درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر اصغر سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    برای بارداری با واريکوسل گرید 2 و آزمایشی که ارسال شده تا چه مدت باید بعد از نزدیکی و جواب نگرفتن برای عمل اقدام نمود، حدود یک ماهه اقدام کردیم ولی جواب نگرفتيم ، ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      تا یکسال هم می توانید صبر کنید ولی اگر سن همسرتان بالای ۳۰ هست به نظر من تا ۶ ماه صبر کنید
  • تصویر کاربر بهرام سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر حدود 6 ماه پیش سی ای اسکن دادم که گرارش کرده بود یک سنگ 2 میلیمتری در کلیه راست دارم و در سونوگرافی که اخیرا انجام دادم آمده: سنگ به قطر 3.2 میلیمتر در پل تحتانی کلیه راست و میکرولیتیازیس به قطر 2.2 میلیمتر در مجاورت کورتکس پل تحتانی کلیه چپ مشاهده شد.هیدرونفروز در هیچیک از کلیه ها دیده نمیشود.دکتر برایم قرص رواتینکس سیستون تولرین و omnic تجویز کرده نظر شما در این باره چیست؟ با تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      البته در طبابت کمی اختلاف سلیقه هست به نظر من نیازی به دارو نیست و فقط مایعات فراوان و ورزش را توصیه می کنم.
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده خیلی سال پیش حدود 15 سال پیش هیدروسل داشتم و جراحی شدم
    مشکل اینجاس که بعد از جراحی شکل بیضه (سمت راست) که جراهی شده بود تغیر کرده و برامدگی احساس میکردم
    برای معاینه بعد از جراحی که پیش دگتر رفتم بهشون گفتم معاینه هم کردن اما گفتند که طبیعی هست بعد از عمل این تغیرات
    الان حدود 15 سال از جراهی گذشته اما یه مقدار گاهی اوقات فکرم رو مشغول میکنه و نگران میشم چون این سایت هارو هم چک کردم نوشتند اگه برامدگی باشه سرطان هست و ... حالا نمیدونم چون از بعد از جراهی به این شکل شده و دکتر هم جواب داد که طبیعی هست دیگه مراجعه نکردم اما همونطور که عرض کردم گاهی فکرو رو در گیر میکنه این شد که خواستم یه راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون میشم ازتون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      تغییرات بعد از عمل معمولا طبیعی است ضمن اینکه اگر خدای ناکرده سرطان بود تا بحال خیلی رشد کرده بود با اینحال برای آرامش ذهن تان می توانید سونوگرفی از بیضه ها انجام دهید
  • تصویر کاربر M سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    سلام من پسری 14 ساله هستم طول آلتم در حالت نعوظ 9 سانته و کلفت نیس نسبت به هم سن و سال هام فکنم کوچیک آیا باید به پزشک مراجعه کنم یا طبیعه؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      طبیعی است
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر*خسته نباشید
    نظر شما در مورد قرض Priligy نسبت به سایر قرص ها برای مشکل زود انزالی چی هست؟؟؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      این دارو جدیدترین دارو برای زودانزالی است و مزیت آن اینست که بصورت موردی استفاه می شود
    2. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      ببخشید متوجه نشدم . یعنی چی به صورت موردی؟
      چطوری باید مصرف بشه؟
      واقعا ممنون از راهنماییتون .
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      یک ساعت قبل از رابطه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط