درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر ۰۰ چهارشنبه ۱۸ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    دوز سوم گارداسیل موجود نیست بنظر شما پاپیلو گارد بزنم ؟
    مشخص نیست کی موجود میشه لازم از اول شروع کنم؟
    1. تصویر کاربر ۰۰ سه شنبه ۱۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      من یادم رفت به دکتر بگم ازمایش ادرار برام بنویسه برا عفونت و کریستال میشه برام انگلیسی من داخل برگ ازمایش اضاف کنم ممنون
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۸ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      سلام

      صبر کنید دوز سوم گارداسیل پیدا شود بزنید نیازی نیست از اول بزنید ولی پیگیر باشید. اگر در برگ بیمه است خودتان نمی توانید اضافه کنید. انگلیسی آن می شود U/A

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۱۸ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    جناب دکتر یه سوالی داشتم
    نمی‌دونم در حوزه کاری شما هست یا نه
    دوره پنجره ( حداقل زمان برای انجام آزمایش بعد از احتمال آلودگی)
    برای الایزا نسل سوم و الایزا نسل ۴ برای آزمایشhiv
    جند روز هست؟؟'
    هم نسل سوم و هم نسل چهارم میخواستم
    ممنون و تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۸ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      سلام

      در این خصوص بایستی با متخصص عفونی مشورت کنید

  • تصویر کاربر MN چهارشنبه ۱۸ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    سلام ۱۸ سالمه اخیرا متوجه دونه های ریز کوچک سفید و متعددی ،قطر حدود یکی میلیمتر، روی سطح بالایی کلاهک به خصوص نزدیک لبه شدم. انگار که قسمت هایی از خودش پوشش کلاهک باشن که دونه دونه بالا اومدن. فکر کنم قبلن هم بودن ولی الان بیشتر به چشم میان. بیماری خاصی هست؟ لازمه اقدامی کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۸ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

  • تصویر کاربر محبوبه دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1439 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من خانم هستم قبلا برای همسرم ازشما مشاوره گرفتم میتونم برای خودمم از شما مشاوره بگیرم کشاله ران یک هفته قبل از پریودی از هردو طرف کشاله ران دوتا برامدگی زد که درد داشت و بدون چرک بعد کم کم تیره شد و روی اون پوسته پوسته و خشک جوش های دیگه هم زده چرکی نیست ولی تیره از نظر ظاهری واقعا بد شده میشه کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۶ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      سلام
      از صابون های آنتی باکتریال برای شستن این ناحیه استفاده کنید و صبح ها محلول کلیندامایسین بزنید و شب ها پماد تریامسینولون برای 2 هفته

      کرم های سفید کننده هم می توانند کمک کننده باشند.

  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1023 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من دیروز این سوالو پرسیدم👇
    (حدود 2ماه و نیم پیش روی پوست الت تناسلیم ی چیزی مثل جوش زد و باد کرد بعدش این بادش خوابید ولی اون جاش مونده هنوز ی چیزه دایره ای ماننده ک رو پوستش مونده چند ماهم گذشته از بین نرفته میخواستم ببینم مشکل چیه؟؟)
    شما جواب دادی گفتید ممکنه یکسال طول بکشه یا جاش دائمی بمونه اقای دکتر هیچ راهی نیس از بین بره نمیخوام به هیچ وجه جاش بمونه دارویی چیزی نداره که بزنی خوب شه یا کار خاصی انجام بدم ک زودتر جاش بره؟!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۵ اسفند ۰( 4 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سینا دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام . ای دکتر من در حالت نعوظ التم به سمت پایین خمیده و در حالت دراز کش به سمته شکمم بر نمیگرده . سوالم اینه درجه ی خمیدگی التم رو با چه اندازه بگیرم؟؟؟؟ و از کجا میشه فهمید مشکل ایجاد میکنه هنکام دخول یا نه؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      از طریق همین سایت عکس بفرست
  • تصویر کاربر مبین سه شنبه ۱۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    باسلام پسری دارم 12ساله ک الت تناسلی او در حالت عادی 2cmاست و در سنو گرافی رفته ولی بیضه های او مشخص نشده ب نظر شما نیاز ب عمل دارد یا نه؟
    در همین سن عمل شود یا بزرگتر شود سم او؟
    با قرص هم امکان دارد خوب شود با نه؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۰ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      حتما بایستی بررسی بیشتری شود و اگر عمل برای بیضه نیاز اشد زودتر انجام شود
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وادب و احترام وخسته نباشید خدمت آقای دکتر جباری
    آقای دکتر من 30ساله هستم و یک زگیل از دوران کودکی در قسمت پوست کنار آلت تناسلی در بالا دارم چند مدتی است احساس میکنم که این زگیل کمی بزرگتر شده است ودکتر پوست هم رفته ام که ایشان گفتند باید لیزر کنم البته یه دارویی هم معرفی کردند بنام varumal اگر اشتباه نکنم وگفتند داروی های دیگر اثری ندارد ونواحی زگیل را لکه دار میکنند واین داروی هم اصلا پیدا نمیشود من چندین داروخانه رفته ام . و از لیزر هم به شدت استرس دارم لذا از شما دکتر عزیز کمک خواستم تا راهی نشانم دهید .چند روزیست دائما در نگرانی و استرس هستم .از لطف شما ممنون و سپاسگزارم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      لیزر یک روش کاملا شیک، تمیز، بی خطر، موثر و سریع هست. بهتره به پزشک خود اعتماد و همین راه راپیش بگیرید
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    میخواستم بدونم اگه فاصله لگن 7 سانتیمتر باشه میشه الت رو بزرگ کرد ی چون من این مشکل رو دارم و بگفته دکترا باید لگنم رو عمل کنم که وتا امروز دکترها میگن نمیه لگن رو عمل کرد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      نزدیک کردن لگین باعث افزایش سایز آلت می شود در غیر اینصورت راهی ندارد
  • تصویر کاربر اسماعیلی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید.دو روز پیش سوالی شد در مورد رفعه پیچ خوردگی و انحنای الت و عدم خروج اسپرم با جهش و ....که فرموده بودید عکس الت در حالت نعوذ ارسال شود.که با توجه به فرموده جنابعالی بنده عکسها رو بدلیل اینکه از سایت فقط یه عکس قابل ارسال می باشد به ایمیلتان ارسال نموده ام
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      این عکس که کاملا طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط