اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

۱) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

۲) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (۹۲ تا ۱۰۰ درصد رضایت مندی در بیمار و ۹۱ تا ۹۵ درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (107 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    سلام حدود ۳ ماهه که این ضایعات بر روی پوست بیضه و کشاله رانم زده بعد دوسه هفته خوب میشه و جای دیگه میزنه بعضی هاشم اصلا خوب نشده از ابتدا الان تعداش بیشتر شده حدود ۲۰ عدد تست hpv دادم با ریسک بالا منفی بود آرمایشگاه نیلو ویک آزمایشگاه دیگه hpv57 مثبت بود
    احتمال مولوسکوم هست ؟
    وقتی فشار میدم از بعضی هاش یه ماده پنیری شکل سفید میاد بیرون

    اگر مولوسکومه درمانش چیه
    خدمت برسم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام بله این ضایعات مولوسکوم هستند. مولوسکوم که نام کاملش (مولوسکوم کنتاژیوزوم) می باشد یک بیماری پوستی ویروسی است و به شکل دانه‌های ریز نرم و محکم به رنگ‌های سفید یا صورتی و بصورت تکی یا گروهی ممکن است روی پوست ظاهر گردد.این بیماری در حالت معمول خود به خود طی چند هفته یا ۶ ماه تا یکسال ظاهر شده و ناپدید می‌شود هرچند ممکن است در برخی افراد به مدت بالای ۴ سال هم در پوست آن‌ها باقی بماند. این ویروس از طریق تماس مستقیم منتشر می شود ولی با تماس جنسی هم می‌تواند گسترش یابد و در افراد با سیستم های ایمنی در معرض خطر هم هم ممکن است رخ دهد. مولوسکوم‌ کنتاژیوزوم‌ می‌تواند از طریق خاراندن یا مالش یا اصلاح با تیغ و لیف زدن و حوله کشیدن بر روی ضایعات منتقل و یا در خود فرد منتشر شود. این بیماری پوستی بواسطه‌ لمس کردن و در تماس بودن با پوست آلوده منتقل می‌شود و قدرت سرایت یافتن آن بسیار بالاست بطوری‌که حتی اگر فرد سالم با حوله، لباس‌ها و حتی اسباب بازی‌های شخص مبتلا در ارتباط باشد، امکان ظاهر شدن دانه‌های مولوسکوم  بر بدن وی نیز وجود دارد. بهترین درمان لیزر می باشد ولی از طریق فریز ضایعه (کرایو تراپی) و یااستفاده از اسید سالیسیلیک هم نیز می توان درمان کرد.

  • تصویر کاربر میلاد شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 2630 مشاهده پرسش
    سلام من ۳۰ سالمه در مدت ۲۰ ثانیه دخول انزالم صورت میگیرد الان تناسلیم ۱۲سانت است باید چکار کنم
    برای تقویت اسپرم چه راهی رو پیشنهاد میدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      سایز آلت نرمال هست. برای تقویت اسپرم می توانید کپسول "سلن پلاس" روزی یک عدد بخورید. زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    حدودا یه 4 ماهی هست که اطراف کلاهک آلتم یه سری دونه هایی شبیه پرز قالی زده(فک کنم ب این بیماری پاپول مرواریدی میگن) که حس میکنم روز ب روزم داره زیادتر میشه
    8روز پیش رفتم دکتر که برام محلول درمان میچخه و زیگل که بهش فک کنم میگن اسید سیلیک و چندتا بسته قرص ایموستیم تجویز کرد. تو این 8 روز که استفاده کردم چیز خاصی ندیدم. میخواستم از شما درخواست کنم برا از بین بردن کامل اینها باید چیکار کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)
      فرستادم
    3. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)
      فرستادم
    4. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)
      عکسش اینه
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام این ها پاپول های مرواریدی هستند. پاپول های مرواریدی برجستگی های کوچک سفیید، گنبدی شکل یا رشته ای هستند که در تاج کلاهک آلت بصورت تجمعی در کنار هم قرار دارند. این پاپول ها شایع بوده و در ۱۴ تا ۴۸ درصد جوانان در دوره ی بعد از بلوغ دیده می شود. این ضایعات خوش خیم بوده و معمولا نیازی به درمان ندارد و ماهیت آن آنژیوفیبروما می باشد. اگر فردی تمایل به درمان داشته باشد یکی از روش های موثر درمانی لیزر CO2 است.

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر نیکو شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 744 مشاهده پرسش
    سلام دکتر پدر من ۴۹ سالش هست سرطان مثانه داره ۳ بار هم تی یو آر انجام دادن الان نتیجه سی تی اسکن گویا به دیواره هم زده، ایا با همون برداشتن توده قابل درمان من میخوام شما عملش کنین کدوم بیمارستان انجام میدین کمکم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      بستگی به جواب پاتولوژی دارد و اگر به این نتیجه برسیم که به لایه های زیرین دیواره مثانه رسید نیاز به جراحی و برداشتن کامل مثانه هست. توصیه می کنم پیش دکتر نیک فلاح بیمارستان مهر بوید

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید مدت دو ماهه دو تا دانه سر سفید برجسته مثل جوش ولی بدون ترشح زیر کلاهک الت تناسلیم پیدا شده کمی خارش داره و روی انتهای تنه التم هم دانه هایی وجود داره مثل جای مو دارای کمی خارش نگرانم زگیل باشه .ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام این زائده ها غدد فوردایس هستند که بافت طبیعی پوست ناحیه تناسلی بوده و قابل برطرف شدن نیستند.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر یونس شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    سلام.امادکتر توی سایتهای مختلف درباره استخدام در سپاه نوشتن که افرادی که خودارضایی میکنن رد میشن. پس از کجا میفهمن؟؟؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعید می دانم ین مطلب صحت داشته باشد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2321 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید. یه سوال دارم ازتون اینکه آیا برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی میشه؟؟؟؟ آقای دکتر خیلی نگرانم.اندازه آلت من درحالت عادی ۵تا۶٫۵ سانته ودر حالت نعوظ بین ۱۲ تا۱۲٫۵ سانته.ازنظره خودم کوچیکه.اعتماد به نفسمو آورده پایین. من قبلا خودارضایی میکردم الان حدوده ۱ ماهه که ترک کردم آیا قبول میشم؟؟؟ اگه میشه بگید روش معاینه شون چه جوریه.ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی نمی شود
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1069 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما جنای آقای دکتر جباری.آلتم در حالت خوابیده 9سانته و در حالت نعوظ 18 سانت.میدونم نسبت به خیلی ها دارای سایز خوبی هستم اما چون بدنسازی کار میکنم نمیخوام آلتم نسبت به اندامم کوچک باشه.برای بزرگتر کردنش چیکار میتونم بکنم.سوال دیگه من اینه که بازیگران فیلمهای سکس چطور آلت هایی به اون اندازه دارن؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی روی افزایش سایز آلت تاثیر ندارد ضمن اینکه راه مطلوب و رضایت بخش و قطعی و همچنین بدون عارضه ای برای افزایش سایز آلت وجود ندارد روش های کششی مثل وکیوم و روش های جراحی وجود دارند اما هر کدام معایب و بعضا عوارضی دارند و در نهایت رضایت فرد را جلب نمی کنند. لذا این روش ها برا ی افرادی که سایز نرمالی دارند توصیه نمی شود. در فیلم ها همین سایز آلت شان ژنتیکی و ارثی است و جراحی نشده اند. بدیهی است در فیلم های پورنو از فردی استفاده می شود که اندام تناسلی بزرگی داشته باشند
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط