اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (107 امتیاز)
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بخشید من حدود یک ماه هست که مشکل نعوظ پیدا کردم یعنی یاآلتم سفت نمیشه یا اینکه تا سفت میشه بعدازچندثانیه دوباره شل میشه.
    من یه توضیحی بدم خدمتتون که دکتری که بعلت مشکل تشنج تحت نظرش هستمم گفته میبایتسی روزی 2تا قرص تگرتول 400 مصرف کنم البته من تا حدود سه ما پیش قرصم منظم مصرف نمیکردم حتی خیلی وقتا نمیخوردم ولی چون 3 ماه پیش تشنج کردم مجبورشدم ازاون موقع هرروزمنظم قرصم بخورم.
    من تا قبل از یک ماه پیش به هیج وجه این مشکل نداشتم وواقعاراضی بودم بدون اینکه قرص سفت کننده بخورم ولی حدودا ازیک ماه پیش این مشکل عدم نعوظ برام پیش اومده .
    لطفا میشه راهنمایی کنید من چیکارباید بکنم ؟
    آیا مشکل من بخاطر مصرف تگرتول یا چیزدیگه ای هست.
    ضمننا قند وکلسترولم اوکی هست.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام
      از عوارض تگرتول می تواند کاهش توان جنسی باشد و میشه با مصرف نصف قرص سیلدنافیل 50 یکساعات قبل از سکس توان جنسی را بهتر کرد

  • تصویر کاربر عرفان چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    زمانی که فاصله بین انزال هام24ساعت یا کمتر باشه و همچنین خودم از لحاظ روانی آرامش بیشتری داشته باشم زمان انزالم معمولا (10_20)دقیقه طول ميکشه یک سره و بدون وقفه...
    اما هرچی فاصله بین انزال هام بیشتر بشه،مثلا اگر یه انزال الان داشته باشم و بعد48يا 72ساعت مجددا انزال داشته باشم اون وقت زمان انزالم معمولا کمتر از 3تا5دقيقه میشه و به ندرت پیش میاد که بیش از5دقيقه طول بکشه
    (این زمان ها رو به صورت خودارضايي بدست آوردم نه با سکس)
    با این شرایط
    1_ آیا من زود انزالی دارم؟ یا اینکه طبیعیه؟
    2_زود انزالی ذاتيه؟یا نه با وجود استرس و هیجانات زیاد و فاصله طولانی بین انزال ها ممکنه هر کسی زود انزالی رو تجربه کنه؟
    با تشکر🌹
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      احتمالا نوع خفیف دارید. معمولا ارثیه و استرس نیز تشدید می کند و با طولانی شدن فواصل سکس نیز تشدید می شود.

  • تصویر کاربر Ali پنجشنبه ۲۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    احتمال سرطان بیضه در 17 سالگی وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      بله

    2. تصویر کاربر Ali چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر
      من هر دوتا بیضه ام احساس می کنم سفت شده به نظرتان دلیل اش چی می تواند باشد
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

    4. تصویر کاربر Ali چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      دلایل کلی سفتی بیضه چیه
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۲ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سرطان

      عفونت

      هیدروسل

      توهم

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر قرقی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 765 مشاهده پرسش
    سلام من دور آلتم با متر خیاطی 15 هست و طولش 16 ، تا حالا با هر کی رابطه داشتم اذیت شده و ترکم کرده،،جوری ک نگران برقراری هر نوع رابطه هستم و حتی نگران ازدواج!بنظر شما من چیکار کنم؟؟زود انزال هم هستم حدود 5 تا 10 دقیقه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام
      برای سایز آلت کاری نمیشه کرد. زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    جناب دکتربنده چندساله ک تکررادراردارم یکبارهم رابطه جنسی آنال داشتم وخودارضایی زیاد،تشخیص التهاب پروستات دادمتخصص،اوکسی بوتینین،اوفلوکساسین،لوفلوکساسین،سیپروفلوکساسین،تاوانکس وملوکسیام روهرکدوم روطی یک دوره 1ماهه مصرف کردم ولی هیچکدوم اثری نداشت،باتوجه ب عدم تأثیراین داروهاالتهاب پروستات ندارم؟؟؟وسوال دوم،التهاب پروستات برگشت پذیره؟ ضمن سپاس ازشما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام
      جناب دکتربنده چندساله ک تکررادراردارم یکبارهم رابطه جنسی آنال داشتم وخودارضایی زیاد،تشخیص التهاب پروستات دادمتخصص،اوکسی بوتینین، اوفلوکساسین، لوفلوکساسین،سیپروفلوکساسین،تاوانکس وملوکسیام روهرکدوم روطی یک دوره 1ماهه مصرف کردم ولی هیچکدوم اثری نداشت،باتوجه ب عدم تأثیراین داروهاالتهاب پروستات ندارم؟؟؟...........................احتمالا ندارید
      وسوال دوم،التهاب پروستات برگشت پذیره؟..................................امکانش هست

    2. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      جناب اینکه بعدازتحریک جنسی ادرارخوب نمیاد،باریکه وکج وبعدازانزال هم ادرارخوب تخلیه نمیشه وانحراف داره نرماله
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      اگر فقط در این زمان هاست ایرادی ندارد و قابل چشم پوشی است

    4. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      دومورددیگه م اگه اجازه بدیدبپرسم،اول اینکه ادرارمن وقتی غلیظه ب خوبی وبافشارتخلیه نمیشه علتش چیه وتوی همه آقایون اینه؟
      بعداینکه احساس ادراروبنده بیشتر توی مجرام احساس میکنم خصوصابعدازدفع مدفوع علتشواگه بگیدبینهایت سپاسگذارم
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      توی همه نه ولی در برخی اینطوره

      استبراء کنید 

    6. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
      دربرابرتکررناشی ازمثانه نوروژنیک اسپاستیک بایدمقاومت کردوفاصله دفع روزیادکردیااینکه ن بایدرفت ودفع کرد حتی اگه ۱ساعت بعدش باشه؟؟؟
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      باید مقاومت کرد تا بتدریج حجم مثانه بیشتر شود

    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر یونس شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    سلام.امادکتر توی سایتهای مختلف درباره استخدام در سپاه نوشتن که افرادی که خودارضایی میکنن رد میشن. پس از کجا میفهمن؟؟؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعید می دانم ین مطلب صحت داشته باشد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2333 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید. یه سوال دارم ازتون اینکه آیا برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی میشه؟؟؟؟ آقای دکتر خیلی نگرانم.اندازه آلت من درحالت عادی ۵تا۶٫۵ سانته ودر حالت نعوظ بین ۱۲ تا۱۲٫۵ سانته.ازنظره خودم کوچیکه.اعتماد به نفسمو آورده پایین. من قبلا خودارضایی میکردم الان حدوده ۱ ماهه که ترک کردم آیا قبول میشم؟؟؟ اگه میشه بگید روش معاینه شون چه جوریه.ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی نمی شود
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1078 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما جنای آقای دکتر جباری.آلتم در حالت خوابیده 9سانته و در حالت نعوظ 18 سانت.میدونم نسبت به خیلی ها دارای سایز خوبی هستم اما چون بدنسازی کار میکنم نمیخوام آلتم نسبت به اندامم کوچک باشه.برای بزرگتر کردنش چیکار میتونم بکنم.سوال دیگه من اینه که بازیگران فیلمهای سکس چطور آلت هایی به اون اندازه دارن؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی روی افزایش سایز آلت تاثیر ندارد ضمن اینکه راه مطلوب و رضایت بخش و قطعی و همچنین بدون عارضه ای برای افزایش سایز آلت وجود ندارد روش های کششی مثل وکیوم و روش های جراحی وجود دارند اما هر کدام معایب و بعضا عوارضی دارند و در نهایت رضایت فرد را جلب نمی کنند. لذا این روش ها برا ی افرادی که سایز نرمالی دارند توصیه نمی شود. در فیلم ها همین سایز آلت شان ژنتیکی و ارثی است و جراحی نشده اند. بدیهی است در فیلم های پورنو از فردی استفاده می شود که اندام تناسلی بزرگی داشته باشند
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط