اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

۱) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

۲) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (۹۲ تا ۱۰۰ درصد رضایت مندی در بیمار و ۹۱ تا ۹۵ درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (107 امتیاز)
  • تصویر کاربر پگاه پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید، به تازگی رو لبم دونه های سفید دیدم می‌خواستم بدونم چی هستن؟ امکان داره زگیل باشن؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام

      طبیعیند و زگیل نیستند

  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام، آقای دکتر من 38 سالمه، هفده ساله ازدواج کردم و یه پسر چهارده ساله دارم،من مطالب سایت رو مطالعه کردم دچار یه نگرانی شدم، من بیست سال پیش قبل از ازدواجم رابطه دهانی در حد یکی دو بار داشتم، نمیدونم طرف مقابل زگیل داشت یا نه، ظاهرا که سالم بود، میخواستم بدونم آیا پس از گذشت بیست سال من هنوز باید نگران وارت دهانی و سرطان دهان باشم یا خیر؟ با توجه به اینکه من توی مدتی که ازدواج کردم با همسرم رابطه دهانی هم داشتم و تا الان خدا رو شکر سالمیم، چند سال دیگه باید منتظر باشم تا مطمین بشم دهانم آلوده شده یا نه؟ من پاپ اسمیر وتست hpv از دهانه رحم دادم و منفی بود هر دو تاش.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام

      خیر نیازی نیست نگران بیماری خاصی از این بابت باشید

    2. تصویر کاربر فاطمه جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر یعنی دیگه خیالم راحت باشه و مطمین باشم که دهانم آلوده نشده، چون من دچار ترس شدم و همش تو دهانمو بررسی میکنم، دکتر جان اگه قرار بود زگیل بزنه تا الان زده بود دیگه درسته؟ خیلی نگرانم، لطفا کمکم کنین.
    3. تصویر کاربر فاطمه جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر من دیگه خیالم راحت باشه و مطمین باشم که دهانم آلوده نشده، اگه آلوده شده بود تا الان خودشو نشون میداد، درسته؟ من خیلی نگرانم، میترسم در آینده مشکلی پیش بیاد برام.
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      در پزشکی نمیشه قطعی در مورد موضوعی صحبت کرد ولی اصولا اگر مشکلی بود در این مدت خودش رو نشان می داد ضمن اینکه معلوم نیست پارتنر شما در آزمان مشکل HPV داشته است یا خیر لذا نگرانی و دغده بجز اینکه زندگی شما را خراب کند حاصل دیگری نخواهد داشت 

    5. تصویر کاربر فاطمه جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)
      اینکه میگین نمیشه قطعی نظر داد یعنی اینکه ممکنه هر زمان من دچار سرطان دهان بشم، چند سال دیگه بگذره که من خیالم راحت بشه و بتونم نفس بکشم؟ این زگیل مگه مثل زگیل دهانه رحم نیست که تا بیست سال بعدش معلوم میشه؟ یعنی تا آخر عم نگران باید باشم
    6. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۲ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      هر لحظه همه ما ممکنه به سرطانی مبتلا بشویم لذا به نظرم نگرانی شما بی مورد است

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر علی123 پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 736 مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر
    بیمار شما هستم.34 ساله مرد.به دلیل مشکوک بودن به hpv و داشتن چندین زگیل تناسلی در ناحیه الت و مقعد 20 روز پیش خدمت رسیدم و درمان با لیزر انجام شد و تقریبا پاک سازی انجام شد.
    من 10 ساله ازدواج کردم و قبل از ازدواج هم رابطه جنسی نداشتم.و پس از ازواج به غیر از همسرم با یک خانم دیگه رابطه دارم..در هر دو هم بدون محافظ.از هر دو نفر درخواست کردم ازمایش پاپ اسمیر و hpv بدن.نتایج هر دو نفر نگتیو بوده.2 تا سوال؟1 من چجوری مبتلا شدم؟2من که با هر دو نفر بدون محافظ رابطه داشتم چرا هیچ کدوم مبتلا نشدن؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      2 تا سوال؟1 من چجوری مبتلا شدم؟...............................نمیدونم
      2من که با هر دو نفر بدون محافظ رابطه داشتم چرا هیچ کدوم مبتلا نشدن؟..............................مبتلا شدند آزمایش را از دهانه رحم می گیرند و منفی شدن بدین معنی است که دهانه رحم مبتلا نشده نه اینکه خود فرد مبتلا نشده

  • تصویر کاربر بهادر پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خیلی معذرت میخوام بنده حدود 6 7 ماه فهمیدم دانه های خیلی ریزی که فقط با چراغ دیده میشه دوره کلاهک الت هستش دکترم رفتم نمونه برداری کردن هیچ یک از تیپ های زیگیل رو در ازمایش نیس و همگی منفی هستن ولی دکتر میگوید که زگیل هستش میتونین کمک کنینن لطفا 29 سالمه 2 سال هم هست رابطه نداشتم خودشم اون کسی که رابطه داشتم نامزد سابقم بود که سالم بود چه تقویتی برای بدنم بکنم چه قرص بخورم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام

      این ها بافت طبیعی هستند و بیماری یا زگی نیستند

  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    با سلام. آیا عکس ارسالی زگیل هستن؟ ۶ ماه پیش آزمایش دادم منفی بود. الان شک دارم که خطا داشته آزمایش یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام

      بله زگیل هستند

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر یونس شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    سلام.امادکتر توی سایتهای مختلف درباره استخدام در سپاه نوشتن که افرادی که خودارضایی میکنن رد میشن. پس از کجا میفهمن؟؟؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعید می دانم ین مطلب صحت داشته باشد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2332 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید. یه سوال دارم ازتون اینکه آیا برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی میشه؟؟؟؟ آقای دکتر خیلی نگرانم.اندازه آلت من درحالت عادی ۵تا۶٫۵ سانته ودر حالت نعوظ بین ۱۲ تا۱۲٫۵ سانته.ازنظره خودم کوچیکه.اعتماد به نفسمو آورده پایین. من قبلا خودارضایی میکردم الان حدوده ۱ ماهه که ترک کردم آیا قبول میشم؟؟؟ اگه میشه بگید روش معاینه شون چه جوریه.ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی نمی شود
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1073 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما جنای آقای دکتر جباری.آلتم در حالت خوابیده 9سانته و در حالت نعوظ 18 سانت.میدونم نسبت به خیلی ها دارای سایز خوبی هستم اما چون بدنسازی کار میکنم نمیخوام آلتم نسبت به اندامم کوچک باشه.برای بزرگتر کردنش چیکار میتونم بکنم.سوال دیگه من اینه که بازیگران فیلمهای سکس چطور آلت هایی به اون اندازه دارن؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی روی افزایش سایز آلت تاثیر ندارد ضمن اینکه راه مطلوب و رضایت بخش و قطعی و همچنین بدون عارضه ای برای افزایش سایز آلت وجود ندارد روش های کششی مثل وکیوم و روش های جراحی وجود دارند اما هر کدام معایب و بعضا عوارضی دارند و در نهایت رضایت فرد را جلب نمی کنند. لذا این روش ها برا ی افرادی که سایز نرمالی دارند توصیه نمی شود. در فیلم ها همین سایز آلت شان ژنتیکی و ارثی است و جراحی نشده اند. بدیهی است در فیلم های پورنو از فردی استفاده می شود که اندام تناسلی بزرگی داشته باشند
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط