درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    سلام در تصحیح سوال قبلی اگر انگشتان دست به زگیل تناسلی بخورد وبعد انگشتان دست محکم مالیده شود به لب ودهان ایا الوده میشود با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلتم
      خير
  • تصویر کاربر امین چهارشنبه ۲۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر لینک که بهم دادین خوندم داخل لینک نوشت بود کسانی که وزن بالای دارن میتونه عمل الت کنه من که وزنم 90 هس اکر عمل کنیم چند سانت به الت اضافه میشه ؟بیشتر از 2 سانت نمیشه؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      خير نميشه
  • تصویر کاربر صادق چهارشنبه ۲۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    باسلام. خسته نباشید . من زنی 36 ساله هستم سه بار حین دفع ادرار خون همراه با ادرار ولخته و درد مشاهده کردم ابتدای دفع رنگ قهوه ای بعد خونی . لطفا مرا راهنمایی بفرمایید. باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      شایع ترین علت عفونت ادراری است ولی علل دیگری مثل سنگ و ...............نیز می تواند مطرح باشد توصیه می کنم حضورا به پزشک مراجعه و ضمن آزمایش، دارو دریافت کنید. مایعات زیاد بنوشید
    2. تصویر کاربر صادق چهارشنبه ۱۴ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام وتشکر از شما. در ضمن آقای دکتر من از دیروز قرص سیپروفلوکساسین250 وفنازوپیریدین مصرف می کنم و دیگر خون در ادرار ندارم ودرد در حین دفع هم خیلی کم شده به نظر شما نیازی به آزمایش و سونوگرافی هست؟ یا همین داروها را ادامه بدهم. از اینکه زمان برای پاسخ میگذارید نهایت سپاس و تشکر را دارم.
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      اگر بهبودي حاصل شده و عود نكند نيازي به بررسي بيشتر نيست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Tariq سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    با سلام
    ٢٥سال دارم الان يه چند سالى متوجه شدم كه مجراى ادرار من زير سر التم هست تو اينترنت هم در اين مورد مقاله هاى زيادى خوندم
    االان همه ميخوام سربازى برم
    ايا ميشه اين بيمارى تو سن بالا درمان كرد يا اصلاً مشكل حادى نيست ؟؟؟
    خواهشاً جواب كامل بدين خودم تو اين شرايط موندم چى بكنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح و توصیه ای بکنم.
  • تصویر کاربر بهروز چهارشنبه ۲۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب. در تاریخ 11/93 بعد از تب شدید دخترم ( که در آن تاریخ 14 ماهه بودن)جهت معالجه به دکتر مراجعه کردیم که بعد از آزمایش و اسکن از مثانه متوجه شدیم که رفلکس اداری دارند و به فوق تخصص کلیه کودکان مراجعه کردیم و از آن تاریخ تا تاریخ 1/95 از داروی سفالکسین 125 تجویز نموده و استفاده کردیم که در تاریخ 1/95 بعد از اسکن از مثانه و نظر دکتر فرمودند که مشکل رفلکس اداری حل شده است و باید شش ماه دیگر از کلیه اسکن گرفته و نزد من بیاورید که بعد از اسکن از کلیه فرمودند که کلیه مختصری آسیب دیده است که با مراقبت این مشکل نیز حل خواهد شد.لطفا نظر خود در مورد اسکن های ارسالی رو بفرمائید و اینکه آیا نیاز به عمل می باشد یا خیر ؟؟ و چه نوع مراقبتی از کلیه ها باید انجام داد .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      با توجه باينكه فرزندتان تحت نظر پزشك متخصص هستند بهتر است نظري داده نشود تا موجب سردرگمي شما نشود و توصيه مي كنم به پزشك خود اعتماد داشته باشيد
    2. تصویر کاربر بهروز چهارشنبه ۲۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      با سپاس از حسن توجهتان. فقط منظور دکتر از مراقبت را نفهمیدیم (چون گفتن کلیه آسیب دیده تمام افکارمون به هم خورد و نپرسیدیم) چه نوع مراقبتی رو پیشنهاد میدین. با سپاس
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      احتمالا منظور از مراقبت ، چكاپ هاي دوره اي شامل ازمايش و بعضا عكسبرداري توسط پزشك و رعايت و اجراي دستورالعمل هاي پزشك مي باشد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط