درمانی یا پرتودرمانی باشد. شیمی درمانی اغلب برای سرطانی استفاده می شود که به سایر قسمت های بدن گسترش یافته است.

علل درد ناحیه بیضه

عوامل خطر ساز سرطان بیضه

عواملی که ممکن است باعث افزایش خطر سرطان بیضه شوند عبارتند از:

 بیضه نزول نکرده (نهان بیضگی)

در دوران جنینی بیضه ها در داخل شکم تشکیل شده و معمولا قبل از تولد به داخل کیسه بیضه نزول می کنند. در مردانی که بیضه شان هرگز نزول نکرده است نسبت به مردانی که بیضه ها بطور طبیعی نزول یافته باشد خطر بالاتری برای بروز سرطان در بیضه نزول نکرده دارند. حتی اگر بعد از تولد بیضه ها با جراحی پائین آورده شوند این خطر بالا می ماند. با اینحال، خیلی از مردانی که به سرطان بیضه مبتلا می شوند، سابقه ای از نهان بیضگی نمی دهند.

رشد غیر طبیعی بیضه

حالاتی که باعث می شود تا بیضه ها رشد غیر طبیعی داشته باشند، مثل سندروم کلاین فلتر، ممکن است خطر سرطان بیضه افزایش یابد.

 سابقه خانوادگی

اگر یکی از اعضای خانواده به سرطان بیضه مبتلا باشد، خطر سرطان بیضه در دیگر مردان خانواده افزایش می یابد.

 سن

سرطان بیضه نوجوانان و مردان جوان را مبتلا می سازد، بویژه بین سنین ۱۵ تا ۳۵ سال. ولیکن ممکن است در هر سنی رخ دهد.

نژاد

سرطان بیضه در مردان سفیدپوست شایع تر از مردان سیاه پوست است.

آمادگی برای معاینه تومور بیضه توسط پزشک

اگر توده ای یا برجستگی در بیضه لمس کردید حتما به پزشک خود مراجعه کنید. اگر پزشک تان شک کرد که احتمالا سرطان بیضه دارید، ممکن است شما را به متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری-تناسلی (ارولوژیست) ارجاع دهد.

از آنجایی که زمان ملاقات با پزشک کوتاه است، و بخاطر اینکه اغلب خیلی از موضوعات بایستی مطرح شود، لذا ایده ی خوبی است که آمادگی لازم را کسب کنید. لذا سعی کنید تا:

☑️ از شروط و محدودیت های قبل از ویزیت توسط پزشک آگاهی یابید. در زمان گرفتن وقت ملاقات با پزشک، اگر نیاز به انجام کاری قبل از ملاقات می باشد سوال کنید.

☑️ هر علامتی را که تجربه کرده اید بنویسید، شامل هر علامتی که حتی به نظر می رسد به موضوع ملاقات تان با پزشک ارتباطی ندارد.

☑️ اطلاعات شخصی خود را بنویسید، شامل هرگونه استرس یا تغییر جدیدی در زندگی تان.

☑️ فهرستی از داروهایی که مصرف می کنید را تهیه کنید، شامل ویتامین ها و مکمل های غذایی.

☑️ یکی از اعضای خانواده یا دوستان را همراه خود ببرید. گاهی بیان همه مشکلات در ملاقات با پزشک مشکل می باشد. همراه شما می تواند بعضی از مطالبی را که فراموش کرده اید به یادتان بیاورد.

سؤالات درباره بقای سرطان بیضه

زمان ملاقات شما با پزشک محدود است، بطوری که تهیه لیستی از سوالات می تواند باعث شود تا بیشترین بهره را از زمان ببرید. سوالات خود را به ترتیب اولویت از مهم ترین به سمت کم اهمیت ترین لیست کنید. برای سرطان بیضه، بعضی از سوالاتی که بایستی پرسیده شود عبارتند از:

  • آیا من سرطان بیضه دارم؟
  • سرطان بیضه من از چه نوع می باشد؟
  • آیا شما می توانید در مورد گزارش پاتولوژی به من توضیح دهید؟
  • سرطان بیضه ی من در چه مرحله ای است؟
  • آیا به بررسی های تکمیلی نیازی دارم؟
  • چه روش های درمانی برای من وجود دارد؟
  • شانس های درمانی من برای شفای کامل سرطان بیضه من چیست؟
  • عوارض و خطرات هر روش درمانی چیست؟
  • بهترین روش درمانی برای من چیست؟
  • اگر بیمار یکی از دوستان یا اعضای خانواده ات بود چه توصیه ای به او می کردید؟
  • اگر بخواهم از نظر پزشک دیگری هم مطلع شوم، آیا شما می توانید یک متخصص دیگر به من معرفی کنید؟
  • من در مورد توان باروری در آینده نگران هستم. قبل از شروع درمان چه کاری برای احتمال ناباروری خود می توانم انجام دهم؟

علاوه بر سوالاتی که برای پرسش از دکتر تهیه کرده اید، از پرسیدن هر سوالی که در حین ملاقات به ذهن تان می اید پرهیز نکنید.

آیا سرطان بیضه باعث ناباروری می شود؟

در اغلب موارد، برداشتن یک بیضه باعث ایجاد مشکلات جنسی در دراز مدت یا نازایی در شما نمی شود. اما اگر قبل از درمان ، این مشکلات را داشتید، ممکن است جراحی آنها را بدتر کند. درمان های دیگر برای سرطان ممکن است سبب ناباروری شما شود. ممکن است بخواهید درباره ذخیره ی اسپرم در یک بانک اسپرم فکر کنید، اگر سوال یا نگرانی درباره ی مسائل جنسی یا باروری دارید با پزشک خود صحبت کنید.
بعضی از مردان بیضه ی مصنوعی یا پروتز را انتخاب می کنند. یک جراح، بیضه مصنوعی را در اسکروتوم قرار می دهد تا ظاهر طبیعی دستگاه تناسلی را حفظ کند.
تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (34 امتیاز)
  • تصویر کاربر فرناز دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 2667 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون خوش چون دسته بندی تبخال وجود نداشت زگیل و انتخاب کردم من 31 ساله م اولین باره که تبخال تناسلی گرفتم و با داروی اسیکلوویر رو به بهبودم میخواستم بدونم امکان ازدواج با مرد 33 ساله که پیوند مغز استخوان دریافت کرده و الان گلبولهاش 4400 تا هستند وجود داره یا میشه منتظر موند وضعیت ایمنی بدشون بهتر شه بعد ازدواج کنیم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      بله امکان ازدواج هست ولی با اینحال احتمال ابتلای ایشان نیز وجود دارد. بهتر است در این خصوص با پزشک پیوندشان و اقدامات احتمالی که نیاز هست انجام دهند نیز مشورتی داشته باشند.
  • تصویر کاربر Nadia چهارشنبه ۲۵ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    میبخشید دوباره مزاحم وقتتون شدم میخواستم طبق توضیحاتی که تو سوال قبلی پرسیدم ازتون در رابطه با ازمایش ادرار که کشت ادرار ضروریه برام یا نه از این جهت پرسیدم که امکان داره با وجود خوردن ۱۴ روز لووفلوکساسین هنوز باکتری تو بدنم باشه و این امکانش هست که تو انالیز کامل ادرار نشون نده و کشت ادرار حتما باید انجام بشه یا نه ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      البته احتمالش خیلی ضعیفه که مجددا عفونت داشته باشید ولی در کل تست استاندارد تشخیص عفونت ادراری ، کشت ادرار هست نه کامل ادرار.
    2. تصویر کاربر Nadia دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      خیلی ممنونم اقای دکتر ولی چون من دچار عفونت بودم و داخل حمام دسشویی میکردم با وجودیکه میشستم با وایتکس بازم دختر کوچیکم ۹ سالشه میرفت تو وان اب میکرد بازی میکرد البته من گفته بودم تو وان نشین ولی به هر حال بازی میکرد تو اب داخل وان ممکنه به بدنش اب پاشیده شده باشه و من نگران بودم امروز یک کامل ادرار براش دادم ازمایشگاه که خیالم راحت بشه این کافیه براش یا برای دخترم هم کشت بدم علاعمی نداره من خودم از ترسم که از من نگرفته باشه به خاطر وان حمامو و دسشویی براش دادم ممنون میشم راهنماییم کنید کامل ادرار برای دخترم برای چکاپ کافیه
    3. تصویر کاربر Nadia دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      اقای دکتر عزیز متاسفانه امیروز انالیز ادرار دخترم عفونت نشون داد لکوسیت ۲۵بود که باید کمتر از ده باشه و باکتری مثبت و wbc هم ۸-۱۰دخترم ۹ سالشه متاسفانه اینجا به دلیل استفاده از توالد فرنگی در مدرسه و اینکه نمیتونه خودش خوب شستشو بده عفونت ادرار کرفته از اولی که به دنیا اومده نگرفته بود تا حالا من هر سال چکش میکردم امروز بردمش پیش یک دکتر اورولوژ و براش ازمایش باکتریولوژی ادرار داد که فردا صبح ببرم ازمایشگاه کلینیک انجام بدم براش و بعد ببرم دارو بدن خیلی نگرانم تب نداره خدارو شکر فقط چند بار گفته ادرارم بودی بدی میده و چند بارم گفته ادرارم میسوزه نمیدونم چه کار کنم این از وضع خودم که هفونت شدید ادراری گرفتم اینم از دخترم به خدا کشور خودمون از لحاظ بهداشت توالدها و از نظر پزشکی خیلی بهتره خیلی پشیمونم که اومدم اینجا برای زندگی برای دخترم از ایندقیفهای پلاستیکی جنس خوب ایتالیایی گرفتم که ایستاده ادرار کنه ولی گاهی مجبور میشه و همین باعث الوده شدن بدنش یا لباس زیرش شده و عفونت گرفته نمیدونم چه کار کنم نگران خودم بودم حالا نگران دخترم هم هستم
    4. تصویر کاربر Nadia دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      موکوس هم در ازمایش ادرار دخترم ۳ تا مثبت هستش این یک عفونت ساده ادراری هستش دیگه خیلی نگرانم با مصرف انتیبیوتیک برطرف میشه دیگه درسته فقط باید از دوباره الوده شدنش جلوگیری کنم ممنون که وقتتونو میدین خیلی سپاسگزارم از محبتتون و از سایت خوبتون ممنون که کمک میکنید به مریضا خدا انشالله حفظتون کنه
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۵ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      سعی کنید خونسردی خودتان را حفظ کنید و بی جهت نگرانی بیش از حد نداشته باشید. عفونت دخترتان به نظر یک عفونت ساده می باشد و با دارو انشاالله براحتی برطرف می شود و فقط بدون اینکه استرس و وسواس را به فرزندتان منتقل کنید به ایشان مسایل بهداشتی را آموزش دهید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Nadia یکشنبه ۲۹ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 2065 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر محترم ۲۵ روز پیش بعد از یک نزدیکی دو روز بعدمن دچار تکرر و درد مثانه هنگام ادرار و سوزش شدید و ادرارم تا شب رنگ خون شد و لخته های خونی دفع میشد همراه بادرد شدید مثانه و زیر شکم و احساس کشیدگی با درد در مثانه داشتم و احساس پری و فشار در مثانه داشتم رفتم اورژانس انالیز ادرار و ازمایش خون و سونو انجام دادم سونو که گفتن چیزی نشون نداد ازمایش خون طبیعی بود میفرستم واستون فایلشو و ازمایش ادرار رنگ قهوه ای نیترویید مثبت..۵ تا پروتین دفع داشتم ..دوتا مثبت باکتری..کتونوری ۱.۵ مثبت..خون ۲۵۰ مثبت..اربی سی زیاد..وی بی سی ۸تا ۱۰موکوس یکی مثبت به من لووفلوکساسین ۵۰۰ دادن روزی یکی تا ده روز که من از ترسم ۱۴ روز خوردم از روز سوم رنگ ادرارم طبیعی بود و کم کم علا عمم بهتر شد الان گاهی در طول روز مثانم تیرهایی میکشه و موقع دفع خیلی کم گاهی احساس کشیدگی دارم که البته مثانه تحریک پذیر دارم چند ساله ولی الان یک کمی بیشتر دفعات درد از قبل از عفونت و من اب کم میخوردم به خاطر ریفلاکس شدید معده که داشتم الان کمی بیشتر میخورم و بر خلاف گذشته که ادرارم خیلی میتونستم نگهدارم الان نمیتونم نگه دارم و باید حتما برم من چون ایران زندگی نمیکنم و هزینه های درمانی بسیار بالاست و بیمه هم نیستم از شما راهنمایی میخواستم من باید بعد دو هفته که از انتیبیوتیکم بگدره دوباره انالیز ادرار بدم برا احتیاط که کامل پاک شده باشه ..فقط اینجا ویزیت دکترها به پول ما۱۴۰ هزارتومان هستش و برام کمی مشکله خواستم ببینم اگه انالیز کامل ادرار کافیه بدون نسخه پزشک میشه انجام بدم ولی اگر به نظر شما کشت ادرار هم ضروری هستش و باید برم دکتر اورولوژ نسخه بنویسه برای کشت ادرار که این کارو انجام بدم لطفا راهنماییم بفرمایید خیلی متشکرم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      ملاک اصلی کشت ادرار هست و منفی شدن آن ارزشمند هست ولی اگر بدلیل شرایط مالی امکانش نیست همان آزمایش کامل ادرار بدهید.
      اگر مثانه تحریک پذیر دارید می توانید از قرص vesicare 1mg روزانه یک عدد استفاده کنید.
    2. تصویر کاربر Nadia دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      خیلی ممنونم اقای دکتر از محبتتون
    3. تصویر کاربر Nadia شنبه ۲۸ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      افای دکتر محترم و عزیز سلام عرض میکنم خدمتتون شرمندم که مزاحم وقتتون میشم یک سوالی برام پیش اومده از اخرین رابطه جنسی با همسرم که دچار عفونت شدید و علاعم حاد شدم و انتیبیوتیک استفاده کردم حدود ۲۵ روزه دبگه رابطه جنسی نداشتیم ولی من نگرانیم از اینه که ممکنه من این عفونت از قبلتر داشتم و یکدفعه شدید شده البته قبلش علاعم خاصی نداشتم ولی از این میترسم که قبل تر هم داشتم که شوهرم هم الوده شده باشه البته چیزی ناراحتی ابراز نمیکنه و میدونید که مردا اکثرا از دارو و ازمایش متنفرن و شوهر منم همینطوره ولی من میخواستم بدونم اگه احتمال داره که مرد عفونت ادرار از زن بگیره و علاعمی در بدن مرد نداشته باشه برای سوهرم ازمایش بدم چون هم برای سلامتیش نگرانم هم اینکه من بعد از اینکه کاملا خوب شدنم و ازمایش دادم پاک بودم ممکنه دوباره عفونت بگیرم خواهشم از شما این هستش که چقدر احتمال داره از رابطه جنسی مرد عفونت ادرار از زن بگیره البته اینم بابد بگم من موقع اورگاسم انزال میشم و یک مدت بود این اواخر که مایه انزالم داری یک بویی شده بود البته بوی بدی نبود ولی قبلا همون بو رو هم نداشت حالا بیشتر نگرانم که شوهرم عفونت ادرار از قبل از اینکه شدید بشه در بدنم گرفته باشه ولی علاعمی نداشته باشه، به نظرتون چه کار کنم ازمایش واجبه براش یا نه ؟
    4. تصویر کاربر Nadia شنبه ۲۸ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      من تو اینترنت سرچ کردم چیزی در مورد انتقال عفونت ادراری از زن به مرد ندیدم به همین خاطر مزاحم وقت شما شدم که راهنماییم کنید شوهرم میتونه از من گرفته باشه چه کار کنم مجبورش کنم ازمایش ادرار بده یا لازم نیست چون ناراحتی خاصی نداره میخواستم بدونم ممکنه از من گرفته باشه ولی بدون علاعم باشه
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      انتقال عفونت ادراری از زن به مرد چندان معمول و شایع نیست و اگر همسرتان علائم ادراری بویژه سوزش ادرار ندارند نیازی به آزمایش ادراری نیست.
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر منصور دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 137 مشاهده پرسش
    من مدت دو سال است که تبخال تناسلی دارم ، و با عود بیش از حد آن مواجه هستم در حالیکه یکی خوب می شود و قبل از اتمام بهبودی یکی دیگر که اغلب کوچکترو با دوره کمتر هستند شروع به فعالیت می کند ، گاها هر ماه دو بار حتی سه بار با این مشکل مواجه هستم ، کلافه شده ام ، احساس می کنم سیستم ایمنی من ضعیف است ، آزمایش ایدز را هم دادم که منفی بوده از پماد اسکلویر هم استفاده کردم ، اما فایده ندارد ، لطفا چاره ای برایم پیدا کنید ممنون .
    مشکل دیگری هم در سر آلت تناسلی دارم که از سال 1383 یعنی سیزده سال است که اون را مشاهده کردم ، لکه کوچکی که ابتدا بسیار کوچک بود و پوست اندازی می کند ، چندین بار به پزشک مراجعه کردم که فایده ای نداشته ، الان هم لکه بزرگتر شده و پوست اندازی می کند ، ناگفته نماند که درد و خارش و ... ندارد ( عکس آن پیوست است ) آیا ممکن است سرطان آلت باشد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      برای کاهش عود بایستی از استرس و فشار کاری بکاهید، ورزش کنید سیر تازه و چای سبز و لیمو ترش کمک کننده هستند و قرص آسیکلوویر ۴۰۰ میلی روزی یک عدد بمدت ۶ ماه استفاده کنید.
      برای ناحیه پوست اندازی هم پماد هیدروکورتیزون بمدت ۲ تا ۳ هفته شب ها بر روی آن ناحیه بزنید. این پماد برای تبخال مناسب نیست و در ان نواحی مالیده نشود.
  • تصویر کاربر آرش دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    حدود 6ماه است که به تدریج دچار اختلال عدم سفت شدن آلت تناسلی شده ام، البته چون همزمان با بارداری همسرم اتفاق افتاد، پیگیر نشدم اما با گذشت دو ماه از زایمان همسرم عملا سفتی آلت رخ نمیدهد و علاوه بر آن تمایل جنسی ام به مراتب کاهش پیدا کرده.
    دوره کامل آزمایشات قلب از جمله سیتی آنژیو و ... نزد متخصص قلب انجام شده و پزشک سلامت کامل قلبی ام رو تایید کرده...
    سوالم دقیقا اینجاست، به طور مشروح چه فرایندی رو جهت درمان انجام بدم؟
    سنم 33 سال و 7 ساله ازدواج کردم و اخیرا صاحب یک فرزند شدم.
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم توسط ارولوژیست معاینه شوید و تست های هورمونی را انجام دهید. اگر نرمال باشد مشکل شما جنبه ی روانی دارد که یکی از علل آن بارداری و زایمان همسر و حضور فرزندی است که طبیعتا بخش قابل ملاحظه ای از توجه و انرژی همسر را به سمت خود معطوف می سازد در این موارد داروهای می توانند روی توان شما تاثیر مثبت بگذارند تا بتدریج شرایط شما به حالت نرمال بر گردد.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ali شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر عزیز من زیر پوست آلتم یک چیزی مثل یک کره
    ( غده )تشکیل شده درد داره وقتی هم فشارش میدم یه مایع سفید رنگ )مثل عفونت( ازش خارج میشه چی میتونه باشه خیلی نگرانم کرده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      احتمالا کیست اپیدرموئید عفونی شده می باشد ولی با اینحال بدون معاینه نمی توان تشخیص و نظری را مطرح کرد بهتره حضوری به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر منصور جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    دکتر حان سلام من بیمار شما هستم رگهای خون رسانی به آلتم تنگ شده جنابعالی پا پا وردین نوشته اید با نصف هم جواب نمی دهد قبلا جواب میداد آمپولalprostadil 20 زدم درد زیادی دارد ممنون می شوم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      می توانید دوز پاپاورین را بالاتر ببرید با دو سوم یعنی 30 میلی و اگر جواب ندهد آمپول کامل 40 میلی استفاده کنید
  • تصویر کاربر حدیث چهارشنبه ۲۳ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشی من در کنار دستگاه تناسلیم یکسری گوشت اضافه مثل زگیل درووردم باید چکار کنم خطر ناک هست و باید به چه کسی مراجعه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۳ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      به سابقه تماس های جنسی احتمال شما و شکل ضایعات بستگی دارد به متخصص زنان یا پوست یا ارولوژیست مراجعه کنید
  • تصویر کاربر ساناز یکشنبه ۴ خرداد ۴ تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید...بخشید یک ساله بیماری زگیل تناسلی دارم به دکتر مراجعه کردم برای واکسن گارداسیل گفتن که نیاز نیست تزریق بشه..23 سالمه....به نظر شما این واکسنو تهیه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بطور عموم تزریق واکسن برای کسی که مبتلا شده توصیه نمی شود اما عده ای معتقدند که می تواند میزان عود را کاهش دهد
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط

از دکتر بپرسید

ویزیت Whatsapp

تماس با مطب

نوبت دهی اینترنتی