سرطان پروستات و رابطه ی زناشویی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله قصد داریم به تاثیرات سرطان پروستات و رابطه ی زناشویی بپردازیم. درمان سرطان خصوصا درمان سرطان پروستات میتواند از جوانب مختلفی بر زندگی افراد تاثیر گذاشته خصوصا زندگی جنسی. زیرا فعالیت و توانایی برقراری رابطه ی جنسی به عوامل جسمی و روحی زیادی بستگی دارد که قطعا در پروسه ی درمان سرطان پروستات، تحت تاثیر قرار میگیرند. اما این پایان راه نیست. هنگامی که فرد از نظر جنسی تحریک می شود، مغز پیام هایی را به اعصاب آلت تناسلی ارسال می کند.

سپس، اعصاب با افزایش جریان خون رونده به آلت تناسلی سبب سفت شدن آن می شوند. هر عاملی که در عملکرد اعصاب، جریان خون یا میل جنسی تداخل کند، می تواند دستیابی یا حفظ نعوظ را دشوار کند. این وضعیت با نام اختلال نعوظ یا ناتوانی جنسی شناخته می شود. بسیاری از مردان به مشکلات نعوظ مبتلا شده و احتمال بروز این مشکل همگام با افزایش سن بیشتر نیز می شود.

درمان بی میلی و/یا کم توانی جنسی

سرطان پروستات و رابطه زناشویی

در رابطه با تاثیر پروستات در زناشویی باید گفت که سرطان پروستات می تواند زندگی جنسی افراد را از نظر ذهنی، جسمی و عاطفی تحت تاثیر قرار دهد. در ادامه به شرح هر کدام و درمان ان خواهیم پرداخت:

 1_ آثار سرطان پروستات بر ذهن

دانستن ابتلای خود به سرطان می تواند سبب ناراحتی یا اضطراب شده و احساسات فرد را نسبت به رابطه جنسی تغییر دهد.

  2_ عوارض جسمانی سرطان پروستات

روش های درمانی مخصوصا جراحی ممکن است به اعصاب و جریان خون مورد نیاز برای دستیابی به نعوظ آسیب برساند. درمان هورمونی نیز بر میل جنسی فرد تاثیرگذار خواهد بود.

3_ رابطه عاطفی

 مبارزه با سرطان بعلت مشکلات روحی و جسمی که برای فرد ایجاد می کند، می تواند نزدیکی افراد در رابطه عاطفی را دست خوش تغییر قرار داده یا بیمار را از شروع یک رابطه جدید منصرف کند.

درمان سرطان پروستات چگونه بر رابطه جنسی اثر میگذارد؟

برخی درمان های سرطان پروستات می توانند به اعصاب و عروق خونی مورد نیاز برای نعوظ آسیب برسانند. از جمله این درمان ها می توان به جراحی، پرتو درمانی با منبع خارجی، براکی تراپی، سونوگرافی متمرکز شدت بالا و کرایو تراپی (سرما درمانی) اشاره کرد. 

درمان هورمونی می تواند میل به رابطه جنسی را کاهش داده و عدم فعالیت آلت تناسلی نیز به تداخل در عملکرد مناسب آن منجر می شود. این گونه است که سرطان پروستات و رابطه ی زناشویی ارتباط مستقیمی باهم پیدا میکنند.

سوالات رایج در رابطه با سرطان پروستات:

بیماری های زمینه ای که باعث اختلال نعوظ می شوند.

بیماری های دیگر نیز می توانند سبب بروز مشکلات نعوظ شوند که از جمله آن ها می توان موارد زیر را نام برد:

درمان عدم نعوظ الت

درمان های مختلفی وجود دارند که هر کدام دارای عملکردی متفاوتی هستند. بسته به مشکل زمینه ای و میزان اسیب، میتوانید درمان مناسبی را از بین موارد زیر انتخاب کنید:

بیماری های زمینه ای که باعث اختلال نعوظ می شوند.

1_ درمان دارویی اختلال نعوظ

گروهی از دارو ها به نام مهار کننده های فسفو دی استراز نوع 5، می توانند در رفع مشکلات نعوظ به مردان کمک کنند. در پایین چند نمونه از این دارو ها بیان شده است:

عملکرد این قرص ها پس از گذشت 30 تا 60 دقیقه و تنها در زمان تحریک جنسی نمایان خواهد شد. سیلدنافیل، آوانافیل و واردنافیل را می توان در زمان نیاز مصرف کرد. مدت زمان اثر این دارو ها 4 تا 6 و واردنافیل 8 ساعت است. مدت زمان اثر تادالافیل 36 ساعت بوده و آزادی بیشتری را به افراد می دهد. 

همچنین، امکان دارد پزشک مقادیر کمتر (5 میلی گرم) قرص تادالافیل را به صورت روزانه تجویز کند. افراد باید از مصرف این دسته دارویی به همراه دارو های نیترات خودداری کنند. نیترات ها معمولا جهت درمان مشکلات قلبی و تولید برخی دارو های تفریحی (غیر مجاز) به کار می روند. در صورت ابتلا به مشکلات قلبی یا مصرف نیترات باید تجویز دیگر روش های درمانی را از پزشک خود درخواست کرد.

2_ داروهای تزریقی برای درمان عدم نعوظ

اختلال نعوظ با دارو های تزریقی نیز درمان می شود. از جمله این دارو ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

شنیدن نام تزریق ممکن است ناامید کننده به نظر رسد، اما تجربه ی بسیاری از مردان، در استفاده از این دارو ها را چندان بد و دردناک نبوده است. 

📢پزشک یا پرستار نحوه تزریق دارو به دیواره آلت را به بیمار آموزش خواهد داد. 

 

درمان عدم نعوظ

سوزن به کار رفته در این تزریق بسیار نازک خواهد بود. این دارو سبب پر شدن آلت تناسلی از خون و دستیابی به نعوظ ظرف مدت 5 تا 10 دقیقه می شود. نعوظ به دست آمده تا یک ساعت پایداری خواهد داشت.

 3_ پلت ها و پماد های درمان عدم نعوظ در مردان

انوع پلت و پماد داروی آلپروستادیل با نام های موس و ویتاروس در بازار موجود هستند. این موارد عملکردی همچون دارو های تزریقی نداشته اما در صورت عدم تمایل به تزریق جایگزین های مناسبی هستند. داروی پلت یا پماد با استفاده از یک اپلیکاتور (ابزار مخصوص) به داخل مجرای آلت وارد می شود. در صورت تمایل به استفاده از پلت، بهتر است میزراه اندکی مرطوب باشد. 

به همین دلیل قبل از مصرف پلت به بیمار توصیه می شود که ادرار خود را دفع کنند. میزراه، مجرایی است که ادرار را از مثانه به بیرون از بدن هدایت می کند. هر گونه داروی باقی مانده را می توان بر روی آلت مالیده و جهت کمک به جذب دارو آلت را ماساژ داد. 5 تا 10 دقیقه پس از مصرف پلت نعوظ ایجاد شده و تا 1 ساعت ماندگار خواهد بود. شروع اثر پماد می تواند اندکی بیشتر طول بکشد.

4_ پمپ آلت یا وکیوم الت تناسلی

در این روش درمانی با استفاده از یک پمپ مکش و استوانه پلاستیکی جریان خون به سمت آلت تناسلی هدایت شده و نعوظ ایجاد می شود. فرد پس از دستیابی به نعوظ، یک حلقه تنگ کننده به دور پایه آلت تناسلی در انتهای استوانه قرار می دهد تا پس از برداشته شدن پمپ از خروج خون از آلت تناسلی جلوگیری شود. 

دستگاه وکیوم را نباید بیش از 30 دقیقه استفاده کرد. پمپ آلت می تواند روشی مفید جهت دستیابی به نعوظ های مناسب برای دخول باشد. همچنین، در صورت استفاده متداول و فوری این پمپ پس از جراحی می توان طول و قطر آلت تناسلی خود را حفظ کرد.

5_ پروتز آلت تناسلی یا ایمپلنت 

در این روش با استفاده از جراحی یک ایمپلنت در داخل آلت تناسلی مردانه قرار داده می شود. 

در حالی که این روش ممکن است اندکی ترسناک به نظر رسد اما در صورت شکست دیگر روش های درمانی، می تواند گزینه مناسبی برای درمان باشد. ایمپلنت ها دارای 2 نوع هستند:

درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی یا ایمپلنت

1_ ایمپلنت های نیمه سخت آلت را در همه حال مستقیم نگه داشته اما در صورت عدم نیاز می توان آن را به سمت پایین خم کرد.

2_ ایمپلنت های بادی نیز در آلت تناسلی و پمپ آن ها در کیسه بیضه ها جای می گیرد. هنگامی که پمپ فشرده می شود، ایمپلنت پر از آب شده و سبب ایجاد نعوظ می شود. نعوظ بدست آمده تا زمان خالی شدن ایمپلنت از آب پایدار خواهد ماند.

 6_ درمان اختلال نعوظ با هورمون تستوسترون

در فرایند درمان سرطان پروستات اگر دچار اختلال نعوظ شده اید، این امکان وجود دارد که در اثر افت سطح تستوسترون باشد. در چنین حالتی شما می توانید از درمان جایگزینی هورمون تستوسترون استفاده کنید.

7_ سکس درمانی

از آن جایی که دستیابی به نعوظ به افکار و احساسات فرد نیز بستگی دارد رفع هر گونه مشکل یا نگرانی عاطفی نیز می تواند همچون رفع عوامل پزشکی موثر باشد.

دکتر محمد جباری فوق تخصص اورولوژی 

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4/5 - (92 امتیاز)
  • تصویر کاربر هادی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    من در حالت عادی هنگام نعوظ کامل و حس جنسی کامل آلتم به شکمم خیلی نزدیک میشه و به سختی پایین میره یعنی واسم اذیت کنندس ولی وقتی امتحانی اسپری تاخیری میزنم یا حس شهوت 100% ندارم با وجود نعوظ کامل آلتم موازی با بدنم قرار میگیره تقریبا، علت چی میتونه باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      علت انقباض عضلات اطراف الت است که در تحریک شدید رخ می دهد
    2. تصویر کاربر هادی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنونم / درمان چیه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمانی ندارد بجز اینکه در این موارد خود را منقبض نکنید
    4. تصویر کاربر هادی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر آخه خیلی سخته آدم بخواد سکس کنترل شده داشته باشه و سعی کنه بخواد حین سکسس شهوتش رو بیاره پایین یا همش اسپری بزنه و خودش لذتی نبره...آخه من یکمم آلتم به چب منحرفه به چپو بالا میره
      1-من تا حالا سکس نداشتم امکان داره با ازدواج و سکسای بیشتر یا افزایش سن واسم عادی تر شه و این وضع بهیود پیدا کنه؟
      2-تزریق شل کننده ای چیزی وجود نداره که عضلات آلتم انقد منقبض نشه؟
      3-استفاده از اکستندر و وکیوم و ... این چیزا هیچ کمکی نمیتونه کنه؟
      دکتر خواهش میکنم کمکم کن 4 ماه دیگه کنکور ارشد دارم هیچی درس نمیتونم بخونم... خیر از زندگیت ببینی که بی هیچ هزینه ای اینجا ملت رو راهتمایی میکنی
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      همانطور که فرمودید با ازدواج و متعادل شدن میزان شهوت شرایط شما هم بهتر خواهد شد شل کننده ها و اکستندرها اثر ندارند
    6. تصویر کاربر هادی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر عذر میخوام انقد سوال میکنم چون واقعا چند وقتیه این مشکل زندگیم رو مختل کرده و شما تنها کسی بودین که مشکلم رو درک کردین .. این قرصایی که شهوت رو کم میکنه(اسمش رو نمیدونم) کمکی نمیکنه؟
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر هادی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام اگه من بخوام در حد یک سانت آلتم بزرگتر شه اشکال داره از وکیوم یا اکستندر استفاده کنم؟؟ کدوم مناسب تره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      خیر اشکالی ندارد وکیوک بهتره ولی زیاد از حد تحت کشش قرار ندهید
    2. تصویر کاربر هادی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنون جناب دکتر مکانیسم عمل اکستندر و وکیوم فرق میکنه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بله
    4. تصویر کاربر هادی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      آخه من شنیدم وکیوم واسه نعوظ بهتر به کار میره و تاثیری در افزایش اندازه اصلا نداره ولی اکستندر برعکس
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      پس براساس شنیده هات عمل کن
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    سلام.آیا برای جلوگیری از دفع بی اختیار قطره ای منی راه حلی وجود دارد؟(کلومیپرامین فقط از میزان آن کاسته ولی باز وجود دارد).ازدواج کردن آن را از بین می برد؟ تخم کاهو چطور؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      با ازدواج حتما برطرف می شود
  • تصویر کاربر Morteza یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    با سلام آقاي دكتر خيلي ممنون از اينكه به سوالم پاسخ داديد، آرزوي سلامتي و موفقيت براي شما دارم.
    ضايعه ايي روي ايپيديدم چپ هست كه ٤ ميلي متر كه باعث درد شديدو فتق در بيضه ميشه در حالت نشسته ولي در حالت قدم زدن درد كاهش مي يابه،جوري كه من درد را حس ميكنم منشاء درد از جايي است كه ايپيديدم به بيضه متصل است و روي خوده طناب و فتق هم بنظرم بر اثر فشار دروني وجود مياد نميدونم وقتي نشسته هستم چي فشاري روي بيضه مياد كه فك كنم همين نفس كشيدن اينا باشه كه باعث فشار دروني ميشه فتق هميشه نيست ولي اغلب اوقات است! در اين چند باري كه به پزشك مراجعه كردم فتق نداشتم موقع معاينه پزشك و سونوگرافي و فقط يه عكسي از بيضه در موقعي كه فتق كرده بود به پزشك نشان دادم كه به جريان خون اينا شك كرد و سونوگرافي داپلر نوشت اونو انجام دادم كه گفت ضايعه ايي ٤ ميلي متري رو ايپيديدم چپ و ضايعه ايي ٦ ميلي متري در راست هم هست كه جراحي نكني بهتره! مشابه همين درد در پشت بيضه راستم هم گاهي اوقات به وجود مياد ولي فتق نداره،و گاهي اوقات در هنگام راه رفتن چيزي مثل يك زخم خشك شده در بيضه حس ميكنم كه به شلوار يا ران پاه برخورد كنه درد ميگيره در هر دو طرف ولي در طرف راست كمتر!!و همچنين درد در رگ هاي حالت تناسلي و سر آلت هم مياد !!
    آقاي دكتر بخدا در ايران نيستم و اِِلله خودم حضوري حتما مراجعه ميكردم اينجايي كه من زندگي ميكنم ٢٠٠٠٠ هزار نفر جمعيت داره و كسي دردي مشابه منو نداشته دكتر گفت فقط چند نفري بوده كه بخاطر سردي بيضه درد ميشده و گفت اين ضايعه نرمال است و ممكن است درد هم از همين باشه و جراحي را پيشنهاد نميكنم و دارويي هم پيشنهاد نميكنم گفتم وقتي نشسته هستم واقعا از اين درد زجر ميكشم جوابي واسه گفتن نداشت!!!!! قرص مسكّن استفاده كردم اثري نداشته روي درد!!
    آقاي دكتر سوالاتي دارم اگر لطف كنيد پاسخ دهيد خيلي خوش حال ميشم و انشاالله و به اميد خدا اگر زندگي ايي باقي بود و اگر هنوز مشكل داشتم حضوري خدمت ميرسم اين تابستان تا يه معاينه كامل بشم اينجا كه با اين همه آزمايشاتي كه دادم موفق به درمان نشدن و اين هم سوالاتم خواهش ميكنم كامل جواب بدين آقاي دكتر خيلي در عذابم خدايي،
    اين درد و فتق مشكلي جدي ايجاد نميكنه برام و خطر ناك است يا نه با توجه به توضحياتم؟؟
    قرص يا آمپولي است بفرماييد كه كمكم كنه؟؟
    اگر عمل جراحي كنم برابر با ناباروري است ؟؟لطف كنيد درصد هم ذكر كنيد!
    با تشكر و آرزوي سلامتي براي شما و خانوادتان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظر بدهم. در توضیحات شما که مشکل جدی و نگرن کننده ای وجود نداشت
  • تصویر کاربر اکبرکیانی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    باسلام درکلیه راست بنده سنگی به اندازه 26میلی درطرف راست قرارگرفته وضخامت کلیه کاهش یافته وکلیه 14درصد فعالیت میکنداگه امکان دارد راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      محل دقیق سنگ در کلیه و اینکه کلیه تان ورم داره یا خیر و آیا علائم ادراری ,درد پهلو و عفونت ادراری دارید یا خیر؟ وضعیت کلیه مقابل و کراتینین خون,, سن شما و داشتن بیماری های همراه همگی در تصمیم گیری برای سنگ تان تاثیر می گذارد
    2. تصویر کاربر اکبرکیانی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      محل دقیق سنگ درقسمت تحتانی ورم طبق سونوگرافی ندارددرادرارعفونت دیده نشده درد پهلو دارم کلیه مقابل سالم با 86درصد فعالیت بیماری خاصی ندارم 31ساله دارای دوفرزند از پارس آباد مغان
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      علت کاهش ضخامت کلیه ره چی بیان کردند؟
    4. تصویر کاربر اکبرکیانی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنون از لطفتون
      علت ضخامت کلیه راداشتن سنگ، اینکه سنگ خرابش کرده وگفتند بخاطر کم بودن درصد فعالیت کلیه نمیتوان هیچ عملی برروی سنگ انجام داد
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر عفونت ندارید و درد آزار دهنده نیست فقط تحت نظر باشید ولی اگر درد دارید یا مرتب عفونت ادراری می کنید بهتره عمل کنید
    6. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      تا آسیبی به کلیه سمت مقابل نرسد
    7. تصویر کاربر اکبرکیانی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر
      کدام روش جراحی را با توجه با سایز سنگ کلیه م پیشنهاد میکنید ؟
      عفونتی ندارم ، درد پهلو دارم
    8. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      به خاطر کوچک بودن کلیه و کاهش ضخامت بعیده که بتوان PCNL کردو جراحی باز یا لاپاروسکوپی به نظرم مناسب تر است
    9. تصویر کاربر اکبرکیانی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنونم ازراهنمایی و وقتی که دراختیار اینجانب قراردادید کارمند هستم وهرموقع به شهرستان پارس آباد تشریف آوردید درخدمتگذاری حاضریم بعضی ها گفتند باید کلیه ات برداشته شود
    10. تصویر کاربر اکبرکیانی یکشنبه ۲۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      درسونوگرافی که دوماه پیش گرفتم کلیه راست اتروفیک است وضخامت پارانشیمال آن کاهش یافته وحدود 7میلی میباشدوتصویر سنگی به قطر 26میلی درلگنچه راست رویت شد همراه بادوسنگ کوچکتر در پل تحتانی آن قرار دارد
    11. نمایش سایر 9 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد آقای دکتر تشخیص شما پروستات باکتریایی مزمن هست برای من مایکوپلاسمای ژنیتال و اکولای و کاندیدا کشت شده
    در مورد مایکوپلاسما آزیترومایسین و داکسیسایکلین چقدر بخورم؟آیا میشه آزیترومایسین رو طولانی مصرف کرد؟
    موکسیفلاکساسین هم با داکسیسایکلین خوردم ۲ روز ولی برگشت
    آیا افلوکساسین طولانی مدت فایده ای داره؟
    و در مورد کاندیدا هم فنوکونازول چند و چه مدت بخورم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)

      سلام

      درمان پروستاتیت باکتریایی مزمن که شامل مایکوپلاسما ژنیتال، اشرشیا کلی (E. coli)، و کاندیدا باشد، نیاز به رویکردی ترکیبی دارد. چون عفونت مزمن است، درمان باید طولانی‌مدت و مؤثر باشد.

      مایکوپلاسما ژنیتال مقاومت بالایی به برخی آنتی‌بیوتیک‌ها دارد. معمولاً گزینه‌های درمانی شامل موارد زیر است:

      الف) داکسی‌سایکلین100 میلی‌گرم دو بار در روز، به مدت 14 روزم ؤثر است اما در برخی موارد ممکن است کافی نباشد.

      ب) آزیترومایسین1 گرم (1000 میلی‌گرم) یک‌باره در روز اولس پس 500 میلی‌گرم روزانه برای 3-4 روز بعد مصرف طولانی‌مدت (مثلاً چند هفته) توصیه نمی‌شود، چون مقاومت ایجاد می‌کند.

      ج) اگر داکسی و آزیترومایسین جواب ندادند → موکسی‌فلوکساسین (Moxifloxacin) 400 میلی‌گرم روزانه برای 10 تا 14 روز اگر قبلاً دو روز مصرف کرده‌اید و جواب نداده، شاید نیاز باشد دوره را کامل کنید.

      2. E. coli در پروستاتیت مزمن به درمان مقاوم است، اما برخی آنتی‌بیوتیک‌ها مؤثرند:

      الف) افلوکساسین (Ofloxacin)

      400 میلی‌گرم دو بار در روز، حداقل برای 4 تا 6 هفته

      می‌تواند مفید باشد، اما باید از حساسیت باکتری به این دارو اطمینان حاصل شود.

      ب) گزینه‌های جایگزین (در صورت مقاومت):

      سیپروفلوکساسین 500 میلی‌گرم دو بار در روز برای 4 تا 6 هفته

      لووفلوکساسین 500 میلی‌گرم روزانه برای 4 تا 6 هفته

      3. درمان کاندیدا

      کاندیدا در مردان معمولاً در اثر استفاده طولانی‌مدت از آنتی‌بیوتیک‌ها ایجاد می‌شود. فلوکونازول (Fluconazole) بهترین درمان است:

      دوز استاندارد: 150 میلی‌گرم یک‌بار در هفته، به مدت 2 تا 4 هفته در موارد شدیدتر: 100 میلی‌گرم روزانه برای 7 تا 14 روز

      نکته: در کنار فلوکونازول، پروبیوتیک (مثلاً ماست پروبیوتیک یا مکمل لاکتوباسیلوس) مصرف کنید تا از رشد مجدد قارچ جلوگیری شود.

      اگر بعد از تکمیل درمان علائم باقی ماند، نیاز به بررسی‌های بیشتر (مثلاً کشت ترشحات پروستات و بررسی مقاومت دارویی) خواهید داشت.

       

  • تصویر کاربر جواد سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2443 مشاهده پرسش
    سلام.من حدود ۹ ماه پیش بعداز یک ارتباط جنسی یک هفته بعد دچار سوزش مجاری ادرار و تکرر ادرار شدم.موقع انزال هم سوزش و درد الت تناسلی داشتم.قسمت نوک التم(محل خروج ادرار)هم همیشه سوزش دارم.بعد از مدتی کم و زیاد میشد و پیش دکتر عمومی رفتم که ی سری دارو داد ک بهتر شدم اما بر گشت داشت.۴ یا ۵ ماه بعد پیش ۲ متخصص رفتم ک یکی سنگ کلیه تشخیص داد و یکی التهاب پروستات.الان حدود ۳ ماهه ک با تشخیص دکتر پروستات سفیکسیم۲۰۰ و ویتامین E و دیکلوفناک ۲۵ مصرف میکنم و گفته باید ۱۸ ماه مصرف کنم.الان بهتر شدم اما علایمم هست.ب طوری
    ک بعضی روزا ب حدی سوزش دارم که اذیتم میکنه.وقتی روی صندلی میشینم داخل دلم سوزن سوزن میشه.الانم چند روزی هست که کلیه هام تیر میکشن.کلیه سمت چپم بیشتر تیر میکشه و تیر کشیدن تا بیًضه چپم ادامه پیدا میکنه.سوال: ۱) مگه زمان درمان پروستات ۳ ماهه نیست.پس چرا دکتر به من گفته ۱۸ ماه باید مصرف کنم؟
    ۲(ایا با این علایم از کلیه که گفتم امکام داره سنگ کلیه هم داشته باشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      ۱) مگه زمان درمان پروستات ۳ ماهه نیست.پس چرا دکتر به من گفته ۱۸ ماه باید مصرف کنم؟.....................معمولا ۳ تا ۶ ماه دوره ی درمانی است
      ۲(ایا با این علایم از کلیه که گفتم امکام داره سنگ کلیه هم داشته باشم؟..........................احتمالش هست لذا بهتره سونوگرافی از کلیه ها انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط