اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

۱) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

۲) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (۹۲ تا ۱۰۰ درصد رضایت مندی در بیمار و ۹۱ تا ۹۵ درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (107 امتیاز)
  • تصویر کاربر اصغر پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    بنده 35 سال سن دارم.بیضه چپم واریس مختصری دارد اما بیضه چپم تحلیل رفته وکوچک شده چه اقدامی باید کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      در ابتدا سونوگرافی از بیضه ها و آزمایش اسپرم انجام دهید.
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 189 مشاهده پرسش
    سلام آقا دکتر،من رفتم پیش دکترم برام آزمایش نوشت و جواب آزمایش دید گفت مشکلی نیست،بعد گفت زگیل تناسلی گفت با ی جلسه لیزر رفع میشه میخواستم بدونم لیزر ضرر نداره میترسم لیزر کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      لیزر بهترین روش هست و هیچ ضرری ندارد
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    3 ماهه متوجه ابتلا به اچ وی شدم و اولین بار خدمت شما رسیدم ولی مسیرم دور بود که نتونستم مراجعم رو ادامه بدم و تشخیص شما از معاینه زیر آلت، زگیل بود. آلدر بهم دادین و قرص تقویتی immunace.
    بعد به پزشکی در نزدیکی محل سکونتم مراجعه کردم و تا الان 2 مرتبه کرایو کردم و زگیل نمایان در آلت ندارم، شاید دو تا دونه خیلی ریز که فک کنم باید مراجعه رو ادامه و کرایو کنم؟!
    چند روزی احساس حساس شدن زبونم رو داشتم که چون ترشیجات زیاد میخورم اولش مهم نبود ولی امروز یکی از پرزهای زبونم تیره شده و به نظرم اومد که ممکنه زگیل باشه!
    مرحله اول و دوم واکسن رو هم زدم!
    رابطه دهانی نداشتم!!
    کلا چند ماهه که رابطه جنسی ندارم، از 3 ماه قبل از مراجعه به شما!!!
    مهم‌ترین نگرانیم‌ اینه که:
    من با پسر 4 سالم زندگی میکنم، سرویس بهداشتیم رو جدا کردم!، لباسهاش رو جدا میشورم و سعی میکنم حداکثر رعایت رو در نظافت داشته باشم، ولی حمام رو با هم میریم با رعایت کامل بهداشت البته.
    چند سوال؛
    1- حالا اگر زگیل دهانی هم داشته باشم یا
    نداشته باشم، ممکنه پسرم بگیره؟!
    2-با توجه به دوره درمانی که عرض کرد، ممکنه الان زگیل دهانی داشته باشم؟
    3- درمانش همون کرایو است؟
    4- از بوسیدن بچم منتقل میشه؟
    5- میشه الان به پسرم واکسن گارداسیل یا چیز دیگه‌ای بزنم؟
    6- به نظرم بعد از واکسن مرحله اول، چندین روز پوست کل بدنم خیلی خارش داشت که رفع شد و شایدبعد از مرحله دوم هم چند روز!، طبیعیه؟
    8- آیا ممکنه بیماری مقاربتی دیگه‌ای داشته
    باشم؟
    ببخشید زیاد پرسیدم، لطفا راهنمایی بفرمایید🙏
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      1- حالا اگر زگیل دهانی هم داشته باشم یا
      نداشته باشم، ممکنه پسرم بگیره؟!.......خیر
      2-با توجه به دوره درمانی که عرض کرد، ممکنه الان زگیل دهانی داشته باشم؟........خیر
      3- درمانش همون کرایو است؟........هم لیزر و هم کرایو
      4- از بوسیدن بچم منتقل میشه؟...... خیر
      5- میشه الان به پسرم واکسن گارداسیل یا چیز دیگه‌ای بزنم؟.......خیر
      6- به نظرم بعد از واکسن مرحله اول، چندین روز پوست کل بدنم خیلی خارش داشت که رفع شد و شایدبعد از مرحله دوم هم چند روز!، طبیعیه؟.......آلرژی دارید به واکسن احتمالا
      8- آیا ممکنه بیماری مقاربتی دیگه‌ای داشته
      باشم؟.........بله
  • تصویر کاربر مهدي پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 198 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسري هستم ٣٠ ساله و تا بحال رابطه جنسي نداشتم
    با ديدن تصاوير پورن احساس برانگيختگي الت ندارم و مي ترسم اين مورد مشكل ساز بشه برام
    ميخواستم ببينم چطور ميشه بدون استرس به نعوظ وارد رابطه شد
    ممنون و اينكه ايا من مشكلي دارم يا شايد چون تجربه نكردم اينطور شده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      غالبا بدلیل استرس و عدم تجربه ی سکس می باشد بیوژه اگر در گذشته یا حال نعوظ صبحگاهی را تجربه کرده باشید.
  • تصویر کاربر رها پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید آقای دکتر .من چند وقت پیش رفتم آرایشگاه تیغ برام استفاده کرد ..نمیدونم تیغ تازه بود یا قبلا استفاده شده بود..همش نگرانم ایدز گرفته باشم..همچین چیزی ممکنه که از طریق تیغ ایدز گرفته باشم؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      اگر خراش و خونریزی رخ نداده باشد امکانش نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر یونس شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    سلام.امادکتر توی سایتهای مختلف درباره استخدام در سپاه نوشتن که افرادی که خودارضایی میکنن رد میشن. پس از کجا میفهمن؟؟؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعید می دانم ین مطلب صحت داشته باشد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2333 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید. یه سوال دارم ازتون اینکه آیا برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی میشه؟؟؟؟ آقای دکتر خیلی نگرانم.اندازه آلت من درحالت عادی ۵تا۶٫۵ سانته ودر حالت نعوظ بین ۱۲ تا۱۲٫۵ سانته.ازنظره خودم کوچیکه.اعتماد به نفسمو آورده پایین. من قبلا خودارضایی میکردم الان حدوده ۱ ماهه که ترک کردم آیا قبول میشم؟؟؟ اگه میشه بگید روش معاینه شون چه جوریه.ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی نمی شود
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1075 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما جنای آقای دکتر جباری.آلتم در حالت خوابیده 9سانته و در حالت نعوظ 18 سانت.میدونم نسبت به خیلی ها دارای سایز خوبی هستم اما چون بدنسازی کار میکنم نمیخوام آلتم نسبت به اندامم کوچک باشه.برای بزرگتر کردنش چیکار میتونم بکنم.سوال دیگه من اینه که بازیگران فیلمهای سکس چطور آلت هایی به اون اندازه دارن؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی روی افزایش سایز آلت تاثیر ندارد ضمن اینکه راه مطلوب و رضایت بخش و قطعی و همچنین بدون عارضه ای برای افزایش سایز آلت وجود ندارد روش های کششی مثل وکیوم و روش های جراحی وجود دارند اما هر کدام معایب و بعضا عوارضی دارند و در نهایت رضایت فرد را جلب نمی کنند. لذا این روش ها برا ی افرادی که سایز نرمالی دارند توصیه نمی شود. در فیلم ها همین سایز آلت شان ژنتیکی و ارثی است و جراحی نشده اند. بدیهی است در فیلم های پورنو از فردی استفاده می شود که اندام تناسلی بزرگی داشته باشند
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط