درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر
    من 23 سالمه و مشکل هیپوسپادیاس دارم و نوعش هم فکر میکنم با توضیحات شما از نوع کرونال هست یعنی پایین کلاهک
    این مشکل از لحاظ تحصیلی و موقعیتهای شغلی برام مشکلاتی رو بوجود آورده و از لحاظی روحی و روانی هم دارم خیلی اذیت میشم

    ازتون سوال داشتم که امکان عمل برای من در این سن وجود داره؟
    اگه امکانش هست مدت زمان عمل و مدت نقاهت برای خوب شدن چقدره؟
    آیا نیاز به بستری شدن در بیمارستان رو داره؟
    به علاوه بعضی اوقات کیسه بیضه هم خیلی جمع میشه به سمت داخل و این خیلی نگران کننده تره این از علامت های واریکوسله؟
    در کل امیدی برای درمان هست؟
    ممنون میشم اگه لطف بفرمایید پاسخ کامل بدید
    متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      ازتون سوال داشتم که امکان عمل برای من در این سن وجود داره؟.......بله
      اگه امکانش هست مدت زمان عمل و مدت نقاهت برای خوب شدن چقدره؟......حدود 1 و نیم ساعت عمل هست و دو هفته نقاهت
      آیا نیاز به بستری شدن در بیمارستان رو داره؟..........بله
      به علاوه بعضی اوقات کیسه بیضه هم خیلی جمع میشه به سمت داخل و این خیلی نگران کننده تره این از علامت های واریکوسله؟...........نه
      در کل امیدی برای درمان هست؟.......بله
  • تصویر کاربر میفا سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر چندروز پیش پیام دادم گفتم آلتم در عمل دخول بعد از وارد شدن کلاهک 10 ثانیه بعد نرم میشه شما جواب دادین قرص تادالافیل 10میلی استفاده کنین بنده دارو رو طبق روش استفاده مصرف کردم اما مشکلم حل نشد .در ضمن بعد از خوردن قرص تادالافیل از اسپری تاخیری استفاده کردم .سفت نبودن آلتم امکان داره بخاطر اسپری باشه؟ تورو خدا کمکم کنید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بله امکان دارد از اسپری باشد
  • تصویر کاربر احسان سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1819 مشاهده پرسش
    با سلام. دکتر من 23 سالمه و چند سالی هست که به بیماری استمناء شدید گرفتار شدم. نمیدونم دیگه چیکار کنم؟ پوست صورتم داغون شده. از طرفی هم نمیتونم ازدواج کنم. چون شرایطشو ندارم. البته خانوادم میگن که ازدواج کن ولی من میدونم که دست و بالشون خالیه و پول ندارن. خودم هم که دانشجو هستم و هنوز سربازی هم نرفتم. البته اگه مشکل سربازیم حل بشه میگیرم. الان دیگه نمیدونم چیکار کنم. از وقتی هم که استمنا میکنم آلت تناسلیم یه خورده کج شده. زود انزال شدم. نمیدونم اگه زن بگیرم درست میشه یا نه؟! من میترسم اگه زن هم بگیرم باز درست نشم!!! اوضاع روحی و روانیم هم که داغونه! اگه پول داشتم چند سال پیش زن میگرفتم ولی پدر بی پولی بسوزه!! چند بار اینقدر وضعیتم خراب بود که میخواستم چند بار خودکشی کنم.!!! الان نمیدونم دیگه چیکار کنم؟!! اگه کرج مطب دارید من بیام پیشتون. اگه لازم باشه پیش روانپزشک هم میرم. فقط تو رو خدا بگید چیکار کنم؟ در ضمن اینم بگم که یه بار هم رفتم خواستگاری ولی چون پولی نداشتم بهم ندادم!! بعد از اون ماجرا داغون شدم. دفعات استمنام خیلی بیشتر شد. تا یک ماه روزی تا دوبار هم میزدم. دکتر خداییش هرچی گفتم پیش خودمون بمونه. من دیگه چیزی واسه از دست دادن ندارم. خیلی راحت میتونم خودکشی کنم!!!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      جوری از خودکشی حرف می زنید انگار خودکشی دری به سوی بهشت است و یا راهی برای خلاصی و فرار از مشکلات. خودکشی کار آدم های ترسو هست. افراد شجاع سختی ها را به مبارزه می طلبند و با آن دست و پنجه نرم می کنند. پس بجای دم از خودکشی زدن و برانگیختن احساس ترحم دیگران بهتره اراده کنید. قدم اول خواستن هست و توکل به خدا و قدم بعدی مشورت با روانپزشک و نا امید نشدن
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    من ادمی نسبتا چاق هستم و اندازه التم در حالت خوابیده به کمتر از 2 سانت میرسه و در حالت نعوظ تغریبا 12 سانت میشه و قطرش به 3.5 تا 4 با توجه به اینکه متاهل هستم و بچه هم دارم میخوام عملی انجام بدم به نظر شما ایا امکان افزایش قطر و طول وجود داره ؟ چون ذابم . از نظر روحی خودم در عذابم اگه میشه راهنماییم کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      با لاغر کردن شرایط تان کمی از نظر طول بهتر می شود و راهی برای افزایش قطر نیست
  • تصویر کاربر پدرام چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    با سلام و درود فراوان .
    ضمن تشكر از وب سايت شما و خدمات خدا پسندانه شما.
    جناب دكتر تقريبان ٢ سالي هست كه يك زايده گوشتي بر روي الت تناسلي بنده ظاهر شده امروز به علت زشت بودن اين برامدگي و نه از روي اگاهي كه اين چي هست واقعا اقدام به از بين بردن ان توسط دكتر پوست كردم.
    حال دكتر در تشخيص اينكه زيگيل هست يا خال گوشتي جواب قانع كننده به من نداد. ولی دو زائده کوچکتر را گفتن که خال هست.
    حال نگراني من اين هست كه اگر زيگيل الت تناسلي هست بابت شخصي هست كه نزديكي داشتم كه بايد براي اون چي كار كنم .
    و اينكه اگر فقط يك بار با شخصي نزديكي از پشت داشته باشم ايا اين زيگيل به ايشان منتقل شده است يا خير.
    من تصوير اين زائده را هم در اين نامه ارسال ميكنم .
    خواهشمندم كمكم كنيد.
    با تشكر .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      در مورد زائده ای که از بین برده اید نمی توان نظری داد اما در مورد زائده موجود در عکس بهتر است نمونه برداری شده و برای بررسی از نظر زگیل ارسال شود. احتمال انتقال حتی با یکبار تملس هم وجود دارد
    2. تصویر کاربر پدرام سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      متشكر از جواب شما.
      بنده همين زائده موجود در عكس را عرض كردم و همين را از بين بردم الان يك روز گذشته ايا باز هم مي شود تشخيص داد اگه حضوري خدمت برم ؟
    3. تصویر کاربر پدرام سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      برسم.
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه متاسفانه اگر از بین رفته باشد راهی برای تشخیص نیست
    5. تصویر کاربر پدرام سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      با تشكر از جوابتون.
      كلان به غير از زيگيل چيز ديگه اي ميتواند باشد؟
    6. تصویر کاربر پدرام سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      و سوال اخر من اينكه حالا كه از بين برده شده باز هم ناقل بيماري هستم يا اينكه خير؟
      اگر كه ليزر كاملا از بين برده باشش و بعد از چند هفته ديگر اثري ازش نباشه.
      در ضمن من در فكر درمان گياهي هم هستم كه الان كه ازبين رفته در جاي زخم ان از سير يا شيره انجير يا اب نمك يا هرچي استفاده كنم خوب هست؟
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اطلاعی از درمان های گیاهی ندارم.بله اگر زگیل باشد هنوز احتمال عود در دیگر نواحی پوست ناحیه تناسلی وجود دارد
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر یونس شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    سلام.امادکتر توی سایتهای مختلف درباره استخدام در سپاه نوشتن که افرادی که خودارضایی میکنن رد میشن. پس از کجا میفهمن؟؟؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعید می دانم ین مطلب صحت داشته باشد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2508 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید. یه سوال دارم ازتون اینکه آیا برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی میشه؟؟؟؟ آقای دکتر خیلی نگرانم.اندازه آلت من درحالت عادی ۵تا۶٫۵ سانته ودر حالت نعوظ بین ۱۲ تا۱۲٫۵ سانته.ازنظره خودم کوچیکه.اعتماد به نفسمو آورده پایین. من قبلا خودارضایی میکردم الان حدوده ۱ ماهه که ترک کردم آیا قبول میشم؟؟؟ اگه میشه بگید روش معاینه شون چه جوریه.ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی نمی شود
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1120 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما جنای آقای دکتر جباری.آلتم در حالت خوابیده 9سانته و در حالت نعوظ 18 سانت.میدونم نسبت به خیلی ها دارای سایز خوبی هستم اما چون بدنسازی کار میکنم نمیخوام آلتم نسبت به اندامم کوچک باشه.برای بزرگتر کردنش چیکار میتونم بکنم.سوال دیگه من اینه که بازیگران فیلمهای سکس چطور آلت هایی به اون اندازه دارن؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی روی افزایش سایز آلت تاثیر ندارد ضمن اینکه راه مطلوب و رضایت بخش و قطعی و همچنین بدون عارضه ای برای افزایش سایز آلت وجود ندارد روش های کششی مثل وکیوم و روش های جراحی وجود دارند اما هر کدام معایب و بعضا عوارضی دارند و در نهایت رضایت فرد را جلب نمی کنند. لذا این روش ها برا ی افرادی که سایز نرمالی دارند توصیه نمی شود. در فیلم ها همین سایز آلت شان ژنتیکی و ارثی است و جراحی نشده اند. بدیهی است در فیلم های پورنو از فردی استفاده می شود که اندام تناسلی بزرگی داشته باشند
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط